9. "... Annem'in geliniydin. ..."

7.2K 472 221
                                    

9.Bölüm:

"... Annem'in geliniydin. ..."



Bazen başımızı yastığa koyduğumuzda hiç olmadık şeyler gelir aklımıza. Hiç düşünmedim dediğimiz ne varsa düşünür oluruz.

Aşk.

Para.

Sex.

İş.

Arkadaş.

Sevgili.

...

Bazende başını sevdiğinin nefesine yaslarsın. Sadece uyku gelir aklına. Huzurlu, mutlu, güzel bir uyku.

Aşkla, sevda ile harmanlanmış en güzel uyku.

Dilber yine Hazar'ın ona sahip olacağını, kendisininde arzularını kontrol edemeyip yenileceğini biliyordu. Yenilecekti çünkü duygusuzca birleşen bendeleri her seferinde daha ağır geliyordu kadına. Ruhu sancıyordu. Kullanılmışlık hissi yapışıyordu bedenine ne kadar yıkasa, ovalasa arınamıyordu.

Öylesine kazınmıştı ki adamın hareketleri beynine bir sonraki adımı otomatik olarak tahmin ediyordu.

Dudaklarına yumuşak bir öpücük kondu. Başındaki yazması çekildi. İnce dalgalı saçlarını tutturduğu kancalı toka ayrılınca uzun kumral saçları kırmızı büyük çiçekleri olan yastık kılıfının üzerine döküldü. Siyah gömleğin minik ilikleri teker teker açıldı. Bordo kalem eteğinin belindeki fermuarı sessizliği yararak aşağıya indi. İçinde siyah yakası dantel atleti ve küçük göğüslerini biraz olsun düzgün göstersin diye giydiği dolgulu siyah sütyeni, bacaklarından sıyrılan eteğin altında siyah taytı vardı.

Dilber şaşkındı.

Hazar'ın ateşinin başına vurduğu günlerde hızla geceliklerini üzerinden çıkartmasına hatta yırtmasına alışıktı ama bu yumuşak hareketler Hazar'a ait olamazdı.

Atleti gitti. Taytı sıyrıldı. Dilber dantel kilotu ve dolgulu dantel sütyeniyle kaldı.

Göğüslerinin açıkta kalan kısımlarına değen sıcak dudaklar ürpermesine neden oldu.

"Bunları takmana gerek yok. Ben senin küçük memelerini seviyorum."

Kulağının içindeki edepsiz fısıltı bütün tüylerini diken diken etti. Dilber ayak tırnağından saç diplerine kadar yaşadığı utancı hissetti.

"Ne münasebet! Seni için giydiğimi de nerden çıkartın? Gömleğin altında düzgün görünsün diye şey ettim ben."

"Kime düzgün görünmek istiyorsun?"

"Sana ne?"

"Saçma sapan konuşma kadın!"

Anlaşılan bu gece Dilber'in ilklerini yaşadığı gece olacağa benziyordu. Biraz önce Hazar onu kıskanmış mıydı? Yoksa o öyle anlamak mı istiyordu? Kara gözlerde gördüğü -görmek istediği- kıvılcımlar neyin nesiydi?

Dilber düşüne dursun, Hazar kadını kucağına alıp banyonun yolunu tuttu. Kadın kollarında hamam kurnasının başına geldi. Kadını oturttu. Suyu açtı. Önünden kadının sırtına uzanıp tek seferde sütyenin kopçasını açtı. Aynı şekilde kadını kaldırıp külotunu çıkartı. Sıcaklığını kontrol ettiği suyu tasa doldurup başına döktü. Uzun saçları tamamen ıslanana kadar su döktü kadının başından. Ardında kalan rafta sıralanmış şampuan ve duş jelini alıp geri döndü. Kadının saçlarına döktüğü şampuanı su yardımıyla köpürttü. İri parmaklarını kadının saçlarına geçirip başına masaj yaparak uzunca yıkadı.

ÇELİŞKİ-İKİ YABANCIWhere stories live. Discover now