Chapter 23.

2.6K 176 55
                                    

        Deci, fara deci, sunt foarte dezamagita de voi ca nu mai imi lasati parerile voastre. Multumesc celor aproape 300 de persoane care au citit capitolul trecut, si celor care mi l-au votat si celor 10 care mi-au lasat parerile lor. Pe viitor sper sa cresc. Cartea o sa fie in pauza o vreme deoarece o sa editez primele capitole cand scriam de pe telefon si scriam gresit. Multumesc de intelegere.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

        HOPE POV

                    *aproape de vacanta de vara*

        In ultimul timp, m-am simtit cam goala pe dinauntru... Poate o fi ca a trebuit sa reiau scoala si ca nu mai stiam asa multe, o fi ca se apropie sfarsitul anului si trebuie sa merg intr-o tabara idioata?

        Nu v-am zis? Cum sa nu va zic, asa ceva e imposibil. Daca nu v-am zis va zic acum. Mami, scumpica mea mami, impreuna cu tati, gentilul meu tati, ma trimit intr-o tabara de buna purtare impreuna cu fratii mei deoarece am dat foc la scoala...

        Mai grav e ca, acea tabara nu e tocmai o tabara, e mai mult o scoala de corectie pentru minori, unde o sa mergem cu oameni normali. O vara intreaga cu oameni normali... O sa fie greu, dar asta e pedeasca ca am ars scoala... Si nu numai ca am ars scoala, si ca am chiulit de la ore ca sa ne ducem in parc si am omorat o pisica cand am dat cu masina peste ea... 

        Mda... mama a zis ca vrea ca noi sa fim cuminti si sa nu omoram nimic pana nu suntem majori... Ce sa zic, sa nu imi spuna ea mie ca ea a nu a omorat pana a implinit 18 ca stiu foarte bine ca avea 17 cand a omorat prima persoana. 

        Cum stiu? Am si eu metodele mele, adica jurnalul plin de praf gasit intr-o cutie in pod.Doamne, ce iubesc podul acela. Gasesc cele mai tari chestii... Cum ar fi, am gasit acest jurnal, pe care desigur ca l-am citit pe tot, si am aflat cat de nebuni erau mama si tata.

        Am gasit o cana de ceai sparta si lipita cu superglue si nu am inteles povestea ei pana nu am citit jurnalul mamei... Saracul unchi Benny.

        Am gasit si o foaie cu multe reguli, si apoi am aflat ce-s cu ele si cu toti elevii care erau noi si au trebuit sa plece. Am aflat si cand tata a adus inca o fetita acasa adica pe matusa Eli.... Si cum au gasit-o. Adica ea killerea la 10 ani o pisica si eu nu am voie sa calc una accidental la varsta mea.

        Oricum, maine se cam termina cu scoala pentru noi. De ce? Pai, in ultimele 2 saptamani de scoala Slender organizeaza o excursie in lume, iar pe noi nu ne lasa mama sa mergem ca incepe tabara aia si tre sa fim acolo in zori. Mda... Acum suntem in masina spre acel loc...

        Sa speram ca nu va fi asa de rau cum cred eu.

        *peste 6 ore*

-TREZIREA HOPE!

-Unde arde! zic eu sarind in sus din pat

-Nicaieri, pleci in tabara.

-Vrei sa zici inchisoare.

-Ai zis ceva?

-Nu mami!

        M-am ridicat din pat, m-am uitat buimaca in jur si am cazut inapoi ca un bolovan in apa. Ca tot vorbind de apa, de ce dintr-o data sunt uda si inghet?

        Am cazut pe podea si m-am uitat in sus la tata care era in pantaloni scurti si tricou cu o galeata goala in mana. O fi tata mai batran, dar e sexy rau.... AOLEO, IGNORATI CE TOCMAI AM GANDIT. SUBCONSTIENT PROST.

        Oricum, m-am ridicat, m-am dus la baie si mi-am facut toaleta. Am iesit si m-am dus catre dulap si am luat cele mai monotone haine posibile. Nu am niciun chef acum de gasit haine de imbracat, plus ca majoritatea sunt in bagaje. Aproape toate sunt in bagaje inafara de hainele de petrecere.

        M-am dus in camera fratilor mei si ei erau inca in boxeri, imediat mi-am pus mana la ochi si probabil am rosit deoarece i-am auzit pe fratii mei igzucnind in ras.

-Ce s-a intamplat surioara? zice Zack

-Nimic, am plecat, sa fiti imbracati in 10 minute!

-Nu poti pune timp perfectiunii!

-Daca ati fi asa perfecti nu v-ar lua mult sa va pregatiti!

-Bine jucat surioara, bine jucat!

-Mereu imi joc bine cartile!

-Lasa 'modestia' ,surioara, nu te prinde!

-Nici pe tine sarcasmul, hai, miscarea mai rapid!

-Ok, nu sari la gat!

-Era sa iti zic ceva...

-...

-Asa ziceam si eu. Miscarea!

        Am iesit din camera si m-am dus la tata care stateam pe canapea.

-Tati, nu-i asa ca o sa o ajuti pe fetita ta micuta si firaba cu caratul bagajelor alea imense?

-Te-am pus eu sa iei toate alea? Cand am fost eu in prima mea tabara am luat doar 3 tricouri, 2 perechi de chiloti, 2 perechi de chiloti si 2 de pantaloni si am rezistat o vara intreaga.

-Ewww... Tata, cum ai putut rezista?

-Pai, ziua cand purtam o haina le lasam pe cele din ziua precedeanta in apa cu sapun si seara le puneam la uscat si dimineata erau curate.

-Dar, tata eu sunt fata. Trebuie sa iti ajuti fetita!

-Fratii tai sa te ajute. Nu vezi ca mari si puternici s-au facut?

-Noi nu ii caram bolovanii aia care zici ca-s folositi pentru tortura medievala.

-Dar... Va log.... spun facand o fata de catelusplouat.

-Jumi-juma frate?

-Jumi-juma.... spune oftand...

-Mersi ! Sunteti cei mai tari frati din lume! Va iubesc!

-Gata cu dragalaseniile, avem de carat aici monstrozitati! spune Justin.

-Ok... Eu va astept la masina.

-Copii, doar nu credeti ca va las sa va duceti cu masina voastra acolo, ca stiu sigur ca o sa fugiti pe drum, va duc eu cu masina mea si plec tot cu masina. Nu aveti cum sa plecati de acolo decat cu masina. zice tata mandru de planul lui

-Dar tata!

-Niciun dar, bagajele puneti-le in masina mea si hai la drum.

-Ok, zicem toti trei la unison!

        Baietii au coborat bagajele si le-au pus in masina cu viteza melcului constipat. Mai mai ca ii impingea tata de la spate. Bai, zici ca il trimitea cineva spre sinucidere...

        Intr-un sfarsit am reusit sa terminam cu bagajele si sa plecam spre acel loc pustiu unde e acea 'tabara'. 

        

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now