7. Bölüm

2.8K 116 24
                                    

Dolu gözlerle Ali'yle olan eski mesajlarını okuyordu. Mutlu olduklarını, güzel bir çift olduklarını gösteren her mesajda boğazına bir yumru takılıyordu. Kolay kolay ağlayan biri değildi. En fazla gözleri dolar, akarsa birkaç damla yaş akardı. Ama göğsü... Sıkışır, nefes alamazdı.

Alt dudağına dişlerinin arasına alarak Ali'nin ona attığı bir şiirde durdu. O kadar okumuştu ki şiiri ezbere biliyordu.

 O kadar okumuştu ki şiiri ezbere biliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bütün kara parçalarında, Afrika dahil..."

Yeteri kadar duygusallık yaşadığını düşünerek telefonu kenara koydu. Elleriyle yüzünü sıvazladı ve bundan sonra işlerin nasıl yürüyeceğini düşündü. Yeniden birini Ali'yi sevdiği gibi sevebilecek miydi? Olabilir elbette. Neden olmasın? Niye sevmesin?

Kafasını yastığa gömdü. Gözleri dolmaya devam ediyordu. Telefonu yeniden eline aldığında, doğrudan galeriye girip Ali'yle olan fotoğraflarına bakmaya başlamıştı. Silmemişti. Ona dair hiçbir şeyi silmeye yüreği el vermemişti.

Saçma gelirdi ona zaten ayrılır ayrılmaz her şeyi silip atan, sanki hayatına hiç girmemiş gibi davranan insanlar. Ali'yi unutamazdı. Öyle davranmak zorundaydı yalnızca. İhaneti kabullenmesi imkansızdı. Kabullenecek bir yanı da yoktu.

İnstagram'a girdi. Stalk hesabından Ali'nin profiline tıkladı. Yeni bir hikaye eklemişti. Hikayeye tıkladı. Kısa çaplı bir şoktan sonra acı acı gülümsedi. Karma yine etkisini gösteriyordu.

Ali'nin attığı hikaye:

Ali'nin attığı hikaye:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KAKTÜS/ Texting | TamamlandıOn viuen les histories. Descobreix ara