13| C.C

667 67 14
                                    

Cassandra soluğunun kesildiğini hissetti. Natalie ona endişeli gözlerle bakarak yanından ayrılırken Cassandra derin bir nefes alıp Sirius'a döndü. "Buyurun profesör?" Sirius birkaç öğrencinin daha çıkmasını bekledikten sonra tok bir sesle konuştu. "Cassandra, derste çok sessizdin. Sanki buralarda değil gibinin." Cassandra huzursuzca kıpırdandı. Sirius devam etti." Demek istediğim, bu sene F.Y.B.S için önemli bir sene. Seni derste bir daha böyle görmek istemiyorum." Cassandra ürkek bakışlarını Sirius'a çevirdi.

Göl kenarında yaptıkları o hoş olmayan sohbetten sonra ilk defa gözlerinin içine bakıyordu

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Göl kenarında yaptıkları o hoş olmayan sohbetten sonra ilk defa gözlerinin içine bakıyordu. "B-ben bugün kendimi pekiyi hissetmiyorum ama sonraki ders bu şekilde olmam efendim." Sirius düşünceli bir şekilde, biraz da buruk bir gülümseme ile kafasını salladı. Cassandra sınıftan çıktığında ağlamamak için tırnaklarını etine bastırıyordu. Sirius'a çok öfkeliydi. Hem çok öfkeli hem de çok anlayışlı. İkilemler arasında boğuşurken, bu senenin bir an önce bitmesini istiyordu. Sonuçta ona kızmaya hakkı yoktu. Bencillik yapmamalıydı. Sirius onun yanlış düşünmesine fırsat verecek bir şey yapmamıştı. Ona bir iltifat etmemişti. Tamamen kendi aptallığımdı diye düşündü Cassandra. Duygularına engel olamayan küçük bir çocuk gibi hissediyordu kendini. Bu hisle kollarını kendine sardı. Ve üzgün adımlarla yoluna devam etti.

╶᚜᚜᚜᚜╴

Steven omuzları düşük bir şekilde yemekhane salonuna girdiğinde Gryffindor masasına doğru ilerledi. Bugün yemek de tatsız balık çorbası ve ayçörekleri vardı. Çöreğinden bir yudum alırken Sevilla'nın sesini duydu. "Biliyor musunuz, Rita Skeeter'ın yazdığına göre Hogwarts'da bulunmak üzere bakanlıktan ruh emiciler gönderilmiş!" Masada oturan Diana, Ophelia, Natalie ve Weaver şaşkın bakışlarla bir anda yemeklerinden kafalarını kaldırıp Sevilla'ya döndürdüler bakışlarını. İlk konuşan Weaver oldu. "Bu ne demek böyle? Rita Skeeter tam bir çatlak! Öyle bir durum olsa Dumbledore bize söylerdi."

"

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.


Diana arkadaşını onaylarcasına kafasını salladı. Sevilla ellerinin yukarıya kaldırdı. "Ben okuduğumu söylüyorum. Yazı bu sabah yazılmış, eğer doğruysa Dumbledore bize açıklama yapacaktır." Steven Sevilla'nın son söylediklerini duymadı. Çünkü bir süredir yeterince göremediği kız arkadaşı Adale'nin oturduğu Slytherin masasını gözetliyordu. Masada Adale'nin en yakın iki arkadaşı Edith ve Illythia'yı gördü. Kaşları çatıldı çünkü Illythia son derece mutsuz bir şekilde ayçöreklerine bıçağı ile eziyet ediyordu. Omuzları düşüktü. Nitekim genç kız bir süre sonra ağzını peçeteye silip masadan kalktı.

Karanlıktan AydınlığaМесто, где живут истории. Откройте их для себя