22

893 92 20
                                    

N/A: sooo, o sa încerc sa postez cat de des pot, chiar o sa incerc sa continui sa postez o data la 2 zile da problema e ca îmi încep examenele și tezele lol. Kinda sad ik dar o sa am timpul mâncat doar de învățat (nu învăț tare mult but i meannn) asa ca n am habar cât o sa pot posta??? Oricum ma revanșez in vacanta de iarna:) (începe pe 24 yey)
Nu zic neapărat ca nu o sa postez, învățatul e ultima chestie pe care mi as dori sa o fac lol deci probabil sunt șanse sa procrastinez și sa scriu in schimb lolol xx see yall later ne vedem si in comentarii dacă aveți întrebări:)

(...)

fă-mă să mă simt viu.

(...)

— Cum adică nu ai habar unde este detectivul? Întreb frustrat.

— El lucrează pe cont propriu în mare parte și chiar dacă este obligat să raporteze când începe ziua de lucru, el mai niciodată nu o face. Nu-mi răspunde nici mie la telefon, dă din umeri bărbatul.

Nu-mi mai răspunde de ieri tipul care trebuia să-l urmărească pe Leo, nu avea habar cât îmi întindea coarda. Într-un moment de frustrare am venit direct la locul său de muncă– însă mare diferență nu prea este. Nimeni nu are habar unde, pentru numele lui Dumnezeu, este bărbatul, deși din câte am aflat, nu este prima dată când dispare pe neprins de veste. 

— Drace, las-o baltă. Pot măcar să primesc toate informațiile pe care le-a strâns el? Nu am nevoie de niște explicații banale, murmur nu foarte încântat.

Mă privi pentru câteva frânturi de secunde.

— Informațiile sunt confidențiale, iar pentru a preveni scurgerile de securitate, fiecare detectiv păstrează la el toate datele. Dacă ți le dorești, singurul care le are este–

— A, mai lasă-mă baltă. Când o să revină, să-i zici să mă sune, îmi dau ochii peste cap și părăsesc biroul repede.

Unde dracu mai era? Când cineva lucrează pentru familia Wallace, ar trebui să-și asume responsabilitatea de-a naibii răspunde la telefon nonstop! Toți dispar undeva în ultimul timp, numai eu sunt pe lângă. 

Era aproape ora 10, Leo mi-a scris un "bună dimineața" ceea ce însemna că s-a "trezit" în sfârșit. Nici măcar nu puteam să-l întreb direct, nu avea să-mi răspundă. Cel puțin știu că este bine, sper ca este bine, însă dacă mi-a scris mesaj îmi place să presupun ce este totul okay.

O să apară afurisitul ăla de detectiv cândva, acum m-am calmat că roșcatul este bine și aveam de gând să-l vizitez. Poate o fi plecat și tatăl său undeva, nu prea voiam să-l revăd. Nu știam dacă este așa întotdeauna, însă nu voiam să aflu.

"Bună dimineața, cum ai dormit?:)"

Poate avea să-mi spună singur unde a fost? Mă ardea gelozia pe interior deoarece nu știam. 

"ca un urs… tu ce faci"

Și încă ce fel de urs. A dormit atât de strâns încât parcă nici nu a dormit.

"Bine, vrei să ne vedem azi?"

Deodată telefonul îmi sună, însă spre nefericirea mea, nu era Leo. Vocea sa ar fi fost un început bun de zi, însă acum vedeam doar numele Alyshei pe ecran. Nu era o companie rea, dar categoric Leo era superior la capitolul ăsta. De ce mă suna? Parcă eu trebuia să o sun.

— Bună dimineața, o salut politicos în momentul în care îi răspund la telefon.

Urmă o frântură de secundă până îi aud glasul:

I can't help but want you (boyxboy)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum