13.Bölüm

54.3K 1.9K 494
                                    

Veto sayısı 130 oy
Yorum sınırı 100 Yorum.

Beni buradan  ve instagram hesabından takip etmeyi unutmayın canlar.


Vee burada yaptığınız yorumları orda paylaşıyorum haberiniz olsun canlarım.
Orda anket yapıyorum  hangi kitaba bölüm istiyorsanız orda takip etmeyi unutmayın. 

Keyifli okumalar canlar 😍❣

Kara Ağa karşısındaki kanepede üstüne kendi ismi gibi bir beyaz battaniyeyi örtmüş, iki büklüm uyuyan Beyaz'a baktı. İçinde oluşan bu his, bu duygu.. Hasret kaldığı bu duygu karşısında gülümsedi. Mutlu olmuştu, hem de çok. Ne yapacağını bilmez bir halde orda öylece bekledi. En sonunda elindeki ceketi kanepenin kenarına bırakıp dışarı çıktı.

Kapının önünde durdu. Van da bıraktığı adamlardan birini yanına çağırdı. "Buyur Ağam. "

"Bana neden haber vermiyorsunuz!"

"Ağam aradık ama telefonun ilk çekmedi, sonrada ulaşamadık Ağam sana. Ama Cihangir ağabeye haber verdim. Hanım ağamın bizimle geldiğini söyledim. "

Kara Ağa adamının söylediklerini dinlerken bir taraftan da cebindeki telefonu çıkarıp baktı. Kapanmıştı. Bozuntuya vermeden konuşmasına devam etti. "Tamam tamam neyse. Beyaz'ı zorla buraya getirmediniz değil mi!" dedi. Kara b unu istemiyordu kendi isteği ile gelsin istemişti. 

"Yok Ağam."

"Nasıl geldi anlatsana koçum. "

"Haa Ağam şöyle oldu. Biz otelin çıkışında sizin dediğiniz gibi bekledik. Ama bugün sabah Beyaz hanımım otelden çıkışını yaptırdı. Sonra bir taksi çağırdı. Ben Mardin'e geri dönmeyecek diye düşünüp adamlara arabalara geçmesini söyledim. Sonra otelden çıkış işlemlerini bitirince yanımızdan geçip gitti, taksiye bindi. Ama taksi bir süre hareket etmedi. Biz Beyaz hanım gidene kadar orda durmamızın daha doğru olacağını düşündük ama Beyaz hanım beş dakika sonra tekrar taksiden inip yanımıza geldi."

"Yanınıza gelip ne söyledi?" Beyaz'ın ne dediğini merak etmişti Kara ve her ayrıntıyı da öğrenmek istiyordu. Nasıl fikri değişmişti her şeyi öğrenmek istiyordu. 

"Ne bekliyorsunuz hâlâ mal mal, bavullarım orda alsanıza dedi."

"Nasıl yani, buraya taksi ile mi geldi?"

"Ağam ben Hanım ağam taksiyi çağırınca, Mardin'e gelmeyecek diye düşündüm. Sonra bize  öyle deyince, sizin taksi ile memlekete dönmenize kızabileceğinizi söyledim ama bizi dinlemedi. Hemen sizi aradım ama ulaşamayınca Cihangir ağabeye haber verdim durumu."

"Cemo şimdi benim karım, Van dan buraya herifin biriyle mi geldi!"

"Haa yok Ağam, taksici herif değil avrattı."

"Avrat?"

"Taksici kadındı Ağam. Hanım ağam sizin bu duruma kızacağınızı tahmin etmiş ki ,duraktan kadın şoför istemiş. "

"Tamam Cemo gözüme gözükme, adamları da al şirkete dönün. Cihangir Ağanızın yanından ayrılmayın bana her şeyi haber verin."

"Tamam Ağam."

Cemo adamları toplayıp arabalara binerken Kara Ağa ona seslendi. "Cemo!"

"Buyur Ağam. "

"Sen bir daha düşünme Cemo tamam mı?"

"Tamam Ağam. "

***************

Beyaz gözlerini açtı ve üzerinde ki beyaz battaniyeyi kenara doğru atıp, oturur pozisyona geldi. çoktan akşam olmuştu ve salonun ışıkları da yanmıyordu. Kaç saat uyuduğunu bilmediği için ne ara akşam olduğunu da anlamamıştı. Saati merak edince yastığın altındaki telefonunu aradı. Eline değen soğuk metal ile telefonunu eline aldı. Orta tuşa basarak saatin kaç olduğunu öğrenmek istedi.

KARA AĞA |Mardin SERİSİ 1,2| TAMAMLANDI Where stories live. Discover now