Final

2.8K 149 52
                                    

             Eram in fata casei, asteptam sa vina si restul. Urma sa mergem la o tura de vanatoare. De mult nu am mai fost. Adica am mai fost, dar nu am mai fost asa, ca formula originala. Noi toti.

De cand m-am impacat cu Jeff a trecut cam o luna. Da, inca suntem impreuna, suntem acum genul de cuplu care isi petrece 90% din timp impreuna, 10% fiind timpul cand fac dus, sau merg la wc, sau stau cu fetele si el cu baietii.

Azi aniversam o luna. Nu cred ca isi aminteste ca asa sunt baietii, dar am incercat sa fiu subtila si sa ii dau idei cu privire la faptul ca facem o luna, dar dupa ce ca un tanc rusesc e mai subtil ca mine, mai e si el bata si nu se prinde. Cum am zis, cuplul perfect.

Dupa vreo 5 minute de gandire, Jeff iese pe usa si vine si ma ia in brate. Nu suntem noi cine stie ce amorezati sau adepti ai dragostei, dar iubim sa ne purtam dulce unul cu celalalt.

Am inaintat in padure, mergand pe poteca frumos amenajata de noi in timpul liber. Ne plictiseam, si vechiul drum era namolos iar la ploi riscam sa ne scufundam pana la brau in el, plus ca noua ne place sa stam impreuna asa ca am facut pe perechi poteca. Eu cu Jeff am facut jumatate din ea, iar restul, ce a mai ramas. Am asfaltat frumos, am plantat flori mov pe lanfa. E chiar frumos. Poteca tine pana undeva in mijlocul padurii de unde trebuie sa mergem pe pamant ca sa ajungem la cabanele locuite de oameni.

In timpul in care noi nu am mai vanat, oamenii si-au facut iarasi case pe aici, unde locuiesc familiile numeroase si instarite din oras deoarece este un lac chiar dupa. Multi si-au construit vile pe aici uitand de noi.

Vilele sunt foarte aproape unele de altele, asa ca ne-am grupat in perechi, urmand ca fiecare pereche sa ia cate o casa. Pe partea aceasta a drumul erau 5 case. Iar noi eram 8(Slendy, eu, Jeff, Sally, Ben, E.Jack, L. Jack , Masky) asa ca am hotarat ca Slendy si E.Jack pentru ca sunt printre cei mai profesionisti sa ia ei cate o casa singuri. Asa ca am format echipele. Eu cu Jeff, desigur, doar sunem impreuna ce doamne iarta-ma, Sally cu Ben si L.Jack cu Masky.

L-am luat pe Jeff de mana si am urcat in casa. Ne-am dus intai si am verificat parterul unde era un singur dormitor cu un copil mic de care nu am vrut sa scapam. Copilul nu are nici o vina, deocamdata. Nu a facut nimic rau paba acum, de ce sa pedepsim pe cineva care nu este vinovat nici de omoratul unei muste?

L-am lasat acolo. Am urcat la etaj unde am verificat camerele. Erau 3 camera. In prima camera era o adolescenta pe care am sugrumat-o cu o perna. Jeff i-a taiat o mana si un picior. I-a rupt tricoul pana deasupra bustului. Mi-a dat un briceag si ne-am semnat amandoi pe cadavru.

Am trecut la urmatoarea camera unde era un domn. Eu ii tineam o perna pe fata in timp ce Jeff i-a taiat gatul. L-a taiat in V de la gat pana la buric, i-a desfacut stomacul si i-a scos intesinele, legandu-i gatul cu ele.

Cand sa mergem in urmatoarea camera eu dat peste o vaza care cade si se sparge cauzand un zgomot destul de tare. Nici nu apucam sa ne intoarcem ca Jeff e lovit in cap cu o veioza de un adolescent cu ceva fibra. Imi scot rapid briceagul si ii tai gatul.

Il zgaltai pe Jeff iar el se trezeste dupa cateva minute nedandu-si seama ce s-a intamplat. Nici nu isi da seama ca a fost lovit cu o veioza in cap.

L-am luat de mana si am iesit din casa intalnindu-ne cu restul fugind spre cabana deoarece casele de vizavi au auzit zgomotul facut de noi si au chemat politia. Pe la mijlocul padurii ne prinde politia. Eram incercuiti.Douazeci. Treizeci. Erau multi. Slender nu a mai stat si a inceput sa ii sugrume cu tentaculele iar noi restul am sarit cu tot ce gaseam arma prin buzunare sa ii atacam.

Cu greu am scapat de ei. Incepusera sa traga cu gloante. Un glont aproape l-a lovit pe Jeff in cap. Era asa de aproape ca am tipat cand a trecut pe langa.

Am fugit in casa cu totii si am activat campul de forta. Cum stateam in sufragerie, Jeff ma impinge pe jos si incepe sa tipe la mine:

-E vina ta, tarfa ce esti! Daca nu erai tu, nu se facea zgomot si scapam. Acum avem politia pe urmele noastre! Nu trebuia sa intri de la inceput in grupul nostru. Nu meriti!

-Merit mai mult decat tine care stai cu degetu in cur si astepti sa rezolve Slender tot!

-Ce ai zis?!

-Ce ai auzit!

Nu am mai apucat sa fac ceva ca am fost trantita la pamant. Jeff era peste mine si imi tinea cutitul la gat.

-Zi-ti rugaciunea, babe!

-Desigur!

"Nu! Ai gresit replica!"

"Esti sigur?"

"Da. Aici era : *Mai pune-ti pofta-n cui*"

"Oh scuze"

"PAUZA DE MASA"

"Ne scuzati, Victoria, putem sa iti luam un interviu?"

"Desigur"

"Ce te-a facut sa dai rol pentru acest film?"

"Povestea. O poveste coplicata de dragoste care poate are, sau poate nu, sfarsit fericit. Nu am voie sa dezvalui sfarsitul"

"Cum ti se pare Cameron Dallas in rolul lui Jeff din acest film?"

"Il joaca foarte bine. Treaba merge bine pe platou, el este un baiat de treaba, mereu ajunge la timp la repetitii si mereu isi invata replicile perfect"

"Ti se pare complicat rolul Carolinei?"

"Putin, deoarece majoritatea timpului trebuie sa inregistrez in studio vocea de fundal pentru partea cand vorbeste si am foarte multe replici in acest rol, dar ma bucur ca l-am primit"

"Ultima intrebare: Cum se va sfarsi filmul?"

"Nu cred ca ar trebui sa dezvalui"

"Haide, un mic amanunt pentru noi, cei care vad filmul au citit deja cartea dar vor sa auda chiar de la tine daca va fi vreo schimbare"

"Bine. Dupa cearta cu Jeff din scena de azi, Jeff o omoara pe Carolina. Povestea celor doi se termina tragic. Ani la rand regreta ce a facut si se sinucide. Ajungand in iad, impreuna cu Carolina, unde se reintalnesc si povestea lor o ia de la capat deoarece ei nu se mai cunosc. Tot ce a fost s-a sters cu buretele."

"Multumim pentru interviu"

"Mereu o placere sa raspund la intrebari"


Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum