Capitolul 1.

2.2K 93 39
                                    

     ∆Carolina∆

    Multe lucruri s-au schimbat de când s-a terminat filmul. Nu mai trebuie să mă prefac zilnic ca sunt doar o fata in rolul unei criminale, ci chiar pot fi eu, o criminală, cu arta aceasta în sânge. În perioada filmului toți au trebuit să nu mai vâneze oameni ca părea foarte ciudat, multe lucruri semănând.
       Dar acum suntem perfect liberi.
        Unele lucruri nu vor mai fi niciodată ca înainte. E Jack s-a dedicat filmului și acestei lumi, renunțând la a fi un creepypasta, și fiind un actor de filme horror si in curând de filme dramatice. Slender i-a zis ca daca ia această decizie nu va mai putea să se întoarcă și a fost perfect de acord, "Viata reală este mult mai buna si plina de acțiune decât o vânătoare care tine până la nesfârșit." a zis el.
      Oricum, e strict treaba lui, poate să se dedice și filmelor porno, poate o sa aibă succes acolo.
      Ok, cu asta am fost rea, dar știți că eu nu sunt o persoana prea bună. Niciodată nu am fost, serios.
       Sally , care acum are toate și tipa la ursulețul ei, a vrut să facă aceiași chestie ca E Jack, dar apoi i s-a zis ca nu poate ca e instabilă psihic să facă asta și acum a înnebunit de tot.
        Eu, ce pot sa zic de mine, m-am schimbat. Pe cine încerc să păcălesc aici, singură schimbare e ca acum am capul mov si ochelari din aceea mari cu rama neagra. Sunt tot aceiași tipă, doar ca acum nu pot să mai fiu văzută pe strada fara sa fiu atacată de 10.000 de fani care să îmi ceara si chiloții.

           Ce pot sa zic, chilotii mei is valorosi. 
         Si restul s-au schimbat. Slender e mult mai dur acum, din cauza a tot ce s-a intamplat, Jeff este mai poponar ca deobicei pentru ca se crede important iar restul sunt suparati ca din cauza noastra nu au putut vana.

         Iar acum, vom vana pentru prima oara de mult timp.

         Toti ne-am adunat in holul principal gata sa plecam la marea seara. Eu , Jeff si Sally am luat partea de vest a orasului. Padurea numai este populata de dinainte sa incepem filmul, dandu-si si oamenii seama cat de stupid e sa stai intr-o padure unde tot timpul mor oameni. Asa ca acum ne impartim pe zone in oras si nu vanam mai mult de 2 case. Dar azi, fiind prima zi si sa ne facem revenirea pentru ca in ultimii ani nu s-a mai auzit de o crima, avem voie sa terminam 5 case, ca si echipa.

       Echipele nu sunt fixe, din cate a zis Slender, oricand acestea putand sa fie schimbate, dar nu e rau, mai schimbam si noi. Data viitoare o sa il conving pe Slender sa merg cu el, desi nu cred ca o sa reusesc.

-Carolina!

-Hmm, ce?

-Mai avem 2 minute si plecam, ce stai atata pe ganduri?

      Se putea sa nu comenteze ceva ametitu asta aici de fata. Da, ati ghicit, Jeffrey s-a hotarat sa foloseasca unul din darurile celui de sus, gura.

-Stiu ca trebuie sa plecam, nu trebuie sa imi amintesti tu la fiecare 20 de secunde cand nu spun ceva. Doamne!

-Da , da. Sigur. Nici macar nu te-ai incaltat, ametito!

-Ah, am uitat. 

        M-am incaltat cat de rapid am putut si am plecat.

-Mi-a fost dor de asta! spune Sally

-Si mie , urasc sa stau pe platourile alea si sa ma prefac ca fac chestia asta.

         Slender repartiza zonele. Zonele mai sarace si cu oameni neimportanti erau date celor noi, zonele cu oameni bogati si suspusi sunt date celor vechi. De aceea noi am luat zona de vest. Nu contine tot vestul, pentru ca defapt e Vest 1, si e o zona destul de mica, de vreo 10 strazi din care sa alegem.

        Oricum, acum jocul poate reincepe. Bine ai revenit in iad, oras micut !

_________________________________________________________________

Ok, deci am postat in sfarsit yaaay. Stiu ca nu e cine stie ce, dar simteam nevoia sa postez

pot spune ca am terminat cu bine clasa a 8-a, luand 10 la mate si 8,5 la romana.

Si va iubesc mult si ne vedem la capitolul urmator

Pwpik all

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now