28. Bölüm; Kaçan balık büyük olur.

2.2K 239 71
                                    

Uzun zaman oldu. Ama her şeye rağmen yine beraberiz inşallah finalinde göreceğiz. Yorumlarınıza ve mesajlarınıza tek tek cevap vermeye çalışırsam telefonun başından kalkamam lütfen kimse bana küsmesin ve kırılmasın. Lütfen yorum yapmayı sakın bırakmayın onlar benim yaşam kaynayım gerçekten hayatla bağlantım onlar ve hepinize çok teşekkür ederim bu kadar zaman sonra hala orda olduğunuzu bilmek çok güzel bir duygu.

28. Bölüm;

"Kaçan balık büyük olur."


Her ikisi de perişandı. Halbuki ne güzel başlamışlardı güne.

Dilber tekli koltukta, Hazar ise üçlü koltuğun ortasında oturuyordu. Kadının sıkmaktan gözleri kızarmıştı. Kemirdiği dudakları artık acıyordu. Adamın saçları karışmış, gözleri buğulanmıştı. Alnına dayadığı ellerini indirip gardını düşürmek istemiyordu ama verdiği anlamsız savaş çok yorucuydu.

Dakikalardır sessizce duruyorlardı. Bir an yükseldikten sonra ikisi de üzerine su dökülen ateş gibi kalakalmıştı.

Kor kor. Har har.

İçten içe yanıyordu ikiside.

Birbirlerini yaktıklarını sanıyorlardı ama sadece kendileri yanıyorlardı.

Kaç dakika öylece beklediler ikisininde fikri yoktu. Böyle olmayacaktı. Dilber sindiği koltuktan kalktı. Daha fazla orada kalıp boşlukta sürüklenmek istemiyordu.

Olan olmuştu.

"İnsan gibi ne olduğunu dinlemek istediğinde konuşalım. Burdan ileriye gidebilecek durumda değiliz. Devam edersek dönülmez bir yola gireceğiz."

"Dönülmez yol mu? Sayende zaten oradayız?"

"Benim sayemde mi? Hazar adama ben yardım etmeyi teklif ettim. Neyini anlamak istemiyorsun?"

"O adamdan hoşlanmıyorum Dilber. Farkında mısın bilmiyorum ama o seninle ilgileniyor."

"Benim avukatım o Hazar. Davadan dolayı sürekli görüşüyor olmamız normal değil mi?"

Hazar sinirle güldü. Bu kadın aptal mıydı? Gerçekten o kadar saf mıydı?

"Dilber beni yine çıldırtma, demeye çalıştığım şeyi anlamıyor musun? Adam seninle hoşlandığı bir kadınla ilgilenir gibi ilgileniyor. Sana çiçekler getiriyor, sürekli iltifat edip hoş sözlerle seni etkilemeye çalışıyor."

"Saçmalıyorsun Hazar! Öyle bir şey yok? Asrın gayet beyefendi, kibar ve ilgili bir avukat."

"O adamı etrafında istemiyorum. Defalarca söyledim sana."

"Bir şeyi çok merak ediyorum Hazar. Bana bunu hangi sıfatla söyleyebiliyorsun. Hatırlatırım biz boşanacağız. Öyle bir şey yok ta diyelim ki Asrın'ın öyle bir niyeti var. Ben istemedikten sonra destan yazsa beş para etmez ve bu seni zerre ilgilendirmez."

Hazar bir anda ayakta duran kadını kolundan çektiği gibi üzerine düşürdü. Bacakları arasına giren kadın çarpışmayı engellemek için ancak kollarıyla koltuğun üst kısmına tutulabildi. Burunlarının ucu birbirine değdi değecekti. İkisinin de gözleri diğerine öfkeyle bakıyordu. Adam kadının sözlerinden çılgına dönerken kadın adamın tutarsız davranışları yüzünden delirmek üzereydi.

"Bir daha bana seni ilgilendirmez dersen gerçekten iyi şeyler olmayacak Dilber. Sen benim karımsın. Bunu sakın aklından çıkartma."

"Hazar böyle davranmaya devam edersen gerçekten beni kıskandığını düşünmeye başlayacağım."

ÇELİŞKİ-İKİ YABANCIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin