Chapter 21.

2.2K 165 20
                                    

         AUTOR POV.     

        Unde ramasesem? Ah, da... 3 glonturi si 2 victime. Uf... sunteti curiori nu? Sa va tin un monolog inainte sa va zic cine a cazut?Haideti sa incep. Cred ca v-ati dat si singuri seama ca sigur o persoana care e de partea noastra a fost impuscata. Sper ca v-ati dat seama ca exista posibilitatea ca 2 persoane de la noi sa fi fost impuscate, nu? 

        Intrebarile care va macina pe toti, presupun: Cine e pe jos? Care e a 3-a arma care a tras?... O sa aflati imediat...

        Sa revenim la situatia noastra si sa nu mai batem campii, ca nu suntem zgubi. Bun. Deci, fara deci. Zisesem ca sunt 2 persoane in balti de sange. Sa revenim in prezent. Persoanele care sunt intinse pe jos sunt .... Jake, adica, era inevitabil 2 arme indreptate spre el si sa nu il loveasca nici una, era deja prostie crunta sa nu fie nimerit. Iar a 2-a persoana intr-o balta de sange era Hope, care l-a impins pe fratele ei cand a tras Jake cu arma si ea nu a mai apucat sa se salveze. Glontul de 4.5mm a trecut si s-a oprit fix in umarul ei stang. Putin mai jos si o lovea in inimioara.

        Cum a observat asta, fratiorul grijuliu s-a ridicat si si-a luat surioara si s-a dus la spital. Tatal deja se ridicase, el fiind persoana ce trasese cel de-al 3-lea glont care il nimerise pe Jake in cap. Cand au ajuns la spital, au bagat-ope Hope imediat in operatie. Operatia a durat in jur de 3-4 ore. Multe asistente intrau si iesau, dar nimeni nu le zicea nimic. Intreabu si erau ignorati.

        ACUM... Vreti sa va zic adevarata poveste?

        Uitati cum s-a intamplat. In acea camera a cazut o singura persoana lata. Toate glonturile au fost duse cu un scop.

        Hope tragea spre Jake, Jake tragea spre Hope. Cele doua gloante s-au intanlit la exact, s-au ciocnit si au cazut la pamant. Jeff a tras un alt glont deoarece nu era de tot adormit. Acel glont l-a nimerit fix in cap si i-a zburat creierii.

        Au lecat impreuna, toti trei, acasa si nici ca s-au mai intors in acel loc pentru a lua cadavrul. Slender a plecat spre acel loc si a sters acea camera de pe fata pamantului, iar parintii care si-au pierdut fiul au plecat de la noi si au jurat razbunare. Meh, au interdictie si ordin de restrictie, care dat se Slender nu ca nu au voie dar pot. Nu au voie si nici nu pot. Daca intra o sa inceapa sa nu mai poata respira.

        Eh, si cam asta asta a fost ultima intamplare din acea camera. 

_________________________________________

Hey world. Scuze ca postez acum si v-am tinut in suspan pentru atat. SCOALA E DE VINA. O SA II DAU FOC. CINE E CU MINE?

        

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now