Chapter 14.

2.9K 168 11
                                    

Bonjour! Imi pare rau ca postez tocmai acum, dar am vrut sa fie de o zi speciala, si cum azi este si ziua mea, YAYYYY!!!!

     Toata clasa:'Cine sa traiasca? Cine sa traiasca, La multi ani!' 'Gabi sa traieasca, Gabi sa traiasca, La multi ani!'

    Eu: "Eu sa traiesc, eu sa traiesc, La multi ani!'

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

               CAROLINA POV

    Suntem toti in grup si ne uitam la un film cu asasini. Mai devreme putin am fost la o vanatoare si am asasinat o intreaga casa. Oameni prosti! Credeau ca daca anii au trecut si nu se mai aud stiri de noi, noi nu mai omoram pe nimeni de langa padure. 

      *Before 9 hour*

     Mergeam prin padure in cautarea unor victime. Ne-am impartit in grupe de cate 2. Eu si cu Eli suntem o grupa. Grupa 2 este Jeff cu Ben, iar de restul nu ne-a mai interesat. 

      Am vazut o casa mare verde. Avea 4 etaje si era in bezna totala. Am hotarat impreuna cu Eli ca eu sa iau primele 2 etaje si ea ultimele 2 etaje.

    Ne-am despartit. Eu am intrat pe geam si m-am dus in prima camera. Acolo se afla nimeni alta, decat fosta mea prietena, Danielle. Nu mai suntem prietene dintr-un singur motiv: Grymmy. Grymmy este un fost baiat de care mi-a placut si eram cei mai buni prieteni pana sa se bage ea intre noi, sa il ademeneasca la ea, si sa ii indruge tot felul de chestii urate despre mine.

        In fine, mi-am scos usor cutitul, si m-am dus la ea. I-am acoperit gura si am inceput sa ii tai usor venele. S-a trezit si a inceput sa planga cand m-a vazut. I-am luat mana de la gura dupa ce i-am spus de vreo 7 ori sa nu tipe ca altfel o sa moara mai repede.

-Carolina, de ce imi faci asta?

-Nimic, special. Esti doar o alta victima a grupului CreepyPasta!

-Nu stiam ca dupa ce ti l-am furat pe Grymmy ai devenit o ciudata! spune zambind siret, desi sangera asa de rau incat ziceai ca aia e apa iar mana ei este un robinet deschis.

      Atunci i-am acuperit gura si i-am bagat cutitul in gat, urmand sa ii mai fac si alte semne, semne urate pe pielea ei alba ca laptele. Dupa ce m-am asigurat ca nu mai are puls am trecut la urmatoarea camera.

        Acolo am gasit un baiat. Mai bine zis un adolescent de vreo 17 ani care dormea in pijamale negre, intr-o camera negra, cu perdele negre, si avea rimel negru la ochi. WTF!!!! Mi-am scos pistolul si acele din geanta mea cu arme si m-am dus la el. L-am legat bine, fara sa il drezesc si i-am bagat o carpa in gura dupa care am lipist cu scoch. Am luat acele si am inceput sa ii fac acupunctura. I-am bagat 2 ace si el s-a trezit si s-a uitat speriat la mine. Am inceput sa ii fac diferite modele din ace, al plangand de durere si aproape innecanduse in propriile lacrimi. Dupa ce i-am facut un model frumoas, am tras de ace in jos apoi scotandu-le, lasandu-i niste urme de toata frumusetea. Am luat pistolul si l-am impuscat in cap. Am luat pistol cu gloante silentioase, ca sa nu fac galagie in casa.

        Am plecat din acea camera dupa ce m-am asigurat ca , chiar daca doctorii o sa ajunga la el, nu o sa il mai gaseasca in viata... Im camera de vizavi era o fetita de vreo 9 anisori, cu par portocaliu, si se vedea ca e natural. Nu am degand sa o chiunui, dar nu o pot lasa in viata. Acum ca am omorat cateva persoane din toti, nu o pot lasa sa creasca fara familie intr-un orfelinat. Am ajuns la patul ei, i-am pus mana la gura, si dintr-o miscare i-am infipt cutitul in inimioara ei, care imediat a cedat. Dumnezeu sa o ierte daca a facut ceva rau...

        M-am dus in camera de langa unde se afla o alta fata, de vreo 15 ani, care era cam excitata. Si se excita impreuna cu un alt baiat. Nu pot sa cred ca face asa ceva cand langa ea sta o fata de 9 ani.In fine. Macar erau imbracati si se sarutau cu foc. I-am omorat imediat cu pistolul silentioas, pentru ca erau 2 si erau si trezi. Daca dormeau, ii luam pe rand si ii chinuiam. Dupa ce au murit m-am dus la urmatorul etaj deoarece pe acesta il terminasem.

        Ajunsa la etajul 2, am intrat usor in prima camera unde se afla o doamna mai in varsta. Ce mai in varsta, cred ca era cea mai batrana din casa. Cred ca are peste 70 de ani. A fost usor cu aceasta cucoana. Pur sisimplu am legat-o, i-am acoperit gura ca la celelalte victime cu care m-am jucat si i-am dat foc. Dupa ce m-am asigurat ca a ars destul, am stins focul cu exstinctorul de urgenta din camera.

      Am mers in cea de-a doua camera a etajului 2. Acest etaj avea 4 camere. Aici se afla un baietel de 9 ani, care este aproape identic cu acea fetita de 9 anisori. Cred ca sunt gemeni. I-am facut la fel ca si fetitei, deoarece nu imi place sa chinui copii sub 12 ani dintr-un singur motiv. Mai au timp sa se decida de ce parte merg. Ei nu au aceasta sansa deoarece nu vreau sa traiasca intr-un orfelinat.

   A treia camera era goala, fiind una de oaspeti, iar ultima era un fel de camera de joaca, unde era un mic catel pe care desigur l-am omorat.

        Am coborat jos unde am gasit-o pe Eli mancand Kebab.

-Ai terminat?

-Da!

-Haide acasa!

-Stai sa termin de mancat. Si sa mai luam de aici mancare.

-Bine....

        *Present*

       Si asa s-a terminat si filmul. Ne-am dus toti la culcare. Abia astept sa imi vad copii, desi, eu am ales cu cine stau toti 3 in camera ca sa se distreze si sa nu pateasca nimic.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Si acesta a fost capitolul. Ne citim data viitoare :)

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now