Chapter 13.

3.5K 177 46
                                    

Uitaţi că am revenit. Poate unii credeţi că postezi cam rar dar îmi e greu cu scoala, la fel că şi vouă. Îmi pare rău.

________________________________________________________________________________________________________________________________

     POV HOPE

      A venit şi weekendu-l magic. Ne-am intanlit cu totii în fata şcolii unde am început să ne uităm pe liste să vedem cu cine am fost repartizaţi că să mergem cei 3 cu masina persoanei, iar dacă nu are masina să mergem cu autobuzul. M-am dus la lista şi am început să caut. În sfârşit m-am găsit pe lista şi o să stau în camera cu Xesosnté (are un nume ciudat deoarece este francez, dar noi îi spunem Xes [se citeşte "Se"]) , are 16 ani, are carnet şi este un foarte bun prieten de familie. Când vine la noi , se joacă cu mine cu păpuşile , nu cu băieţii cu PSP. O să fie super tare să stau cu el în camera. Şi se pare ca mai stau şi cu Jorge. (Că să vă reamintesc, el este fiul lui Eli şi Ben) .O să fie o săptămână super.

         SLENDER POV

      Acum stau şi aştept ca cei mici să plece. De ce am organizat această exursie? Dintr-un singur motiv. Toţi din gaşcă m-au rugat să îi trimitem pe copii undeva ca să putem să petrecem ceca timp că înainte. Le e dor să stea împreună. Chiar dacă au 30 de ani toţi înafara de Eli şi Sally care cum îşi schimbă vârstă se mai poate face si de 22, au suflete de copii. Desigur, eu sunt cel mai mic dintre toţi. Vreţi să ştiţi când m-am născut? Logic că vreţi. Vreţi să îmi cititi legenda? Logic că vreţi! Păi totul a fost aşa:

    "Pe 5 decembrie Laura McCoy l-a născut pe micuţul Leonard. Laura era fparte bună prietena cu Amelia Weaver. Ea îl născuse deja pe Alex. Alex şi cu Leonard au devenit prieteni, chiar cei mai buni. Când avea 15 ani, Alex a intanlit-o pe Isabella, care o avea că prjetena pe Ruth. Când Alex le prezintă pe cele 2 fete lui Leonard, acesta se îndrăgosteste instantaneu de Ruth. Cei doi s-au logodit urmând să se căsătorească la 20 de ani. Din păcate, Leo avea grave probleme cu inima. Fiind totuşi băiat puternic, a supravietuit. Când avea 20 de ani s-a născut prima lui fetiţă pe care a numit-o Elisa. După 15 ani, un prieten foarte bun le nume Troy i-o prezintă pe logodnică sa Emily Lynn. A două zi, Emily s-a hotărât clar că nu mai vrea să se căsătorească cu Troy ci cu Leonard. Dar a aflat că el era deja căsătorit cu Ruth şi că aveau 5 copii (3 băieţi şi 2 fete). Ea s-a dus la o vrăjitoare. Această i-a zis că dacă i-o vă aduce pe Ruth moartă îl vă face pe Leonard să se îndrăgostească de ea.
     'Emily, am nevoie de Ruth.Omoar-o şi adu-o la mine, şi îl voi face pe Leo să se îndrăgostească de tine'.  Emily a crezut în vorbele vrajotoarei. A invitat-o pe Ruth la o gustare.  Când Ruth nu era atentă a ucis-o şi a dus-o în Munţii Pădurea Neagră, Germania, unde locuia vrăjitoarea.  Cum a vazut-o pe Ruth moartă, vrăjitoarea a zis:
     'Ahhh... Copii din ziua de azi. Pe vremea mea copii nu erau aşa creduli. Emily, eu sunt Laura. Aşa, cu Ruth ucisă, Leonard al meu vă avea timp şi pentru mine... '
      'Adică nu puteţi să îl faceti pe Leonard să mă iubească? M-aţi mintit?'
      'Emily, copil fără minte. Dacă l-as face să se îndrăgostească din nou m-ar lasă pentru a doua oară.'
       Ajungând din nou în micuţul orăsel din Scoţia , Emily s-a sinucis.
        Era deja nouă seara şi Ruth nu ajunsese acasă. Leonard începuse să îngrijoreze.
        O iubea foarte mult şi pentru că aceasta nu mai venea a început să plângă. Deodată se aud bătăi în uşa. Crezând că e Ruth acesta a fugit repede şi a deschis. Era Emily. Avea o tăietură groaznică în dreptul inimii.
       'Pădurea Neagră... Germania.... Ruth ' şi a murit. Leonard i-a spus lui Alex. Acesta la nervi a spus că o vă omora, dar Leo îl calmează spunând că a facut-o înaintea lui. S-au dus şi au adus trupul neînsufleţit al lui Ruth şi l-au adus în Scoţia.
       Pe zi ce trece, Leo slăbească. Ciudat pentru vârstă lui, se înalţa.
Era din ce în ce mai alb. Alex era îngrijorat crezând că fratele sau vă muri. L-a dus la altă vrăjitoare şi a intrebat-o ce se întâmplă cu prietenul său.
      'Prietenul tău e sănătos. Doar că inima lui plină odată de bunătate este acum cuprinsă de ură. Are nevoie de răzbunare.'
       'Şi cum îl pot răzbuna?'
       'Stai calm, Alex, se vă răzbună singur. Arunc un blestem asupra lui Leonard până ce stră( X50) nepotul lui o va omora pe stră(X50) nepoata lui Emily' ".
     Şi cam asta e povestea mea. Chiar dacă acolo nu scrie anul nasterii mele, am să vi-l zic eu. Sunt născut în 981. Numai că eu nu mai am urmaşi că să îndeplinesc acest blestem. Nici că aş vrea să îl am...
    Ne-am strâns cu toţii la mine în casa şi ei s-au strâns intr-un cerc iar eu m-am dus în bibloteca. Că pe vremuri...
        POV CAROLINA
     Ne-am schimbat. Nu că şi comportament, cât la fizic. Ne-am mai maturizat datorită copiilor. Singurii care mai locuiesc în casa lui Slender sunt Masky şi Hoody deoarece ei nu vor să renunţe la vânătoare şi crime doar pentru o fata.  Am început să jucăm Adevăr sau Provocare.

     Eu am fost prima care provoacă sau întreabă.

-Jack, adevăr sau provocare?

-Cum mă cunosti tu pe mine?

-Te provoc să ne zici ce simţi cabd o vezi pe Crystal!

-Păi... Când o văd trecând prin bucătărie că să le facă copiilor de mâncare mă gândesc ce am făcut să merit o aşa soţie bună. Ce lucru bun am făcut şi eu o dată ca să o merit...

-Mai ştii lrimul meu an în liceu?

-Da.

-Atunci m-ai ajutat dandu-te prost şi ratand media lerfecta că să pot şi eu să fiu nemuritoare.

-Cred că asta e singurul lucru bun pe care l-am făcut.

-Ai făcut o femeie fericită daruindu-i doi ingerasi de copii.

-Awww. Spune după care îmi da o îmbrăţişare călduroasă dar prieteneasca.

-Eli, adevăr sau provocare?

-Avand în vedere că am sot şi 1 copil, aleg adevăr!

-Este adevărat că Eli a fost prima ta dragoste?

-Da.

-Este frumos să fii prima dragoste. Dar e şi mai frumos să ştii că eşti ultima dragoste.

-Awww...

     Ne-am schimbat. Dar când copii o să aibă 16 ani sigur mulţi or să vrea să devină criminali, aşa că noi săptămână asta o să vanan că să nu ne iesim de tot din mâna. Mai vanam cabd spuneam c avem treabă şi.lăsam copii cu unii din noi, şi restul plecam la vânătoare.

       &*ÎNTRE TIMP LA HOPE*&

     Am urcat în maşină, la fel făcând şi Jorge. Bine, Ne-am urcat în maşină după ce eu şi cu Xes Ne-am îmbrăţişat şi am ras un sfert de ora.

    Am pornit spre acel loc secret luand-o prima dată printr-un portal care a dus intr-o lume foarte frumoasă. Totul era alb din cauză zăpezii, iar în fata se putea zări un frumos munte. Erau mai multe cabane asezate la mărimi inegale pe nişte dealuri. Puţin mai în fata de cabane, era o casa puţin mai mare, probabil pentru personalul autorizat. Iar un pic mai la dreapta era o sala mare care presupun că era de mese după desenul mare cu furculiţa şi o lingură de pe peretele din fata, iar la stânga casutei era o sala şi mai mare care presupun că era amfiteatrul unde o să se ţină probabil activitătile. Xes a oprit maşină în fata unei cabane cu numărul 1. Probabil Xes avea deja cheile de a oprit în fata cabanei. A deschis uşa şi am intrat. Acolo erau 2 paturi. Unul era un pat de o persoană, iar celălalt era de două persoane. Avea o masă mare pentru cel puţin 4 persoane. Pe perete era o plasmă şi dedesubt era un semineu fals care totuşi scotea căldură pe baza de curent. Aveam 2 laptopuri în încăpere şi 3 dulapuri. Toate erau de un bej deschic cu mici părţi de maro închis. O să o duc bine aiici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~________________________________~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~________________________________

    Acesta este caputolul si sper că v-a plăcut. Îl postezi azi doar dintr-un singur motiv : E 31 Octombrie!!!! Yayy!!!!!

Jeff the KillerTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang