56.BÖLÜM𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚"

33.8K 1.2K 86
                                    

Biz geldik tekrardan canlarım🙈❤

Ve bu sefer farklı bir mutluluk var.

Kara Ağa 1 milyon okumaya ulaştı! İnanabiliyor musunuz?
Aman Allah'ım ben inanamıyorum oy veren ve vermeyen, kurguyu seven ,sevmeyen değerli zamanlarınızı bize ayırıp değerli vaktinizi bize verdiğiniz için tüm okurlarıma kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.

iyi ki varsınız!

Kara ağadan sonra ters köşesi olmayan sizlerin seveceğini düşündüğüm KEHRİBAR'I taslakta biraz daha yazıp yayınlayacağım. Onu da çok seveceksiniz inanıyorum. Hatta taslakta ki 100 kurgumu biran önce bitirip yayınlasam.. Sizlerle buluşmak için kurgular çıldırıyor!

Çok teşekkür ederim sizlere bizimle bu yolda ilerlediğiniz için canımın içleeeriiiii!

Teşekkür ederim sizlere

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım sizi bayram hediyesi olarak gün içinde toplam 20 bölüm atacağım ve Kara Ağa'yı bugün final yapacağım.Umarım hoşunuza gider

Keyifli okumalar

KARTAL'DAN..

Gömleğimi çıkarıp koltuğun üstüne attım. Pantolonu da çıkarıp kenara koydum. Odanın kapısı açıldı içeriye elindeki yastık ile Gül girdi. Gözlerimi kırpıp tekrar baktım hayal mi görüyordum. Ellerimin içi terledi, yutkunarak her hareketini büyük bir dikkatle izledim. Kapıyı örttü bakışları yavaşça beni buldu. Kızaran yanakları ile bunun bir hayal olmadığını anladım. Üstüm de tek baksır vardı ,ve Gül'ün karşısında çıplak bir şekilde duruyordum. Bakışlarını benden çekti yavaş adımlar ile yatağın içine girdi kısık sesiyle konuştu.

"İyi geceler.", dedi ama ben hala bir şeyleri idrak edemedim.

" Çocukların yanında yatmayacak mıydın? Niye geldin?", dedim bir açıklama yapmasını istedim.

"Burada uyuyacağım. Eğer rahatsız olursan gideyim?", dedi gözlerimi kocaman açarak yüzüne baktım. Ondan rahatsız olmak mı? Kafayı yemiş olmalıydı ondan nasıl rahatsız olurdum ben. Sessizliğimi kendine göre yorumladı yavaşça yataktan kalkacağı sıra hemen konuştum.

"Hayır hayır. Rahatsız olmam, yıllardır bunun hayalini kuran bir adam neden rahatsız olsun?", dedim dilimdeki düğümü çözüp konuştum. Cevap vermedi sessizce yatağın içine girip bana sırtını dönerek yattı. Ne kadar orda öylece ayakta durdum bilmiyorum. Sadece izledim onu.. Sonunda kendime gelerek ışığı kapatıp bende yatağın diğer tarafına geçtim.

"İyi geceler Gül'üm.", dedim sessizce belki çoktan uyumuştu dediklerimi duymasa bile ben duydu farz ettim.
Gözlerimi ilk kez kapatmak istemedim. Uyku bedenimi teslim alana kadar onun kızıl saçlarını izledim.

Gözlerime değen güneş ışıkları ile hemen gözlerimi açıp nerede olduğumu hatırladım. Göğsümün ve belimin üstünde ki ağırlığa dönüp baktım. Çocuklar uyanınca yanıma mı gelmişlerdi acaba.
Gül'ün kızıl saçları ilk görüş acımı girdi. Uyku sırasında bilmeden bana sarılmıştı. Benim ellerimde onun belindeydi. Sıkı sıkıya sarılıp bırakmamıştım. Derin bir nefes aldım kokusunu içimde saklamak ister gibi yavaş yavaş bu anı bir kaç kez daha tekrarladım.

Yüzüne gelen saçlarını yavaşça yüzünden çekip aldım. Kapının dışından gelen çocukların sesleri ile hemen bende gözlerimi kapattım. İlk uyanan Gül olmalıydı yoksa bu halimizin hesabını bana sorardı.

KARA AĞA |Mardin SERİSİ 1,2| TAMAMLANDI Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang