Inca putin

4.2K 245 26
                                    

Stiu ca am mai postat un capitol asnoapte dar nu aveam ce face asa ca m-am gandit sa va mai scriu unul. Nu va suparati pe mine, nu?

  Oricum, m-am hotarat cum sa termin cartea si sa stiti ca dupa ce o termin o sa incep o carte a doua. Nu va dau mai multe detalii, o sa va zic doar ca, Carolina va avea 12 prunci cu Jeff, apoi se despart si se impaca iar.... 

  Sper sa va placa capitolul. La sfarsitul primei parti va fi concursul acela. Va pup.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

   POV CAROLINA

      Viata trece repede. Parca ieri stateam cu bunica si incerca sa imi explice cum se croseteaza si eu nu avea stare...

        Au mai trecut 20 de zile si se pare ca mai sunt doar 10 zile pana trebuie sa plec de aici. Adica as putea pleca si acum dar as ramane cu mediile neincheiate si ar trebui sa repet anul imreuna cu Ben, Sally si Eli.

        Eli m-a sunat acum 3 zile si mi-a spus ca Ben este asa dragastos si ca el nu mai vorbeste cu Jeff pentru ca este un magar cu fetele. Sincer poate fi cel mai mare magar. Eu tot il iubesc. Inima imi zice "iubeste-l, iarta-l si incearca sa ii cuceresi inima" iar creierul imi spune "este un nimic care te va rani din nou". Toata lumea mi-a zis mereu sa imi urmez inima. Eli mi-a zis ca Jeff s-a despartit de Rowan pentru ca cica nu simte la fel ca ea. Cica ea a fost doar o alinare ca sa uite de plecarea mea. Sa uite ca din vina lui am plecat. Slender nu a aflat inca de ce am plecat sau unde am plecat si o sa afle abia peste 10 zile. 

        Avand in vedere cu Cecilia suntem prietene bune si stam impreuna in camera. Eu, Cori si Ceci. Toate avem nume cu C. In liceu ni se mai spune si gemenele C, deoarece gandim la fel si uneori chiar pare ca semanam si la fizic. Sally este impreuna cu Flereste, noi il strigam Fler. Amandoua sunt cu cineva. Sper sa nu fie dragoste cu nabadai ca ale mele. Nu le doresc asa ceva. 

        Avand in vedere scoala, merg foarte bine deoarece trudesc mult chiar daca am mediile mari , deoarece vreau sa plec de aici si cand ajung in Liceul CreepyPasta sa am medii meri deoarece vreu sa dau la Facultatea CreepyPasta. O sa stau in facultate 1 an deoarece am medii foarte mari. Sally mi-a zis ca toti cei de la clasele a 12-a au medii cuprinse intre 9.01 si 9.79. Eu am media 9.93. Singura chestie care imi strica mediile perfecte este ora de sport. Babalacul ala. 

        Ca sa stiti, Cecilia este mai mica decat mine cu 1 an si Cori este mai mare cu 1 an si este la facultatea acestui institut. Ea a avut medii mai mici si nu a putut intra la clasa de excelenta asa ca face 2 ani de facultate. Dar asta e. A zis ca dupa ce termina facultatea va veni la mine si va sta 3 luni apoi se va pregati deoarece ea vrea sa dea si masterul. Eu ma opresc la facultatea creepy. Adica nu cred ca imi trebuie mai multe. Plus ca ma duc la facultate deoarece Sally mi-a spus ca toti cei care stau la el in casa trebuie sa faca facultatea creepy.

    Sally mi-a mai povestit cum ca Jeff in fiecare zi dupa scoala vine in fosta noastra camera si se uita pe pereti si vede diferite postere pe care le-am lasat acolo deoarece nu am avut timp sa le strang. Si dupa se aseaza pe pat si sta cu perna pe care am dormit in brate si se gandeste. Cred ca se gandeste cat de idiot a putut fi incat sa imi faca asta. 

        Daca o sa imi dovedeasca ca merita eu o sa il iert. L-as ierta si maine dar creierul nu ma lasa. Inima ma impinge de la spate iar creierul nu ma lasa sa o fac.

      Cat de dor imi e sa ii vad dimineata pe baieti si pe fete. Imi e dor de mesele pe care ni le facea Slender, de glumele pe care le faceau baietii, de prietenia mea cu Rowan...

       Fetele mi-au povestit ca ea a stat cu mine doar ca sa afle ce ii place lui Jeff ca sa poata sa il impresioneze. Slender a dat-o afara pe Rowan din scoala , si pe Alegri pentru prostitutie si pe baiatul ala pentru ca a ajutat-o cu asta... Vroia sa duca la prostitutie cateva fete din liceu...

      Oare ce o sa zica cand ma intorc?

     Sally si Eli mi-au zis ca tuturor le e dor de mine si ca daca vin inapoi o sa fie recunoscatori lui Satana. Chiar daca ei inca nu stiu ca Sally si Eli stiu unde sunt o sa ma intorc. in 10 zile avem avion. Ne va lasa in padure undeva destul de aproape de casa lui Slender. De acolo voi merge pe jos si cand voi intra in casa voi striga :"M-am intors! Si sunt gata sa va imbratisez, mi-a fost dor de voi!""

       Sper ca si ei sa faca la fel. SPER! SPER!. SPERANTA MOARE ULTIMA! Chiar daca moare o data , moare ultima. Speranta mea poate muri in 10 zile, dar poate nu va face asta... 

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

    Acesta a fost al doilea capitol pe ziua de azi. Maine se termina prima parte a cartii. Oricum. Voi lua pauza 3 zile dupa prima parte. MULTUMESC DE INTELEGERE!

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now