6 luni

4.2K 250 22
                                    

Si uite asa vin eu cu un nou capitol. Va iubesc. Ps: Capitolul incepe sa fie scris la 00:33. La sfarsitul capitolul va spun la cat este terminat.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

    POV CAROLINA

     "Mergeam pe holurile liceului indreptandu-ma spre camera lui Andrewus, sau cum ii spun eu Andri, deoarece nu raspundea la telefon. L-am sunat de mai multe ori pana m-am saturat. m-am dus la el. Am intrat pe usa si ce sa vezi... El in pat cu alta... Si maine implineam aniversarea de 6luni de cand suntem impreuna.

-Ti amo, Cecilia!

-Ti amo, Andri!

   Isi spuneau ca se iubesc in italiana cum obisnuiam sa facem noi pentru ca suna mai romantic decat love you.... Nu pot sa cred ca a facut asta. Si cica el ma iubea...

  Am tusit cu subinteles iar ei s-au oprit din sarutat. Ajunsesem la timp deoarece doar stateau in pat.

-Carolina, nu e ceea ce pare.

-Atunci ce pare, Andri?

-De ce te striga fata asta asa, iubire?

-Da, iubire, de ce?

-Cecilia, ea e Carolina, Carolina, ea e Cecilia!

-Andri, ce se intampla aici? intreaba biata fata. Sa inteleg ca e noua?

-Esti cumva noua? o intreb eu pe fata...

-Da.

-Ei bine, eu sunt iubita lui si maine implinem 6 luni.

-Oh, scuze nu am stiut. Andri esti un porc.

-Fetelor fiti atente, nu e ceea ce pare!

    Atunci amandoua i-am tras cate o palma. A fost o despartire dura. De ce ? De ce se intampla asa? Primul iubit, Josh, m-a inselat, al doilea, Jeff, ma vroia doar la pat, iar al treilea, Andri, m-a inselat. Sunt un esec in dragoste."

   Nu mai sunt cu Andri. Am plans mult dupa despartirea noastra. Dar el nu a dat doi bani. Peste 3 ore l-am vazut sarutand o alta fata pe hol.

   Au trecut 6 luni de la despartirea noastra. Mai e o luna pana la vacanta noastra de vara cand ma intorc la casa mea veche. Nu pot sa cred ce repede trece timpul. Parca ieri eram la balul noilor veniti si acum profesorii ne mai pun din cand in cand sa le aratam noilor elevi imprejurimile. 

    In legatura cu situatia mea amoroasa nu s-a mai schimbat nimic. Multi baieti m-au invitat la suc si nu am refuzat, dar nu mai pot avea incredere in nimeni.

   Sally si Eli au venit iar in vacanta lor la mine. Mi-au povestit cum ca Slender inca ma cauta si vrea sa ma aduca inapoi si ca daca ma intorc o sa ii fie recunoscator lui Satana [ei cred in Satana]. Mi-au mai povestit si ca Jeff si Rowan sunt impreuna de 1 an si ca se inteleg bine. Mi s-a mai adus la urechi cum ca Niall este foarte ingrijorat pentru mine decand am plecat si daca ma intorc nu o sa ma mai lase singura.

   Niall este chiar dulce si chiar am simtit ceva pentru el cand i-am privit prima oara ochii albastii la acel concert, dar totul s-a spulberat cand a devenit criminal. Vroiam sa imi refac o viata normala, dar nu pot. Toti prietenii mei ori sunt morti ori sunt criminali. De ce e viata asa de cruda? 

   Fetele mi-au mai povestit cum ca Sally e impreuna cu Fleeste de la fosta mea clasa de acolo, iar Eli e impreuna cu Ben. Mi-au zis ca sunt impreuna de vreo 3 luni si ca se iubesc mult. Sper sa nu se termine ca iubirile mele.

   Mi s-a mai adus la cunostinta cum ca Alegri a fost impreuna cu Jack 4 zile dupa care s-au despartit deoarece nu se suportau. Mna, oare pe Jack il suporta cineva? Eu nu cred....

   Chiar daca am trecut ptin despartirea aia tot am medii bune. 10 la toate obiectele inafara de sport, unde toata lumea are 9 sau mai putin, eu am 9. Nici cel mai sportiv baiat nu are media 10 la sport. Cica in catalogul lui pana acum cea mai mare medie este 9.49 si ca nimeni nu poate aveam 10, dar oricum e bine. Am medii perfecte. 

   Sincer, imi e dor de cei din fostul meu liceu. Abia astept sa termin liceul. Cica nenea asta care este directorul a zis ca dupa ce terminam liceul ne duce el personal cu avionul cate un grup de lev in fiecare zi. Si cum noi suntem cel mai mare grup plecam primii. 

   Sper sa ma primeasca in casa, daca nu eu ma duc la politie si dau declaratie despre ei si ii chem pana la casa....

   Sper......... 

    Dragostea poate o sa treaca si pe la mine candva.... Totusi sper sa o faca deoarece daca ati uitat, sunt nemuritoare.... 

[Ps: Cititi nota autoarei de la sfarsitul capitolului]

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

     Acesta a fost capitolul si imi cer scuze ca e totusi destul de scurt fata de cele pe care le faceam inainte dar sper ca o sa va bucurati ca mai sunt 2 capitole si se termina prima parte a cartii. Inainte de a adoua parte voi face un mic concurs la care chiar vreau sa participati. Ca stiti la toate intrebarile, ca nu, participati. Nu aveti ce pierde. Chiar daca raspundeti gresit. M-ati dezamagi mai mult daca nu v-ati inscrie. Eu ma bucur la oriece comentariu din partea voasta. Concursul va consta in 10 intrebari cu punctaje si ca sa raspundeti o puteti face aici prin comentariu sau pe privat. 

Ps1: A doua parte se va numi : Jeff the killer a doua aparitie

Ps2:Capitolul a fost terminat de scris la 01:16

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now