Nu ma subestimati!

8.3K 490 12
                                    

      Pe la ora 4:30pm m-am trezit. Poate va intrebati de ce ne trezim tot asa de tarziu daca scoala s-a terminat si noaptea putem dormi. Acelasi lucru m-am intrebat si eu, asa ca aceasta intrebare a ajuns si la urechile lui Slender. Acesta mi-a spus ca noaptea e cel mai usor sa faci crime, dar vom avea si activitati pe timp de zi, cand este posibil sau cand cu o seara in urma nu am reusit sa facem o misiune.

    M-am dat jos din pat, emotionata pentru prima misiune nestiind la ce sa m,a astept. Mi-am lust cele necesare si m-am dus la baie sa ma spal pe fata si pe dinti. Nu aveam de gand sa ma machez ca nu era necesar. M-am intors in camera mea unde mi-am luat niste haine negre si comode si am coborat in sufragerie unde majoritatea erau deja gata, asteptau sa coboare si restul ca sa putem pleca, la ora 5:30 pm incepand activitatea cu explicatiile si urmaritul victimelor.

   -Neata! ii salut si ma asez pe canapea langa Jeff si Sally.

    Nu mi-au raspuns, fiecare fiind ocupat cu altceva, dar nu ma deranja ca nu voiam prea multa atentie, voiam sa imi acord timpul necesar ca sa pot sa imi stapanesc emotiile si sa ma pregatesc pentru misiunea din seara aceasta.

   Pe la 5:25 pm eram toti in sufragerie il asteptam pe Slender sa ne duca in acea padurea si sa ne spuna instructiunile ce i le dadese Jack. El nu avea voie sa ne spuna ca sa nu avem timp de planuri suplimentare sau de a gandi cum ar trebui sa reactionam. Lui Slender ii placea sa ne vada reactiile cand ne da vesti, si sa le retina, ca sa stie ce sa ii puna pe fiecare sa faca sau sa nu faca in functie de placerile si neplacerile fiecaruia.

   Intr-un final a venit si Slender. Televizor a fost inchis si toti isi concentrau atentia asupra lui.

   -Deci, din cate am inteles stiti locatia aproximativ deoarece Jack aici de fata nu a putut sa se abtina sa nu zica nimic. Padurea este in orasul alaturat, acolo in fiecare zi merg elevi sau familii si isi petrec cateva zile. Unii isi petrec zile de relaxare dar in seara aceasta isi vor petrece ultimele zile. Instructiunile nu sunt complicate. Fiecare trebuie sa ucida cel putin o fata si 2 baieti, iar ca suveniruri trebuie sa aduca o suvita de par si un ochi de la fata, si cate o inima pentru cei 2 baieti. De asemenea regula speciala a acestei seri este ca nu aveti voie sa luati victima prin surprindere si sa o omorati sau sa atacam toti de o data. Trebuie sa asteptati si sa panditi victima pana se indeparteaza de restul si sa apareti langa respectivul, sa va vada si apoi puteti sa il omorati cum vreti. Pentru cei 2 baieti ale caror inimi trebuiesc aduse, nu aveti voie sa ii injunghiati in ea, inima nu trebuie sa aiba vreo imperfectiune. S-a inteles?

   -Dar astea nu sunt indicatiile mele! spune Jack revoltat

  -Nu, ale tale erau banale si surpriza a fost sa alegi doar locul. Te-am pus sa imi dai si indicatiile sa vad ce idei ai, dar nu mi-a placut ideea ta , care insemna ca fiecare sa faca ce vrea si sa fie o anarhie totala. Misiunile le facem ca sa invatam sa fim disciplinati si sa nu se intample ceva. 

  -Bine!

  -De asemenea daca sunt mai multe persoane decat cele pe care trebuie sa le omoram noi, fiecare va lua cate o persoana in ordine crescatoare din punct de vedere al experientei. Deci Carolina va lua prima persoana in plus, Ben pe a doua, Sally pe a treia si tot asa pana la Jeff. Haideti sa mergem ca e tarziu si sa avem timp sa si urmarim!

  Ne-am ridicat toti si l-am urmat pe Slender la portal , acesta fiind deja pregatit si am intrat pe rand , primul fiind Slender. Am ajuns intr-o padure, care parea destul de mare deoarece nu se vedea vreun drum in raza mea vizuala si nici nu se auzea vreo masina. Paream a fi in mijlocul necunoscutului si ca niciun om nu are ce cauta pe acolo.

  -Tabara de camping este cam la 1km de aici, nu aveti voie sa vorbiti sau sa ii speriati in vreun fel astfel facandu-i sa plece. Voi merge sa vad cata lume este, si voi face pentru fiecare lista cu persoanele ce trebuiesc omorate. Asteptati aici! 

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum