Ismerős érzés

222 12 6
                                    

Wendy ájultan feküdt a betonon és a fejéből, folyt a vér. Emma és Mary Margaret kétségbeesetten próbálták észhez téríteni. Homlokán is képződött egy kisebb seb. Péter azonnal letérdelt hozzá és magához ölelte, egyfolytában őt szólongatva. Magukat ringatta, hogy lenyugodjon, de aztán elordította magát, hogy hívjanak segítséget. Emma idegesen zsebre tette a kezeit és mondta, hogy már hívta a mentőket. Aggódva összenéztek Killian-nal. Fejét visszafordította a lány felé és beszélni kezdett hozzá. Remegve beszélt, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz.

- Nem lesz semmi baj madár, nem hagyom, hogy meghalj! Már nem engedlek el sehova!

Aztán szeme sarkából észrevette a mögötte, félelemtől remegő sofőrt. Letette Wendy-t, és mágiája segítségével nekilökte az autónak és még elkezdte fojtogatni is. Emma gyorsan odament és lefogta, kiabálta, hogy álljon le, hagyja abba, legalább most ne csinálja ezt. Pán még egy ideig szorongatta varázserejével, de aztán belátta, hogy most tényleg nincs idő erre. Elengedte, a férfi pedig elkezdett köhögni és levegő után kapni. Wendy mellett a helye. De hozzátette, hogy nem most látta utoljára. Kivette Mary Margaret öléből Wendy-t és újra magához ölelte. Hamar megérkezett a mentő és Péter is beszállt vele. Páran a mentő után mentek, Pán pedig végig követte őket a műtőbe. De az ajtónál megállították. Péter dühös volt. Átjutott volna rajtuk, ha Killian és David le nem fogják. Erősen küszködött ellenük. Ilyenkor is kívánta bárcsak meglenne a teljes hatalma, akkor azonnal kiszabadult volna. Végül le tudták ültetni az ottlevő egyik műanyag padra. Szürke pólóját és a kezét befedte Wendy vére. David javasolta, menjen, mossa le, de ő nem akart menni sehova. Felpattant és elkezdett járkálni a folyosón. Emma a falnak dőlve, karba tett kézzel várakozott az anyja pedig mellette ült. Pár perc múlva, Emma elment, hogy szóljon Belle-nek mi történt. Pán a száját dörzsölgette járkálás közben. Leült az egyik székre, térdeire támaszkodva. Kérdezte, de leginkább csak magától, hogy most mi lesz a kislánnyal. Killian-t egy nagyon rövid szarkasztikus nevetés hagyta el. Kérdezte, hogy miért érdekli. Péter dühösen ránézett és elsziszegte, hogy nem az ő dolga. Egy óra múlva vége lett a műtétnek és kijött az orvos. Pán azonnal odament és megragadta a ruháját, árulja el, hogy van Wendy, David leszedte róla, hogy nyugodtan el tudja mondani az állapotát. 

A kalóz és a herceg még akkor is fogták, mikor az orvos beszélni kezdett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A kalóz és a herceg még akkor is fogták, mikor az orvos beszélni kezdett. Mondta, hogy súlyos agyrázkódást szenvedett és nem lehet tudni, hogy mikor fog magához térni. Akár az emlékezetvesztés is fennállhat nála. Péter itt végül kikelt magából és nekiesett az orvosnak. Mi az, hogy súlyos? Miféle orvos ez? Emma is rászólt, hogy nyugodjon meg vagy megint rács mögé zárja. Pán kirángatta magát közölük és követelte, hogy látni akarja őt. A férfi megmutatta neki az utat. Wendy-t egy külön kórterembe vitték, direkt is. Emma mondta ezt az orvosnak, hogy lehetőleg vigyék egyszemélyes kórterembe, mert Pán még emiatt is lármázott volna. Péter, ahogy belépett a terembe bal oldalán volt Wendy. Dühös és ijedt lett, ahogy meglátta milyen állapotban is volt. Számára mindenféle ismeretlen zsinórok voltak rákötve. Legszívesebben mindet leszedte volna róla és a karjaiba fogva elrohanna, de a végén még ő lenne a hibás, hogy még rosszabbul lesz. Leült mellé és megfogta a kezét. Csodálatos haja nem látszódott mivel az egész feje be volt kötve.

ApuWhere stories live. Discover now