Riwan

9.4K 462 25
                                    

      M-am trezit pe la 2pm din cauza galagiei. M-am dat jos din pat nervoasa deoarece inca eram obosita si voiam sa dorm si eu pana pe la 5:30pm daca astazi oricum nu avem niciun fel de activitate. Am iesit pe hol sa vad despre ce este vorba, iar Jeff alerga o fetita micuta pe scari si tipa du ea.

    M-am dus la Slender sa il intreb despre ce este vorba pentru ca eram super nervoasa si speram sa ii linisteasca. Am batut la usa lui si cand a zis intra , am deschis usor usa, si m-am asezat pe scaunul din fata biroului sau.

    -Slender, de ce Jeff face atata galagie la ora asta, nu este ora de somn?! Si de ce alearga o fata prin casa?

   -Pai despre galagie ai dreptate, dar azi fiind zi libera nu este o problema chiar asa de mare, iar despre fata nu stiu ce sa zic. Cum arata?

   -Pai o fetita care parea de maxim 10 ani, cu parul rosu carliontat. Si nu parea speriata sau ceva ca e alergata de Jeff.

   -A, deci a venit Riwan.

   -Cine este Riwan?

   -Este o fosta eleva de a mea care are aceleasi puteri ca si Sally, se transforma schimbandu-si varsta. Ea vine o data sau de doua ori pe an pe aici si ii place sa ii chinuie pe toti cand vine. Momentan este la o scoala in Belgia deoarece nu a avut o medie destul de mare ca sa intre aici, dar inca ne viziteaza si o primim pentru ca a facut parte din aceasta casa si este o persoana cu care putem dicuta.

    Am aprobat si neavand alte intrebari am iesit din biroul lui Slender.  Am coborat la parter unde Jeff statea pe canapea , cred ca se plictisise sa o alerge pe Riwan . Stam, cam 5 minute la televizor cand de sus se aude un tipat, parea a fi a lui Jack. Am urcat sa vedem despre ce este vorba iar Jack era un fund pe jos, si se tinea cu mana te cap, langa el fiind o bucata imensa de carne. N-am putut sa ma abtin si am inceput sa rad , acesta uitandu-se urat la mine.

   -De ce trebuie sa vina in fiecare an, nimeni nu ii suporta glumele, poate sa vina si doar sa discutam pentru ca e foarte ok cand sta linistita si ne lasa in pace fara sa ne chinuie! zice indignat Jeff.

   -De ce crezi oare. Lui Slender nu ii mai face farse de cand l-a pictat pe fata ca era sa o omoare ca nu se mai curata. Lui ii convine sa ne vada pe noi suferind o data pe an din cauza altcuiva, iar el sa admire si sa rada de noi. 

     I-am lasat in pace sa discute teorii despre cum ar putea scapa de Riwan si am coborat jos la televizor unde ea statea pe canapea. M-am asezat langa ea si s-a uitat lung la mine.

   -Tu cine esti?! zice si se uita urat la mine parca pregatindu-se sa ma dea afara din casa

  -Eleva la liceul lui Slender.

   -Ba nu, nu te cunosc, iar elevii nu apar asa peste noapte, iar chiar daca vine vreunu Slender nu ii primeste la liceul lui ca nu a dat admitere ca toti ceilalti. Deci ce cauti aici?

   -Sunt eleva, acum cam o luna m-a rapit Jeff si m-a adus aici, iar Slender m-a inscris la liceul lui si locuiesc in aceasta casa!

   Aceasta s-a ridicat si l-a strigat pe Slender probabil fiind nemultumita ca eu sunt la liceu fara examen iar pe ea nu o primeste. Acesta apare jos si parea deranjat ca a fost intrerupt de Riwan, dar apoi a vazut ca sunt si eu in camera si cred ca a inceput sa isi dea seama despre ce este vorba.

   -Slender, ti se pare corect?! Eu am invatat aici, si am avut o zi proasta in ziua examenului si nu ma mai primesti iar pe ea ai lasat-o in liceul tau chiar daca nu stie nimic si a fost om normal pana acum?

   -In primul rand, Riwan, nu trebuie sa iti explic tie deciziile mele. In al doilea rand, tu nu mai trebuia sa stai de mult in casa, dar pentru ca aveai aceasi putere cu Sally si fiind mai mare te-am lasat ca sa o poti ajuta sa o stapaneasca. Notele tale nu au fost niciodata bune, dar erai o prezenta buna in casa pentru Sally. Iar cand a fost examenul, si nu ai intrat nu am putut sa te mai tin, oferta mea de a te regresa cat ai stat in casa asta nu am vazut sa te ajute in vreun fel. Iar despre Carolina, are note bune, chiar si dupa 2 saptamani de scoala a reusit sa impresioneze toti profesorii, si pe langa asta nu o pot trimite altundeva pentru ca Jeff a adus-o direct aici, si fara niste explicatii si antrenament, in alta parte ar putea ceda si sa faca ceva sa ne afecteze tuturor viata. Mai altceva de comentat?

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now