6 zile

2.1K 144 21
                                    

No uitati ca vine capitolul, merit un premiu, nu? Ms, pwps. Apropo, as vrea sa vorbesc cu voi, sa ne imprietenim toti, sa fim bif *multe vise csz*. Cine e deacord sa lase comm si ii dau eu o adresa de fb sa imi dea add si sa facem un chat unde sa vorbim, sa radem sa discutam, bcs sunteti capracornii mei si va iube dube

___________________________________________________________________________________

-Eu, nu stiu ce sa zic. E o oferta interesanta.

-Stiu... Dar pe mine nu ma deranjeaza daca stau aici sau acolo. Mi-e indiferent.

-Ok, cat timp avem sa raspundem la oferta?

-Slender a zis ca avem timp 1 saptamana. Sa analizam clar ce facem si ce nu, si sa decidem. orice decizie am lua a zis sa il sunam deoarece ar vrea sa ne dea fisa definitiva de transfer.

-Stai, ce?

-Noi suntem aici transferati fortat, iar Slender daca primea vesti bune despre noi avea dreptul sa ne cheme inapoi si sa ne dea optiunea de a ne intoarce. Daca decidem sa nu ne intoarcem, el ne da fisa de transfer, urmand sa fim aici cu aprobarea noastra.

-Ok, pot sa ma gandesc?

-Sigur, fa ce vrei, doar sa imi dai raspunsul in 6 zile.

-Ok.

     Am o presiune pe mine acum, nici nu va dati seama. Daca aleg sa raman, ne indepartam de tot ce a insemnat viata noastra in trecut, dar daca plecam dam cu piciorul la o scoala foarte ok. Mai este chestia ca Slender ne asigura ca ramanem in casa si dupa ce absolvim scoala in sine, urmand sa facem cursuri de criminalistica si poate peste 10-20 de ani sa devenim si noi profesori aici.

     La scoala asta nu ni se asigura un viitor, ni se asigura starea actuala, urmand dupa terminarea scolii sa mergem la universitatea care tine tot de scoala aceasta si dupa universitate sa ni se dea un spatiu de dormit, in rest trebuia sa ne descurcam singuri.

    Ok, uite cum o sa decid, in fiecare zi, o sa scriu cate un lucru pozitiv si unul negativ pe o lista, ca peste 6 zile sa le compar si sa vad ce este mai bine, sa ramanem sau nu.

   Ziua 1: *Pozitiv* Daca as ramane as avea-o pe doamna de Chimie/Inginerie care ma ajuta sa scap de unele ore.

                  *Negativ* Daca am ramane ar trebui sa impartim camera in continuare.

    Cum nu aveam ce face m-am apucat sa imi scriu din temele pentru maine. Ai de capul meu, maine la prima ora am matematica, nu pot lipsi ca avem test si daca lipsesc dupa dau testul singura, ceea ce este de un milion de ori mai rau. Testul la matematica nu este foarte greu. Facem matrici. Nu poate fi asa de greu, cu putin invatat, pot sa scot un 8 si sa trec clasa cu media 9. Nu sunt un geniu la matematica, dar nu pot spune ca matematica e grea. Ma descurc.

    Deschid caietul de matematica si incep sa lucrez. Nu am inteles inca de ce trebuie sa facem matematica. Niciodata in timp ce omor pe cineva nu o sa se trezeasca ala si o sa zica: Nu mor pana nu rezolvi ecuatia asta. Hai frate, sa fim sinceri. Stiu sa imi numar banii, ce imi trebuie mai mult?

    Am invatat si am lucrat la matematica aproape 2 ore pana cand deja fierbeam de nervi pentru ca la geometrie imi dadea dupa calcule un triunghi cu 2 unghiuri de 90 de grade ceea ce este imposibil. Multumesc matematica ca ma derutezi. Am renuntat. oricum am acordat cam mult timp matematicii pe ziua de azi.

   A doua ora am arme letale asa ca am inceput sa invat despre pistolul grand Power X-trim. Plictisitor. Si mai e si bullshit. De ce tre sa invat aproape 150 de arme pe an cand as putea sa ii bag un cutit in gat si daca omul ala mai traieste, eu ii dau un premiu profesorului de arme letale.

   A treia ora avem antrenament. Prin antrenament, se intelege, o ora in care facem exercitii fizice si tragem cu pistolul la o tinta si apoi cu foarfece. E amuzant cand incepem cu tintele. Cam 15 minute ne antrenam fizic deoarece nu toti facem sportul.

   A patra ora am iar arme letale, deci iuhuuu invatam 2 arme intr-o zi. Haoleo cat o sa am de invatat la asta.

  A 5-a ora avem crima perfecta. Ei, uite ora asta imi place. Invatam cum sa ne lasam amprenta pe cadavre fara sa fim prinsi, cum sa omoram o persoana repede si fara sunet.E ora care o ador. E superba.

   Ultima ora avem dirigentie deci somn de voie in camera. Nu ma duc la ora aia. Nu ne pune absente deci nu am de ce sa ma duc.

   Afara deja se intunecase asa ca m-am culcat. 

*a doua zi*

    M-am trezit de dimineata.M-am dus la dus si abia acum am observat ca Jeff nu mai era in camera. O fi pe undeva si face laba, cine stie... M-am dus la dus, am intrat si mi-am facut rutina de dimineata.

Ziua 2: *Pozitiv*Daca raman aici, am mai multi prieteni.

                *Negativ* Daca raman nu imi revad fosta viata, nu imi revad persoanele care ma vizitau zilnic cat timp am fost in coma, pierd amintirile.

     Zilele treceau rapid... Nici nu imi dadeam seama...

Ziua 3: *Pozitiv* Daca raman aici am o casa si un posibil viitor cu ingineria .

               *Negativ* Nu mai am banii pe care Slender ni-i dadea pe misiuni

       Parca zburau pe langa mine. Parca ziua cea mare dorea sa vina cat mai repede si sa ma grabeasca pe mine.

Ziua 4: *Pozitiv* Daca raman am o camera cu un balcon superb unde pot dormi vara uitandu-ma la stele.

           *Negativ* Daca raman pierd viitorul asigurat cu cursurile de criminalistica

       Cand treceau, numai ele stiau. Ziua in care trebuia sa dau raspunsul venea repede. Jeff nu punea presiune pe mine, nu se baga, urma sa ma intrebe la momentul potrivit ce aleg.     

Ziua 5: *Pozitiv* Pot incerca sa profit de faptul ca stau in camera cu Jeff si sa nu il mai urasc la un moment dat.

                 *Negativ* Oricand cineva din campus ne poate ataca peste noapte iar noi sa nu avem timp sa ne aparam.

     Maine urma sa dau raspunsul iar eu deja eram aproape sigura de ce aveam sa fac.

Ziua 6: *Pozitiv* Pot sta fara sa aud certurile zilnice din casa

               *Negativ* Ramanand la un moment dat nu voi mai avea cu ce cumpara mancare de la cantina si va trebui iar sa vanez si sa omor si sa fur ca sa traiesc.

-Deci?

-Am raspunsul.

-Ok

-Am calculat mult variantele, am cantarit posibilitatile si am ales ce mi se parea mai bine.

-Ok, si raspunsul?

-Ne intoarcem. Este mult mai bine.

        *buf*

-Bun venit inapoi la liceul nostru!

        Eram dintr-o data in biroul lui Slender. Nu se schimbase de loc. Slender arata la fel si era ok.

-Buna ziua!

-Ah, si da, sunteti primiti inapoi in casa nu mai stati la camine. Uitati cardurile si mult succes in continuare la scoala!

-Ok, drumul spre casa e tot acelasi?

-Da!

-Ok, Hai Jeff, sa mergem. Pa Slendy.

___________________________________________________________________________________

Huaaa asta a fost capitolul. Va iube dube. Si oricum, voi astia care o sa comentati la postarea asta o sa va intreb daca ati vrea sa intrati sa vorbiti cu mine si cu mai multe persoane pe un chat pe fb *in pvt o sa va intreb si va dau link la contu meu. Imi dati voi add si mesaj cu "da vreau in chat"* Ms, Byeee 

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now