A kórházban

186 8 0
                                    

Wendy kinyitotta a szemét, mikor érezte, hogy valaki, közel leül az ágyára. Először azthitte, hogy Péter jött vissza, de nem. Mikor kinyitotta a szemét ijedség és egyben düh is kiült az arcára. Fiona ült az ágyán egy önelégült mosollyal az arcán. Összeszorította a fogát és sziszegve megkérdezte, hogy mit keres itt. A nő megrántotta a vállát és ártatlanul megkérdezte, hogy nem jöhet be meglátogatni egy jó barátot. Wendy megmondta, hogy menjen innen. Becsapta, nem kíváncsi rá. A tündér jókedvűen felnevetett majd megkérdezte, hogy ennyi idő után sem szokott hozzá a csalódásokhoz? Pedig jobb, ha azt teszi. Wendy félve megkérdezte, hogy érti ezt az egészet. A Fekete tündér közelebb hajolt hozzá és gonoszan mondta, reméli kiélvezte a pillanatokat Péterrel és a drágalátos lányukkal. Mert el fogja veszíteni őket. Sajnos neki nem volt arra lehetősége, hogy Péterrel együtt kiélvezhesse az anyai dolgokat. Erre Wendy felpattant az ágyáról, amitől Fiona vigyorogva elhátrált. A fiatal anyuka fenyegetően elmondta, ha egy újjal is hozzá mer nyúlni a lányához akkor a saját kezével öli meg. És nagyon ostoba ha azt hiszi, hogy Péter vele fog újra élni. Fiona felnevetett majd megkérdezte, hogy mégis mit tudna vele kezdeni. Úgyhogy, remélte, hogy lányától és Pétertől is elbúcsúzott. Még jó pihenést kívánt neki aztán eltűnt. Wendy pár pillanat múlva kikelt magából. Zokogott, kiáltozott, mígnem elájult. Két ápoló és orvos jött be, a kiáltásokra. Felemelték, és visszafektették az ágyra. Aznap este, Jane, Péter mellett aludt az ágyon. Jane-nek sokkal jobb kedve volt ma. Ő nem akart aludni, de végül elnyomta, miközben az alvó babáját nézte. Forgolódás közben kinyitotta a szemét és döbbenten látta, hogy a kislány nincs mellette. Gyorsan felült körül nézve és dühösen látta, hogy az ágy túlsó oldalán Fiona állt, Jane-el a kezében, aki keservesen sírni kezdett. Minél előbb ki akarta venni a kezéből, de mintha egy láthatatlan erő lefogta volna, nem tudott mozogni. Fiona arcán egy gonosz vigyor volt és lassan a kezével elkezdte befogni Jane száját. Péter kiáltotta, hogy ne csinálja, miközben kinyújtotta felé a kezét. Közben a kisbaba sírása is egyre hangosabb lett.

Péter izzadva ült fel az ágyban, Jane nevét mondva. Lenézett maga mellé és látta, hogy lánya épségbe ott fekszik mellette, aki elkezdett sírni. Lehajolt hozzá és elkezdte nyugtatólag paskolgatni és simogatni. Mondta, hogy nyugodjon meg nincs semmi baj. Itt van és megvédi. Gondterhelten összeráncolta a szemöldökét és felvette az ölébe, hogy ringassa. Másnap erről értesítették Emmát, aki kissé felháborodva megkérdezte, mi az, hogy elájult. Az orvos mondta, hogy ő sem tudja pontosan, de arra mentek be, hogy ájultan hevert a szobában. A seriff megköszönte majd elment Wendy-hez, aki szomorúan a kezeit babrálva ült. Felkapta a fejét, mikor ajtónyitódást hallott. Lágyan elmosolyodott, mikor nevelőanyját látta meg. Emma nyomott egy puszit a fejére és megkérdezte, hogy mégis mi történt a múlt éjjel, ami ennyire felzaklatta. A Darling lány elmondta, hogy tegnap Fiona is járt itt. Swan döbbenten felkiáltott majd megkérdezte, hogy nem bántotta e. Wendy nyugtatólag megfogta a kezét és mondta, hogy nincs semmi baja, jól van már. Viszont megfenyegette a gyermekével és Péterrel. Jane-t el akarja venni tőle. Erre újra elkezdett sírni. Emma felsóhajtott majd magához ölelte a lányt és nyugtatta, hogy minden rendben lesz. Ez sosem fog megtörténni. Nem kell félnie. Wendy minél előbb ki akart menni innen. A lányával akart lenni. De még bent tarják megfigyelés alatt. És Péterrel is szeretne beszélni a dolgokról. Aznap Belle beszélt a férjével, az anyjáról kapcsolatban. Szépen kérte, hogy állítsa le, amit csinált. De ő mondta, hogy egyáltalán nem érdekli, az a nő, aki még nevet sem tudott adni neki. A felesége megfogta az arcát és kérte. Hisz mégis az anyja, beszélje rá arra, hogy fejezze be, amit csinál. Szegény Wendy, nagyon szenved miatta. Ő is csak boldogan akar élni szerelmével és a kislányával. Zörgő frusztráltan sóhajtott egyet.

- Mi az, hogy rosszul voltál és én nem tudtam róla?

Kiáltotta Péter dühösen, de Emma rászólt, hogy vegyen vissza a hangnemével, mivel megijeszti a kislányt, akinek a szoptatásával, Wendy nem olyan rég végzett. Péter ebédszünetben jött át Wendy-hez. Eddig sokat nem is kellett dolgoznia.

ApuWhere stories live. Discover now