✦BÖLÜM 24: "İlk Yalan"✦

4.6K 758 683
                                    


YILDIZLAMAYI,

🌟🌟🌟

Yorumlamayı unutmayın. 600 yıldız&yorum istiyorum yine •.• Bölüm sonunu okuyun lütfen.

Herkes KuzRev'e bir emoji bırakabilir mi şuraya? 🔥

3.GÖZ

Reva, kapıyı onların yüzüne kapatmadan önce kaşlarını çatarak içeri girmelerini engelledi ve ellerini havada sallayarak kızların gerilemesini sağladı.

-İçerisi dağınık! Durun geliyorum!" Çat diye suratlarına çarpılan kapıya karşı ellerinde börek çöreklerle bekleyen kız grubunun endişesiyle mutfağa giderken Kuzey'in, pancakelerinden yediğini görmesi o endişenin yerine gülümseme getirirken kız kardeşlerine kötü örnek olma ihtimaliyle tebessümünü yok edip yanına koşturdu. "Karayev, seni yok etmem lazım." Cümleye çok yanlış başlarken adam onu tezgahla kendisi arasına çekerek vücuduna yaslandı.

-Öyle mi? Nasıl?" Hayatında ilk defa ima yapmıyordu ama Kuzey cümleyi imalı anlamıştı. Harika.

-Hayır hayır." Dedi ellerini onun çıplak göğsüne koyarak. Evet, çıplak ve kaslı olan göğsü...Parmakları artında kıpırdayan kaslar ve esmer teninin... Dağılan dikkatini ellerini çekerek toparladı Reva. "Gerçekten saklanman lazım, kızlar geldi." Kuzey rahat tavrıyla bir pancake parçası daha aldı.

-Neden saklanıyorum?" Kız yeşillerini etrafta gezdirirken kapı çaldığında aklındaki ilk şeyi söyleyiverdi.

-Çünkü Tutku, Eva ve Aden'e kötü örnek olmak istemiyorum." Omuzlarını kaldırıp indirdi masum bir biçimde. "Tek istediğim masum görünümlü şeytan rolümü sürdürmek." Kuzey, söylediği şeye sadece dik dik bakıp diğer pancake parçasına yöneldi. "Eğer saklanırsan istediğin bir şeyi yaparım. Her ne olursa olsun." Bunu dediği an, parmaklarındaki şurubu yalayarak ona döndü Karayev.

Ah o güzel parmaklar...

-Her ne istersem mi?" Reva, alt dudağını ısırarak başını sallayınca bakışları kısa bir an oraya kaydı ve gülümsedi.

-Kabul." Gülüşünde şeytani bir eda vardı ama aldırmadı Reva, amacı sadece "anı kurtarmaktı." Karayev'in zihnini okumakla uğraşamazdı. Adamı bileğinden tutarak kapıya çekiştirirken söylendi.

-Güzel, gel şimdi." Aslında yaptığı şeyden zerre utanmıyordu ama amacı kızlara "bak gördünüz mü? Nasıl da iradeliyim!" imajını verip hazzı tatmak, onları bozguna uğratmaktı. Kuzey'i odanın kapısından ittirip -yavaş yavaş yürümesi sinir bozucuydu- kapıyı kapatırken koşarak dış kapıya geldi ve açtığı an kocaman gülümsedi. "Hoş geldiniz!" Evayla Tutku umursamadan içeri giriyordu ama Kavinle Aden birbirilerine tuhaf bakışlar atıp gözlerini kıstılar. Bir terslik vardı ama ne...

-Hoş bulduk!" Eva yanağına bir öpücük kondururken, Tutku da uykuyla esnerken kıza sarıldı. Aynı anda ikisi tarafından sarmalanan Reva, Kuzey'i unutur gibi bile oldu hatta.

-Verin siz bunları, içeri geçin geliyorum." Kızların elindeki börek çörek kaplarını sırtlanıp mutfağa geçerken AdVin takımı olay yeri inceleme ekibi gibi gözlerini kısarak her detaya bakınıyordu. Ama o kadar etrafa odaklıydı ki, çıkarıp içine attıkları ceket dolabındaki erkek ceketini görmemişlerdi bile...

Salona geçtiklerinde yine Karayev'e dair bir iz, buluşma sonrası ev daveti yüzünden çıkarılmış iki kadeh aradılar ama ı-ıh! Yoktu. Ne yani buluşmadan sonra Reva usluca evine gelmişti öyle mi? Kavin Bademle birbirilerine mutlulukla baktılar, belki de bu adam seçilmiş kişi falandı!

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now