✦BÖLÜM 14: "Küçük Bir Devran Meselesi"✦

4.5K 721 517
                                    



YILDIZLAMAYI,🌟🌟🌟




🌟🌟🌟🌟





Yorum yapmayı, lütfen artık unutmayın. 🤍









Bu bölüm,

@didem_yrtdr 🌙💖

@aleynkilic🥀♥️

@arzu60600🌼💛

@kaleinaa🌺💞

adlı KuzRev kızlarına armağan edilmiştiiiiir. Yorumlarınızı çok seviyorum! Hikayeye verdiğiniz değer için size çok teşekkür ederim... (Geri kalan 4 kişi diğer bölüme! Ve yeni gelen kişiler de sonraki bölümlere.)

Keyifli okumalar! 🖤

3.GÖZ

Reva, üzerinde kalçasını kapatan bir tişört ve altındaki siyah şortla bir yandan oldukça salaş görünse de, diğer yandan yarım bağladığı sarı saçları, Kuzey'den çaldığı büyük siyah güneş gözlükleriyle oldukça havalı görünüyordu. İkisi beraber restorana girdiğinde birkaç kişinin bakışları onlara takılmıştı bile.

Kız kendine makarna söyleyecek olsa da adamın doktorun söylediği üzerine ikisine de sebze ve et ağırlıklı bir yemek söylemesine katlanmak zorunda kalmıştı. Çünkü hasta olmayı hiç sevmiyordu ve bir an önce iyileşmek için önden sunulan bu iğrenç sebze çorbasını içmek zorundaysa, midesindeki bu yanma hissi düzelene kadar içecekti! Yarına bir bira alabilirdi öyle değil mi?

-Efendim..." Ercan yanlarında belirince ufak peximetleri çorbanın içine atıp, arada çaktırmadan Kuzey'in çorbasına fırlatan Reva gülümsedi.

-Hoşgeldin Ercan, gelsene." Genç adam kafasını sağa sola sallayarak elindeki ilaç torbasını kızın yanındaki koltuğa bıraktı ve diğer elindeki telefonla kimliği de masaya koydu.

-Teşekkürler efendim, ben yedim. Size eşyalarınızı getirmiştim." Reva, çorbayı içmeye devam ederken lokmasını yutup söylendi.

-Eve nasıl girdin demiycem çünkü bünyem zayıfladı, sinirlenmek istemiyorum. Ayrıca hastane işlerini halletmekten yemek yemiş olamazsın, yesen yesen Karayev azarı yemişsindir." Kuzey, onun söylediğine göz devirip bitirdiği çorba kasesini eliyle hafifçe ittirdi ve Ercan'a döndü.

-Şirkete gidip yarınki toplantıyı ertelemelerini söyle." Reva'nın içtiği çorbanın boğazında kalmasına neden olacak cümleyi kurdu. "Lale Hanım gelecek." Bol su içerek boğazındaki gıcığı yok eden kız, kirpiklerini kırpıştırmadan edemedi. Ercan yanlarından uzaklaştığında sormak istedi.

-Lale Hanım mı?" Doğru ya, günlüğünü okumuştu, annesini tanıyordu. Adamın bariz bir şekilde sinirlendiğini sıktığı çenesinden anlasa da, bozuntuya vermeden kafa salladı Kuzey. Neden anne demiyordu ki? O mu demiyordu yoksa... Lale Hanım mı izin vermiyordu?

Kuzey'in bir an restoranı incelerken iki saniyeliğine daldığını fark edince anladı. Kadın izin vermiyordu.

-Bitirdiniz mi efendim?" Son kaşığı alıp tabağı garsona uzattı Reva ve kız yanındaki garson arkadaşının tepsisine kaseleri koyduğunda keyifle ekledi.

-Hayatımda yediğim en sağlıklı çorbaydı!" Garson kız buna ne diyeceğini bilemeyip gülümseyerek uzaklaştığında, Reva'nın burnunu kırıştırıp, yüzünü çorbanın tadından dolayı buruşturmasına dayanamadı, güldü Kuzey.

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now