✦BÖLÜM 12: "Eski Defterler"✦

4.4K 671 511
                                    



YILDIZLAMAYI,

yorumlamayı, unutmayın. 🖤



•Yorumların hepsini okumaya henüz fırsatım bile olmadı. Çabuk doldu yıldızlar. Gelecek bölüm ithaflara dönebilmeyi umuyorum...


•Bölüm tüm Karayev kadınlarına armağan olsun. 🧭




Kuzey bara gitmeden 2 saat öncesi.

3.GÖZ
Sarışın, parmakları arasındaki çarşafı sıkarken, kusursuz yüzü zevkten kıpkırmızı olmuş saçları karmakarışık hâle gelmişti. Bundan sonra 2 ay kadar seks yapmamayı düşünüyordu çünkü bu seksten sonra uzun bir süre dinlenmesi şart olacaktı.

-Kuzey...Lütfen..." inleyerek zar zor konuşurken, Kuzey önünde domalan kadının sıcaklığından aniden çıktı ve sarı saçlarını hafifçe çekiştirerek başını da gövdesiyle birlikte kaldırmasını sağladı.

-Ne istiyorsun? Söyle." Sırtını onun geniş göğsüne yaslarken dizleri üzerinde güçlükle doğrulmuştu sarışın. Eğer sabah gitmemenin böyle sonuçları olduğunu bilse...

Yine de gitmezdi. Karayev seksi mükemmeldi, acı verici ama daha önceki hiçbir deneyimiyle kıyaslanamayacak kadar mükemmel. Bu yüzden söz dinlememiş ve sabah olmasına rağmen, çalışma odasına giden adamı odada beklemiş, gitmemişti.

-Seni istiyorum. Seni çok istiyorum, lütfen." Saçlarını kenara çekerek onun boynuna sokuldu ve hafifçe ısırdı Kuzey ama aradığı baştan çıkarıcı koku yoktu ve bu sarışınla zaten dört kez sevişmişti.

-Ne istediğinin bir önemi yok. On dakika içinde evimden git." Kadını nefes nefese arkasında bırakırken ıslak siyah saçlarını eliyle düzeltti ve giyinme odasına doğru yürüdü.

-Ne?! Beni böyle mi bırakıyorsun?! Hayvan herif!" Tiz sesiyle ciyak ciyak bağıran kadına omzu üzerinden döndü ve onun vücudunu inceledi. Çok fazla kızarık ve morluklar bırakmıştı. Kalçasındaki ve göğüslerindeki el izlerini neredeyse görebiliyordu. Reva'nın vücudunda biriktirdiği sinir ve hormon, anca böyle çıkmıştı.

-Sana dün kendine dokunmayı öğrettim. Boşalmanın şuan uzun süreceğini zannetmiyorum." Cümlesinin sonunda dudağının bir köşesi kıvrılmıştı. "Beni ikiletme. Güvenlikle atılmak istemezsin." Arkasını dönüp odasına girdiğinde, fısıltıyla birkaç küfür mırıldanan sarışına aldırmadı.

Bütün öfkesini, dolmuşluğunu ve hormonlarının azgınlığını sarışın dört sevişme sonunda anca almıştı, o anda dünkü geceye kıyasla çok ama çok daha sakindi ve kadın doğrusu bir kahvaltıyı da hak ediyordu ama bunu yapmayacaktı Kuzey. Zaten normalden fazla öperek -Reva'yı öptüğünden daha fazla olmasına özen gösterecek kadar manyaktı- ve sabahın bu saatine kadar kalmasına izin vererek onda yanlış fikirler uyandırmış olabilirdi şimdi buna devam edemezdi.

Dolabı açtığında Reva'nın kendisine kombin seçmesini aklından attı ve her zamanki siyah takımlarından birini çıkardı. Boxerının üzerine geçirdiği siyah kumaş pantolon, şirketteki birçok kadının kalçası hakkında bile iltifatlar yağdırmasına neden oluyordu. Gömleğinin düğmelerini iliklemeye başlarken giyinen sarışın başını odadan içeri uzattı ve Kuzey'i süzdü.

Alt dudağını ısırmadan edemedi. Esmer teni öyle güzel görünüyordu ki, kol kaslarının belli olduğu ve geniş sırtını iyice çekici hale getiren siyah gömleğiyle mükemmel uyum sağlıyordu. Pantolonunun fermuarını çekip kemerini bağlarken, kadının sesini duydu.

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now