Chapter 18.

2.4K 169 10
                                    

        HOPE POV.

Nu pot sa cred. Ce cauta el aici? De ce s-a intors? S-a intors sa imi faca viata un calvar. Nu pot sa cred. Jake. Ce cauta din nou aici? Ce mai vrea de la sufletul meu?

-Buna, frumoa- HOPE???

-Am, am, am..... Buna Jake... Aaaaa... Bal fericit! spun rapid si incerc sa fug dar mi-a prins incheietura dandu-ma inapoi, punandu-mi mana la gura si tarandu-ma pana intr-o alta camera , care este goala, si imi da drumul, eu cazand pe jos.

        El scoate de la spate un cutit. Cine vine la bal cu un cutit?

-Ohh... Micuta si pufoasa Hope... Cum o mai duci? spune jucandu-se cu cutitul in timp ce inchide usa cu cheia care era in braosca.

-Ce vrei de la mine, din nou? spun eu cu voce inceata, fiindu-mi frica sa vorbesc.

        Ca tot veni vorba de crime. Deja am aflat adevarul despre familiile noastre si toti am ales sa continuam traditia. Am inceput antrenamentele, dar fiind fata, si am crescut practic in puf, ca toti dinfamilie ma aparau de tot si toate, nu am apucat sa fac mai nimic. Nu stiu sa ma apar.

-Nimic, scumpo, nimic. Doar vreau sa dicutam, si asa ma asigur ca nu fugi.

-Si ce vrei sa vorbim.

-Pai, mai tii minte ca eram prieteni, nu?

-Da...

-Mai tii minte ce ai facut ca sa nu mai fim prieteni?

-Nu stiu ce am facut...

-Ahh.. Nu te preface ca nu stii! urla el la mine ridicand cutitul.

-Dar nu stiu... Spun si ma ghemuiesc punandu-mi mainile la fata...

-Stai ma potolita, ca nu iti fac nimic, acum... Deci vrei sa zici ca tu nu stii nimic...

-Nu. Te rog, spune-mi. Mereu ma gandeam ce am facut sa ma urasti.

-Vrei sa iti povestesc?

-Da...

-Bun. Totul a inceput acum ceva timp. Eu stiam de pe atunci ca parintii nostri sunt criminali. Pe atunci te placeam... Chiar foarte mult. Asa ca am planuit sa o omor pe Melissa ca sa pot fi cu tine. Nu ii puteam frange inima, asa ca am cauzat acel accident cu motorul si cand era sa moara, mi-am cerut scuze de la ea. Sper sa ma fi iertat. Cand am iesit din spital tu erai cu un baiat, vorbeati, radeati, el te-a sarutat si tu nu ai facut nimic. Stiai ca te plac. Si ai facut aia, chiar dupa ce am iesit din acel spital nenorocit. Hope, esti o curva! Si vei plati pentru tot. Din cauza ta am omorat pe cineva degeaba si m-am mutat de aici, deoarece parintii au zis sa stau departe ca sa nu va zic voua de ce sunt ei. Mi-au zis sa ma intorc acum. Pentru ca voi ati aflat. O sa iti fac viata un calvar pentru tot ce mi-ai facut tu mie.

        Dupa ce spune asta, se apleaca spre mine si plimba lama rece a cutitului pe antebratul meu. A apasat incet pe el, facand o mica taietura, mie incepandu-mi a curga cateva lacrimi. A luat cutitul si s-a ridicat.

-Oh, nu-mi spune ca pangi. Doar esti obisnuita cu taieturie. Doar si tu o faceai. Si o faceai des.

-Ddd...eee- undee sttii??? spun eu suspinand incet.

-Prietena ta nu stie sa isi tina gura fata de iubitul ei. Mie imi spunea tot. Cum ar fi cum ai reactionat cand ti-a venit prima oara.

        Eu ma inrosisem toata ca un rac. cum indrazneste?

-Sau cum ai reactionat cand cineva ti-a spus ca ai un cur al naibii de sexy...

-Te rog, termina.

-Sau cand ai aflat ca ai boala aia...

        Atunci nu am mai suportat si am inzbugnit in lacrimi. El s-a aplecat spre mine si mi-a pus o batista urat mirositoar la nas, eu inhaland deoarece nu mai puteam as respir si cazand intr-un somn adanc.

        AUTOR POV.

        Jake a luat-o pe Hope si a iesit pe o usa ascunda in aceasta incapera. A dus-o printr-un labirint lung pana la o usa de culoarea cremii pe care scria :"Devil". In acea camera a stat Jake cat timp toti stiau ca el e plecat. El a fost mereu acolo sa vada cum Hope cade si se ridica, cum fratii o ajuta, cum prietenii o parasesc. Tot. Mereu a stiut. Mereu a stiut ca va veni ziua cand parintii isi vor da seama ca el stie ca ei sunt criminali, si l-ar fia trimis de acasa. 

        Camera in care ei stau este una cu protectie magica. Slender nu stie de acest loc asa ca daca Jake nu ii da drumul lui Hope, ea va sta acolo pana cand va imbatrani si muri.

        Jake a trait deoarece avea o trapa care ajunge direct la bucataria restaurantului de sus. Ii urmarea prin niste camere puse peste tot. Monitoarele de urmarire acopereau un perete intreg din camera.

        Camera aceea era deschisa la culoare, deoarece era practic sub pamant, si daca era mai inchisa la culoare nu se mai putea vedea nimic.

        El s-a gandit ca la 16 ani o va lua pe Hope si o va pune sa priveasca timp de cativa ani oamenii sufera dupa rapirea ei. O va hrani, ii va da tot ce trebuie incat sa traiasca, si sa vada ca la un moment dat nimanui nu o sa-i mai pese de ea. Sa vada cum s-a simtit el.

        Dupa care sa ii dea drumul, sa se razbune si ea pentri ipocrizia omenirii.

        Sa le zica oamneilor in fata: "Cei ce nu pretuiesc viata, nu merita sa traiasca"

        Jake prima oara s-a gandit ca macar parintii lui vor plange pana el se va intoarce, exact cum au spus. Dar nu, la un moment dat a vazut o secventa ce practic i-a schimbat toata perspectiva. Erau mama lui si tatal lui care vorbeau despre el. Si se gandeau daca sa il mai cheme vreodata acasa. Ei credeau ca Jake este o rusine. Ca nu isi merita locul in aceasta familie. 

        Asa ca a hotarat ca nu mai vrea sa fie jucatorul sefului, si sa fie el seful si restul jucatori. Sa fie el ce decide soarta celorlalti, nu invers.

        Totul se schimbase din acele momente. Absolul totul.

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum