bir

6.6K 388 252
                                    

düzenlendi.

"Tamam, şimdi planı gözden geçirmemiz gerek."

Remus oturduğu koltukta doğru pozisyonu bulabilmek için kıpırdanırken konuştu. "Ben hala işe yarayacağını düşünmüyorum."

James, içinde bir yerlerde Remus'un haklı olduğunu bilmesine rağmen devam etti. Lily hayatının aşkıydı ve onu Sümsükus'a kaptırmak gibi bir niyeti de yoktu, hem zaten kim, niye onu isterdi ki? Lily önünde sonunda kendisini seçecekti ama James sabırsız biriydi, hemen olsun istiyordu.

"Uygulamadan bilemeyiz, değil mi?"

"Pişman olduğunda omuzumda ağlamana izin vermem."

James kaşlarını çattı ve elindeki kalemi ona doğrulttu. "Ben ağlamam."

Sirius omuz silkti. "Benim omuzumda ağlayabilirsin."

"Sirius, kapa çeneni."

"Her neyse, dinleyin. Mükemmel bir planımız var, hatasız bir şekilde uygularsak Lily çiçeğimi kazanmaya bir adım daha yaklaşmış olacağım." Peter sırtını koltuğa yaslayarak James'in yanında durdu, elindeki kurbağa çikolatasının bir kısmını daha ağzına attı ve dikkatini arkadaşına vermeye çabaladı. Çikolatalar bazen James'in Lily'yi kazanma girişimlerinden daha zevkli olabiliyordu.

James eliyle koltukta oturan arkadaşını işaret etti. "Remus, sen Slytherin yatakhanesine nasıl gireceğiz onu öğreneceksin."

Remus ellerini kaldırdı. "Niye ben şifreyi almak zorundayım? Sirius yapsın, onun kardeşi orada."

"Çünkü Rosalind sana aşık, sorarsan söyleyeceğine dair bahse girerim. Ayrıca Sirius'un kardeşi erkek." Remus başını iki yana sallayarak kollarını göğsünde kavuşturdu, Rosalind ona göre fazla karanlık biriydi ve bazen olur olmadık yerlerden fırladığından Remus'u korkutmuyor değildi.

"Peter, sen Silena ve arkadaşının oradan uzak durduğuna emin olacaksın, bu en önemli kısım, sakın çuvallama." Peter başıyla onu onayladı ve görev vakti gelene kadar kurbağa çikolatalarıyla ilgilenmeye devam etmek için önüne döndü.

"Ve Pati, ikimiz görünmezlik pelerinini alıp defteri çalacağız."

"Çalacağız mı? Hani ödünç alacaktık?"

James arkasını dönerek Remus'a baktı. "Aynı şey değil mi?"

"Değil tabii ki!"

"Ama Sirius geçen yaz tişörtümü ödünç aldı ve hala geri vermedi."

"Çünkü artık giyemeyeceğin kadar küçük parçalara ayrıldı." James, gözlerini hayretle açarak Sirius'a baktı, gözlerinde parlayan hayal kırıklığı Sirius'a kalıcı olmayan bir vicdan azabı verdiyse de umursamadan omuz silkti.

"Ne? O en sevdiğim tişörtümdü! Sana güvendiğime inanamıyorum!"

"Sarhoştum."

James gözlerini kıstı. "Yalancı."

"Plana devam edelim mi? Zamanımız kısıtlı da." James, tişörtünü unutmaya çalışarak konuşmasına devam etti, Lily bir tişörtten daha önemliydi sonuçta.

"Eğer plan doğru ilerlerse Silena'nın defterini," Bu kısımda Remus'a döndü, "ödünç alacağız ve ona benimle sevgiliymiş gibi yaparak Lily çiçeğimin kalbinde gömülü olan duyguları ortaya çıkarması için şantaj yapacağız."

"Böyle söylediğimde kötü insanlarmışız gibi gözükebilir ama değiliz, eminim Silena da bize hak verecektir."

"Geçen sene bilerek üzerine çay dökmüştü." Peter'ın pek de hoş olmayan hatırlatmasına Sirius gülmeden edemedi.

AUGUST-JAMES POTTER [TAMAMLANDI]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora