✦BÖLÜM 8: "Düşmanın Koynunda"✦

4.9K 630 308
                                    

Bu bölüm,

@Minmin42min 👄🖤

@birbardakcola15🦩💘

@jupiterinkelebegi 🪐🤍

@aksiyon00🌙💕

@Carpacamagzinahaaa 💟💟

adlı okurlarıma ithaf edilmiştir. Yorum yıldızdan bile çok sevdiğim şey ve ne kadar teşekkür etsem az olur. Umarım bölümü seversiniz çünkü ben yorumlarınızı seviyorum. Farklı kişiler seçebildim sonunda...🌚 Keyifli okumalar ballar! ✨🖤


*Biraz cinsel içerikli konuşmalar var bu bölümde. Küçük okurlarımı uyarıyorum.*

3.GÖZ

    Yolculuklar, bazı insanlar için sessiz olduğunda güzeldi. Kuzey de o insanlardan biriydi. Bu yüzden her zaman yaptığı gibi şehrin ışıklarını kendi içinde savaş veren gözleriyle izlerken, Reva ona doğru yaklaşarak fısıldadı.

-Kafandan neler geçiyor?" Dikkatini çekmişti, genç adam kafasını ona doğru çevirdi. "Tek kelime etmiyorsun. Bir şeyler düşünüyorsun belli."

-Evet, ama sesli dile getireceğimi sanma." Reva, onun bu kararlı ve katı cevabına göz devirdi. Kuzey, onun yüzünden düşünceliydi, çünkü Reva'yı neden evine götürdüğünü bile bilmiyordu. O ev gibi özel bir yere insanları rastgele sokmaktan nefret ederdi. Ama Reva Devran'a eve götüreceğini söylemişti, söz ağızdan çıkmıştı bir kere.

Ayrıca kafasını asıl karıştıran bu da değildi. Sarhoş bir Reva kimle düzüşüyorsa düzüşseydi, neden kızı yanında götürüyordu ki? Neden sarhoş olmasını kafaya takıp evini, özelini, göz göre göre ona açıyordu?

-İyi, söyleme. Ama umarım düşüncelerin yüzünden ereksiyon sorunu yaşamazsın." Dürüstlüğü Kuzey'i şaşırtırken ona doğru iyice sokuldu kız. "Gecemi mahvetmeni istemem." Sesindeki baştan çıkarıcı tonu görmezden geldi adam, hoş, bu çok zordu çünkü orada hangi adam olursa olsun, şu cümleye tepkisiz kalamazdı.

-Merak etme, mahvetmem." Dedi sadece, başka ne diyeceğini bilmiyordu. Bildiği tek şey Reva'ya sarhoşken dokunmak istemediğiydi ve bildiği diğer şeyse sarhoş olmasa ona dokunmayı düşünebileceği. Bunu aklından acilen çıkarmalıydı.

-Yatak örtünün siyah olduğuna adım gibi eminim. Sen de benim gibi mi uyuyorsun?" Çenesini dikleştirip yüzleri arasındaki mesafeyi azalttı. "İç çamaşırlarınla ya da çıplak?" Sesinin tonlaması insanı başlattığı konuşmaya çekiyordu. Bu yüzden Kuzey de başını eğerek onunla burun buruna geldi.

-Evet. Yatak örtüm siyah ve dediğin gibi uyumayı seviyorum. Özel röpteşambır takımım olduğunu düşünmedin herhalde." Bunun fikri bile komik gelince dudakları iki yana gerildi Reva'nın. Kahretsin, gülüşü ve kısılan yeşil gözleri bu yakınlıktan daha da etkileyici görünüyordu.

-Hayır... Düşündüğüm daha başka şeyler var..." tırnaklarının arsız dokunuşunu kaslı üst bacağında hissetti Kuzey. "Nasıl inlediğin ya da boşalırken nasıl göründüğün gibi." Parmakları yavaşça üste tırmanırken, delikanlı onun dudaklarına baktı kısa bir an. Bu hareketi üzerine Reva da onun dudaklarına bakmıştı.

-Düşmanınla sevişeceksin yani? Seni anlamak çok zor Devran kızı." Devran kızı, hitabı hoştu.. Kız kemerini çözdü ve ne olduğunu anlamadan onun kucağında yerini aldı, Kuzey sanki hep yaptığı bir şeymiş gibi erkeksi iri elleriyle onun belini tutmuştu.

-Düşman mı? Sen beni öyle mi görüyorsun?" Sorusu tuzak bir soruydu, bu yüzden sessiz kalıp sadece gözlerine baktı Kuzey. Ama Reva ellerini onun boynuna koyarken, baş parmaklarıyla adamın çene kemiğini okşamaya başladı. "Reddetmediğine göre sen de bu fikre uzak değil gibisin. Sonunda beni istediğini kabulleniyorsun yani."

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now