12."... daha fazla kanatmaktan başka ne yaptın?"

7.2K 620 516
                                    

İnanın bölüm paylaşmak ile ilgili bir sorunum yok. Ama başımda öyle bir bela var ki beni hayattan soğutuyor. Telefonu elime alıyorum ve bön bön bakıyorum. İçimden bir şey yapmak gelmiyor maalesef. Satırlar bana ben satırlara bakıyorum öylece.

3️⃣0️⃣0️⃣oy
3️⃣2️⃣5️⃣yorum.

Sınır geçilmeden bölüm gelmez canlarım. Sınır geçildikten sonrada en fazla iki gün içerisinde mutlaka paylaşmaya çalışırım.

Bölümle ilgili bir sürü soru işareti kaldı kafamda. Zamanında hangi kafayla yazmışım bilmiyorum. Şimdilerde nedense hiç öyle düşünceler kalmamış bende. Hoş bende bir şey kalmamış ya neyse inşallah beğenirsiniz bölümü.

12.Bölüm:

"... daha fazla kanatmaktan başka ne yaptın?"

"Ne yaptığını sanıyorsun sen?" Dedi kadın acıyla. Savrulduğu duvardan adama öfkeli gözlerle baktı.

Hazar gözlerinden fışkıran öfke ve nefretle Larissa'nın kolundan tutarak yatağa doğru fırlattı. Konaktan çıktıktan sonra Larissa'nın kaldığı otele gelene kadar sessiz ve sakin kalabilmesi mucize olmuştu. Çünkü Larissa babasının karşısında açıkça üzerine oynamıştı. Kadınların arasında yaşanan talihsiz olay babasının kulağına gitmediği için şeytan kadın babasından oteline özellikle kendisinin bırakmasını istemesi resmen bardağı taşıran son damla olmuştu.

"Sana ailemden uzak dur dedim. İstemediğimi bile bile babamın karşısına çıkıp kendini evime davet ettirdin. Evime kadar geldiğin yetmiyormuş gibi karımın gözünün içine baka baka beni öptün."

"Ciddi misin Hazar?" Larissa yatakta şuh bir kahkaha atarak kendini geri çekti ve uzandı. "Ben seni öperken sen ne yapıyordun? Hatırladığım kadarıyla elin kolun bağlı değildi."

"Sinirlerimi bozuyorsun Larissa. Bence bu akşamlık bu kadar oyun yeter yoksa senin için hiç iyi olmayacak."

"Ordan bakınca korkuyor gibi mi görünüyorum? Bana yaptıklarının hesabını senden sormadan hiç bir yere gitmeyeceğim Hazar. Benimle oynamanın bedeli çok ağır olacak." Larissa sarf ettiği sözlerin her birini ant içercesine söylüyordu. Onun gözü kara tavrı ise Hazar'ın daha fazla öfkelenmesinden başka bir işe aramıyordu.

"Ne olacak sanıyorsun?" Diye bağırdı kadına. Ellerini sinirle saçlarından geçirip yatağa doğru adımladı. "Karımdan boşanıp seninle evleneceğimi filan hayal etmiyorsun değil mi? En fazla ne olur biliyor musun? Babam seninle olan ilişkimi öğrenirse beni döver. Beni terk etmesini istediğin karım da üç gün ağlar unutulur gider.
Bizim buralarda sizin oralar gibi insanlar kolay kolay boşanmaz.
Yerinde olsam arkama bakmadan defolur giderim."

"Benimde bir babam var Hazar. Eğer ona bana yaptıklarını anlatırsam sen de benden kolay kolay kurtulamazsın." Dedi Hazar'a misilleme yaparak.

Hazar sinirle yatağa yürüdü. Yatakta oldukça kendinde emin görünen kadının kolunu hırsla tutup kendine çekti.

Larissa koluna yapışan elin beyazlaşan parmaklarına baktı. Muhtemelen kolu moraracaktı. Umurumda değildi. Kendisini hiçe sayan bu adamı dize getirecekti. Ona ne kadar aşık olduğunu göremiyor muydu? Onun için herşeyi geride bırakmaya hazırdı.

Kolunun acısını umursamayarak üzerine eğilen adamın sakallı yanağını serbest olan eliyle avuçladı. Belini doğrultarak dudaklarına yükseldi. Hazar'ın iki eliyle göğsünden itmesiyle kendini yeniden yatakta buldu.

"Neden anlamak zor geliyor Larissa? Seni istemiyorum. Hiç bir zamanda istemedim. Seni sevmiyorum."

Hazar kadını görmezden gelerek yürümeye başladı. Odanın kapısına kadar gittiğinde Larisa'nın sözleriyle duraksadı.

ÇELİŞKİ-İKİ YABANCIWhere stories live. Discover now