11. Bölüm- Yeni ev

527 73 46
                                    

Wattpadden mesaj gelmiş. Klişenin içeriğinin uygunsuz olduğunı ve kontrol etmemi falan söylemişler. Yahu Sekai bir sanattır sensin uygunsuz hahahahhaha Neyse hikayelerim benim bebeklerimdir birini silerse ben de onu silerim, Asianfanficse geçerim beni zorlama wattpad. Saygılar... Ve keyifli okumalar

"Onu atlatabilmiş gibi mi duruyorum?"

"Bunca zaman boyunca hala mı?"

Gözlerimi kepçe kulaklı arkadaşımdan uzaklaştırdım yavaşça. Cevabını bildiği bir soruya cevap vermeyecektim. Biz yakın arkadaştık nasıl olsa gözlerimden okumuştu cevabımı. "Ben hikayemi anlattım sıra sende."

Chanyeol kırık bir gülümsemeyle bana baktı. Demiştim biliyordu cevabımı nasıl olsa. Konuşmak istemediğimi de anladığından uzatmadı çok fazla. "Binbaşı erzak alımı için çıkılan ekibin başında gitmişti. Bir daha da dönmedi. O zamandan beri askerle ilgileniyorum. Başta küçük bir kamptan ibarettik ama hayatta kalan insanlar kampa gelmeye başlayınca alan yetmezliği yaşamaya başladık. Bu yüzden ekiplere dağılarak bütün kasabayı temizledik. Daha sonrada sınırları kasaba giriş çıkışlarına çektik. Silah tutan herkesin ismi devriye listesinde yazıyor. Her gece iki kişilik 5 grup sınırın en zayıf olduğu birleşme noktalarında nöbet tutuyor."

"Güzel, Baekhyun, Chen, Kyungsoo ve beni de eklersin listeye."

Chanyeol usulca kafasını salladı. Yüzünde hiç hoşuma gitmeyen bir gülümseme oluştu. Birazdan söyleyeceği şeyden hoşlanmayacağını biliyorum. "Peki ya Sehun? Onun da elinde silah gördüğüme yemin edebilirim."

"Onun yerine de beni yazarsın. Birinin Luhan'la birlikte kalması gerekiyor." 

"Sadece bu yüzden mi?" Chanyeol'un gülümsemesi iyice büyürken gözlerimi devirdim arkadaşıma. Belki de zamanında hayatımda ilk defa Suho'ya açılamadığım için Sehun'a olan hislerimi ona açmamalıydım. Ne biliyim Taemin olsaydı benimle bu kadar dalga geçmezdi herhalde. Kimi kandırıyorum Taemin daha kötü olurdu.

Chanyeol yerinden ayaklandığında bende onu takip ederek usulca yerimden kalktım. "Nereye?"

"Size kalacak bir yer bulmaya."

Daha sonrası olduk.a hızlıydı. Chanyeol telsizden birileriyle konuştu. Chanyeol'a kıyasla kısa bir çocuk biraz sonra bizimle Yeol ile konuştuğumuz evin önünde buluştu. Yani zaten herkes Chanyeol'a kıyasla kısaydı genelde o yüzden çok da şaşırmamak gerekiyordu. Çocuk bir ev adresi olduğunu düşündüğüm bir numara verdi Chanyeol'a. Ve işte bizde şimdi 2 katlı müstakil bir evin salonunda ayakta duruyorduk. 

Baek, Soo ve Chen ile meydan gibi bir yerde bulmuştuk. Luhan ona söylediğimi yapıp Sehun'nun kucağından ayrılmıyordu. Birkaç kere Chen onu almaya çalışınca ağlamaya bile başlamıştı. Bu resimdeki en saçma isimse Donghae'den başkası değildi. Sehun'nun peşini bırakmadığı için malesef o da salonda bizimleydi.

"Evde 4 tane oda var. Elimdeki en büyük olan buydu. Mutfağınız şurada." Chanyeol arkasındaki bir koridoru işaret etti. "Haftalık erzağınızı gidip depodan almanız gerekiyor. Jongin'nin ismini ve ev numaranızı listeye ekleyelim." Yeol'un kocaman cüssesinin arkasında kaybolsa da ev numaramızı söyleyen çocukta bizimle birlikteydi. Kepçe kulaklı arkadaşımın söylediği her şeyi dikkatlice dinleyip küçük notlar almakla meşgüldü. Ona başkanım demememi söylemişti. Hatta kendini küçük bir orginazatör bir sekreter olarak gördüğünü söylemişti ama belli ki çok daha fazlasıydı.

"Chen ve Luhan üst kattaki ebeveyn odasını alsın. Baek ve Soo sizde üst kattaki kalan iki odayı alın." Ne kadar hep birlikte konuşarak kararları alıyor olsak da ekip en sonunda benim söylediğim şekilde hareket etmeye alışkındı. Ve odaları ben dağıtmazsam Baekhyun kesin kavga çıkaracaktı. "Sehun da aşağıdaki odayı alır. Ben de kanepede yatarım."

Zombieland//SekaiWhere stories live. Discover now