Prima zi de servici

4.5K 299 92
                                    

Buna, m-am intors. Scuze ca postez asa de tarziu dar am de gand sa imi si termin temele de vacanta chiar daca la romana este exagerat de mult o sa supravietuiesc.Imi cer scuze pentru greselile din capitolul trecut deoarece scriam pe fuga ca trebuia sa merg sa fac teme. Oricum sun mandra si dezamagita de voi in acelas timp. Mandra pentru ca ati inceput din nou sa votati si dezamagita ca cititi din ce in ce mai putini. ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  O prietena a fostei mele colege de banca mi-a caracterizat cartea ca fiind o porcarie ce nu poate fi numita carte. Are dreptate sau nu? Vreau sa va stiu parerea ca sa stiu daca sa mai continui cartea sau sa ii dau un sfarsit tragic si sa spunem Sfarsit. Acesta este capitolul si va rog mult sa cititi.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

        POV CAROLINA

    [Atentie , cititi nota autoarei, este important]

      Am dormit cat am putut pana la 7 seara. ne-am pregatit putin apoi am plecat ca sa ne facem pedeapsa. Suntem in scoala de mai bine de 10 minute si ne holbam la obiectele de curatat. Am inceput cu baile ca sa scapam de ele cat mai repede. Am intrat in baia fetelor si spre mirarea noastra era foarte curat. Trebuia dat doar cu mopul o data si aruncat gunoiul din cosuri in tomberon. Cand am terminat am iesit si l-am vazut pe Jeff ca si el era gata. Ori cineva a mai facut o data curat ori mizeria se face doar dupa prima ora de la clasele mai mari... Probabil a doua varianta. Am luat moputile si maturile si am inceput sa curatam holurile. Si aici era destul de curat. Era ultima pauza asa ca ne-am impartit si am luat toate clasele la rand ca sa curatam gunoiul din ele. Cand a sunat soneria mai era o singura sala din care trebuia sa luam gunoiul asa ca am batut la usa, mi-am cerut scuze, am luat gunoiul si am iesit. Am teminat. Era 00:20. Mai aveam 40 de minute de stat.

    Ne-am dus in sala de sport unde stateam anul trecut pana incepeau orele deoarece nu erau si clase sub a 5-a atunci. Dar , na . Slender a zis ca a adugat si clasele mici deoarece multi copii criminali au fost prinsi si arestati si nu toti dintre ei sunt ca Sally ca sa se transforme. De fapt niciunul nu este asa. 

   Stateam pe canapele noi pe care le-a luat Slender din banii pe care ii detine de ceva vreme, niste canapele rosii stralucitoare cu model de cutite pe pernute. Sunt super tari. Modificarile pe care le-a facut Slender sunt foarte mari. A cumparat aceste canapele, tablele vechi cu creta sunt acum table cu marker, iar bancile vechi sunt acum birouri moderne. Toate astea apar in locul vechiturilor din scoala cand incep orele de noapte ca sa nu le strice copii din orele de zi deoarece Slender nu are cum sa ii teleporteze si sa ii pedepseasca si pe ei. 

   Slender este de curand multi miliardar. Adica si noi suntem multi miliardari , cei din casa lui Slender, atata timp cat fiecare avem cate 2000000$. Sunt multi bani. 

-Si acum ce facem? intreaba Rowan plictisita.

-Adevar si provocare? intreaba Jeff care si el avea o nota de plictiseala uriasa.

-Sigur. spunem amandoua la unison

 Ne asezam intr-un fel de triunghi.

-Cine incepe primul?

-Jeff.

-Ok. Carolina, adevar sau provocare?

-Provocare.

-Te provoc sa saruti mopul.

-Bine. ma duc la mop si il sarut negandindu-ma ca a sters prin baie. Nu-mi vine sa cred. Primul sarut il voi avea cu un mop.

-Rowan, adevar sau provocare?

-Adevar.

-Este adevarat ca nu mai esti virgina?

-Da, mai departe. Jeff, adevar sau provocare?

-Provocare.

-Te provoc sa lingi podeaua.

-Ok. Jeff linge podeaua si trece mai departe.

-Intoarcem randul, eu te intreb acum, Jeff.

-Bine.

-Jeff, adevar sau provocare?

-Provocare.

-Inmoaie o bucatica din pachetul tau in WC si mananc-o!

-Iac, bine.

    Jeff se duce la baie si noi dupa el ca sa ne asiguram ca nu minte sau triseaza. Il vad cum baga biscuitelul in wc si apoi in gura. Ne intoarcem in sala. ne asezam si cand sa o intrebe se suna ca au terminat cei mici orele. Saracutul. A patit atatea. 

   Mergem la ore. Cand se suna de intrare pe usa intra ........

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Acesta a fost capitolul. Bye

Jeff the KillerKde žijí příběhy. Začni objevovat