O nouă viaţa

19.2K 755 59
                                    

              Ma uit catre cei doi ce pornesc in fata mea spre asa zisa casa unde o sa locuiesc acum. Sunt emotionata, trebuie sa recunosc asta. Oricat de curajoasa am fost pana acum, emotiile au aparut, viata mea este in schimbare si tot ceea ce stiam pana acum nu mai inseamna nimic.

           Imi fac putin curaj si pornesc in spatele lor. Nu dupa mult timp de mers in fata se poate zari o casa relativ mare, cu 2 etaje, ce pare renovata si bine ingrijita. Slender deschide usa si intra impreuna cu Jeff  lasandu-mi usa deschisa pentru a intra si eu.

          In tot acest timp Slender inca il tinea pe Jeff cu un tentacul, acum dandu-i drumul si facandu-i subtil semn sa treaca la treaba, avand de facut curat si de pregatit cina. Sper ca mancarea mea sa fie ok avand in vedere ca Jeff a spus ca se va razbuna.

          Jeff se apucase de curatenie , eu zambindu-i lui in timp ce facea curat. Ma pregateam sa ii arunc niste vorbe si sa fac putin baza de el cand mi-a facut semn ca am 3 secunde sa fug. Nici nu am stat pe ganduri. 

          Am luat-o la fuga, intr-un fel "viata" mea fiind in joc, dar soarta face ca nu dupa mult timp de alergat sa ma lovesc din greseala de 2 baieti. Dupa infatisare si dupa zambetul pervers pe care mi l-au aruncat, cercetandu-ma din cap pana in picioare am presupun ca sunt cei 2 Jack de care mi-a zis Jeff sa am grija.

         Ma uit la ei cu privirea aceea de "scuze" si unul din ei imi pune mana pe fund. Nu pot sa cred asa ceva, oriunde as fi nu o sa accept asa ceva. Nu stau mult sa ma gandesc si il lovesc cu piciorul. Proasta alegere, nu m-am gandit deloc la urmari. Acum 3 persoane ma urmareau prin casa. Incercam sa scap fugind pe scari cat mai sus sperand ca poate sus o sa dau de Slender, cand de o data se aude o explozie usoara din bucatarie. Trebuia sa fii surd ca sa nu fi auzit aceasta explozie. 

          Nu mai eram urmarita de nimeni, toti eram deja jos fiind pregatiti sa vedem cine este de vina si pe cine va lua Slender la cearta de data asta. Intram pe usa bucatariei pe rand, Jeff, cei 2 Jack si eu. Nu ne ia mult sa ne dam seama ca explozia a fost provocata de cuptorul ce a explodat datorita presiunii. Doi baieti si o fata stau langa el , plini de aluat necopt si funingine de la explozie, aratant la fel de vinovati cum si erau defapt. 

          In scurt timp a aparut si Slender, dar nu oricum, pur si simplu a aparut in mijlocul incaperii. Cred  ca se poate numi teleportare ceea ce a facut el aici. Oricum nu asta este important, important este ce va zice acum si cum va reactiona.

        Se uita pret de cateva secunde la cei 3 si apoi la noi dandu-si seama ca numai ei sunt de vina. Se intoarce spre ei si incepe sa urle la ei.
-Ce dumnezeu e in capul vostru? Ce ati facut aici? 
         Niciunul nu are tupeu sa raspunda, se citeste teama in ochii lor. Oricat de duri arata in restul timpului acum arata exact ca niste pisici speriare care au nevoie de ajutor sa scape de un catel fioros.
-Nu raspunde nici unul? Ce s-a intamplat aici?

-A fost un accident! Jur. Am scapat prea multa drojdie in aluat si a explodat in cuptor. spune fata micuta

-Sally, cum s-a intamplat asta? 

-Am spus sa facem o prajitura si ne-am certat si unul din noi a scapat mai mult decat trebuia.

-Iarasi va certati? Gata! Ajunge!

        Slender parea foarte nervos, defapt este foarte nervos. Sta pret de cateva secunde si se gandeste inainte de a spune pedeapsa, care ne-a uimit pe toti, deoarece nu era numai pentru cei 3.

-Ca sa nu mai aveti timp sa va certati veti merge la liceu! Cu totii! 
-Liceu? Sunt criminal, Slender, pe bune, nu un adolescent plin de hormoni.
-Da , liceu. Cu ocazia asta invatati sa fiti si criminali buni si numai stati tot timpul in casa si va certati!
-Super... spune sarcastic unul din cei 2 Jack iar Slender ii arunca o privire, dandu-si imediat seama ca trebuie sa taca
-Eu am fost un timp la şcoală dar era plictisitor aşa că am început să chiulesc la unele ore ,apoi nu m-am mai dus de loc . spune Jeff cu o nonsalanta evidenta
-Sunt director acolo, am observat asta sa stii. Am asteptat doar un moment bun ca sa te trimit inapoi. Cine mai chiuleste sta pe strada. 

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now