Nimeni nu imi spune piticot

5.4K 272 17
                                    

Hey lume. Ma gandeam sa refac capitolele stergand titlurile si sa pun cu numere la capitol. Dar cred ca ar fi rau . Oricum imi cer scuze pentru ce am postat ieri. Chiar imi pare rau dar Vineri plec si nu sunt sigura daca 2 saptamani voi putea posta. Oricum acesta este capitolul si sper sa fie ceva mai lung decat cel de ieri.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

       POV CAROLINA

    Nimeni nu imi zice piticot si scapa ne pedespsit. Ma gandesc ca daca tot eu fac si servesc mancarea sa le fan o surptiza. Daca Harry se trezeste cu pasta de dinti in pui iar Jeff cu pastile de dat afara in bautura nu cred ca se supara nimeni. Nu?
-Carolina, cand vii cu masa? intreaba nehalitul de Niall care parca nu ar fi mancat de luni intregi. Cine nu il cunoaste zice ar fi stat in padure pana acum fara mancare sau apa ascuns de civilizatie.

-Imediat, nehalitule , adica Niall.

-Ok...

      Faceam ultimele retusuri la farfuriile celor doi prosti care m-au facut "piticot". Am pus pasta de dinti in mancarea lui Harry si pastile praf in wisky-ul lui Jeff. M-am gandit si le-am facut si o prajitura in care crema de ciocolata era defapt pasta de dinti cu coloranti. Nu ma intreabti de unde am coloranti. Sa spunem ca magazinele au multe in ele.

      Le duc mancarea iar Niall manca cu o pofta de nemaivazut. Simon manca ca un om normal , fiind singurul care era normal aici. 

-Masa a fost excelenta , Carolina.

-Glumesti? La mine carnea si prajitura au avut gust de pasta de dinti .

-Pentru ca era pasta de dinti.

-De cand se gateste cu pasta de dinti?

-De cand imi zici tu piticot.

-Deci asa te-ai razbunat?

-Nuchiar.

-Ce mai urmeaza? ma intreaba Jeff care deja ma cunoaste.

-Pai, 3...2...1....

-BAIEEEEEE! il aud pe Jeff tipand.

            Am uitat sa va spun ca toate baile sunt inchise iar cheile sunt in singurul loc unde nu s-ar uita niciodata.In cosul cu rufe de la subsol.

-De ce inchisa baia? tipa si Harry care si  logic ca a avut concepitionale. Ceilalti se tavalea de ras uitandu-se la ei. 

-Cheile sunt in singurul loc unde nu v-ati uitat nicodata!

-Ce? Le tii in chiloti?

-Nu! Intr-un loc bine ascuns. 

-Numai conteaza. Ma duc sa ma cac intr-un tomberon! spune acesta lund-o la fuga si asezandu-se in tomberon dand tot afara. Dupa vreo 30 de minute ei se opresc si intra inapoi in casa.

-Nu trebuia sa faci asta! zice Jeff uitandu-se le mine

-Ma stii, fac multe si nu regret nimic!

-Ai dreptate. Dar o sa te fac sa regreti. 

-Baieti, lasati fata in pace. De unde credeti ca a invatat sa faca farse? De la baieti ca vad ca sta cu 6 baieti in casa. Unul mai nebun decat celalat! spune Simon incercand sa para serios dar chicotitul il dadea de gol.

-Oricum, multumim de vizita. spun eu si imi iau la revedere.

-De ce ai facut asta/ intreaba Harry aparent nervos.

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now