28 - Mă tem că nu sunt ce-ți trebuie

21 3 0
                                    


Sunt în una din casele pe care le am de la CODIN și îmi fac tristă bagajul. Nu voi lua multe haine și așa nu am cumpărat un magazin întreg, doar ce îmi trebuie. În curand am zbor, deci nu trebuie să uit cat este ceasul. 

Mă simt mai bine fiindcă am vorbit cu Petruț. Dacă puteam doream să-i văd pe toți. Da, am muncit. Da, probabil unii vor spune că așa e viața pe care trebuia să o am. O să am o viață de genul departe de aici. Nu pot să mai stau. Nu sunt pregătită pentru momenul în care voi da nas în nas cu Bujor. 

Da, îmi pare rău că o rănesc pe mama lui și că nu ascult, dar nu sunt puternică. Nu pot să insist cand știu că este fericit alături de băiatul său, a cărui mamă este în viață. El și cu Fiona sunt o familie în ochii mei. 

Poate că o să-i lipsesc, poate că am decis aiurea pentru amandoi, dar eu nu pot să mă întorc din drum. 

Înainte să fiu găsită de Codin, încă îmi dă tarcoale uneori, înainte să iasă Brăduț, doar am auzit că o să fie eliberat pentru bună purtare, trebuie să plec. 

Nu voi lăsa cine știe ce amintiri în spate, sincer nu mă doare sufletul. SUFĂR DOAR PENTRU BUJOR. Mi-am dat seama cand l-am avut în fața mea pe propriul soț plin de sange, dar eu m-am temut pentru Bujor în interior. Mi-am dat seama cand am simțit că o să piară, că este singurul din inima mea. ATUNCI NU MI-A PĂSAT NICI DE CODIN, DEȘI ERA SOTUL MEU, NICI DE BRĂDUȚ DESI DORMISEM CU EL. 

Am făcut greseli, pe care nu mi le pot justifica. Poate am vrut să scap de Codin, de atingerile lui agresive și să fiu alintată de BRĂDUȚ. 

Poate am vrut să mă conving, deși sună aiurea chiar și pentru mine că BRĂDUȚ ESTE MAI DIFERIT, CĂ BRĂDUȚ NU SEAMĂNĂ CU SOTUL MEU. 

Poate am vrut să ascund adevărul, să-l îngrop în inima mea, adevărul legat de Bujor. 

Vreau să fiu cu Bujor, vreau să fac parte din viața lui, dar cum să lupt cu FIONA? Fiona este mama fiului său, chiar dacă nu este sotia lui. ȘI FIONA ESTE O PRIETENĂ DE SUFLET PENTRU MINE. LA FEL CA FLORINA. 

DACĂ FIONA ÎL IUBESTE PE BUJOR? A FOST PRIMUL PENTRU EA!  EU CUM SĂ-I FUR BĂRBATUL VIETII SALE DE SUB NAS? CUM SĂ AM O PRETENTIE? 

Știu, mă sacrific ar zice unii în zadar,însă eu așa sunt. Nu pot să mă arunc în bratele lui Bujor cand este FIONA în viața lui. 

În plus, trebuie să se ocupe de băiat, nu de mine. 

Eu o să-mi revin, eu o să mă descurc. 

În curand vine frigul, culmea, așa e și la mine în suflet. Nici nu a fost prea mult timp vreme frumoasă, doar nori și vânt. 

Aud că plouă dacă nu mi se pare în aceste clipe și după ce termin, o să ascult ploaia. Pana cand voi avea 25 de ani, trebuie să mă stabilesc și eu într-un loc. Să am o viață cu care să-mi bat capul. 

M-am pus pe treabă și am strans bani, nu credeam că voi pleca de aici. Mi-a făcut plăcere să cunosc oameni și să lupt pentru mine. Am înțeles că pot, deși sunt femeie. 

Bujor Zimbrean. Încă nu pot să cred. Eu plec și tu rămai în urmă? Nici nu cred că se va întampla. Am senzația că o să apară și mă va lua pe sus. CRED CĂ AM O IMAGINAȚIE BOGATĂ. 

Mă chinui să nu plang și zambesc singură. Am acele amintiri, în care m-a sărutat, în care a vrut să fiu a lui și m-a amenințat. A vrut să pară băiatul rău, dar nu era rău. Vai de suflețelul său, că avea mare nevoie de iubire și să fie mangaiat. Și acum, simt că este la fel. Bujor nu se poate schimba.

Dacă mă ofeream lui în trecut? Urma să îmi pară bine în prezent, sau nu? Și eu tanjesc, nu mă ascund. Vreau să-i simt buzele peste ale mele, vreau să mă strangă în brate, vreau să văd cum este Bujor în dormitor. Îmi doresc, dar știu că nu se poate. Cand am fost găsiti de mama lui atunci și el a plecat la spital, tot nu am făcut nimic. Noi doi nu putem să fim împreună, un întreg. Parcă nimeni nu dorea asta,poate doar noi. În aceste momente, oare Bujor mai vrea? Eu știu pentru mine, că vreau. Vreau măcar o noapte, o singură noapte, să fiu în compania lui Bujor. 

-Ce tot este cu mine? Bujor nu este singurul bărbat, poate voi găsi pe altcineva. 

Îmi mușc buza cu putere și izbucnesc în plans. M-am dăruit unor persoane care nu meritau, gen CODIN SAU BRĂDUȚ, dar pe Bujor nu l-am putut avea, deși el a încercat. ȘI CARE E CONCLUZIA MEA? CĂ puțin contează în ochii mei faptul că am fost a celor doi, nu mă atinge cu nimic, pentru că ei mi-au avut corpul, dar nu și sufletul. Ei nu au reușit să ajungă la sufletul meu, spre deosebire de Bujor care a reușit din prima.  Oare cum vine asta? Chiar și cand fugeam de Bujor, tot eram conștientă că are o putere asupra mea. 

Bujor, regret atat de mult. Regret că nu m-am lăsat pradă momentului, că te-am judecat, îmi pare rău că nu am ajuns la sufletul tău atat de repede, cum ai putut tu.

Mă uit spre masa de langă mine, trebuie să mănanc și eu ceva, nu mai pot să mă pierd în amintiri. Aș bea suc, dar prefer ceai. Nu este ceaiul preferatul lui Bujor? Trebuia să mă prind ce fel de om este, că doar și ceea ce ne place arată ceva despre noi. 

Dar nu m-am prins. 

Am respins un om și acum am nevoie de el. 

L-am respins crezand că este într-un fel, dar el era ce îmi trebuia. 

Oare eu sunt ce îi trebuie lui ?

















Bujor ZimbreanWhere stories live. Discover now