Oh nu!

11.5K 539 20
                                    

    M-am trezit devreme , pe la ora 2pm si m-am hotarat sa ies un pic sa ma plimb, sa mai schimb rutina pe care am avut-o in ultimele zile si sa am timp sa ma gandesc la ce se intampla in momentul de fata in viata mea. M-am imbrcat relativ lejer, dar cat sa pot sa ma acopar de ochii curiosilor ce se plimbau si ei. 

   Ma plimbam deja de ceva vreme, cred ca eram la 4-a tura de parc cand am auzit un strigat din spate. Mi-am auzit numele strigat. Am marit pasul nevrand sa fiu ajunsa de oricine avea ceva de discutat cu mine. Nu imi mai permiteam sa stau la vorba cu prietenii din vechea mea viata. 

   Persoana ce ma strigase m-a ajuns din urma intr-un final si m-a tras de umar ca sa ma opresc. Dupa statura si voce mi-am dat seama cine era. Fostul meu iubit, Jorge, ma recunoscu-se in parc si voia sa vorbeasca cu mine. Nu ne despartisem din cauza noii mele vieti, ci din cauza unor antecedente cu echipa lui de fotbal. El nu aveam timp de mine si isi trimitea mereu prietenii sa anuleze intalnirile cu mine, si la un moment dat m-am saturat de el si ne-am despartit. De atunci nu am mai vorbit si nici nu aveam de gand sa mai vorbesc vreodata cu el.

  - Carolina, de ce fugi de mine?

  -Hm, cred ca ma confuzi!

   - Nu, te cunosc foarte bine, chiar daca ai avut impresia ca nu iti acordam atentie, mereu eram atent asupra ta si asupra ceea ce faceai cand aveam timp. Puteam sa stam te rog sa vorbim?

  -Nu!

    M-am indepartat de el stiind ca ma va urma. Si il observasem si pe Jeff care ma urmarea de cand am intrat in parc, asa ca am crezut ca va vrea sa omoram pe cineva, ca nu il va deranja. M-am dus intr-un loc mai retras si mi-am pregatit cutitul. Cand a ajuns langa mine m-am intors spre el cu cutitul in mana si mi-am dat jos gluga din cap, lasand la iveala fata mea mutilata, insa acesta nu parea impresionat. Am dat sa il atac, insa dintr-o data cutitul numai era la mine, ci la Jeff ce statea langa Jorge.

    -Ce faci?! Dintr-o data nu mai omori lumea si esti pacifist?

   - Nu, pisi! Numai ca el e unul din elevii model al lui Slender , ce face cursuri private cu el intr-un loc destul de secret, si daca te las sa ii faci ceva, ne omoara pe amandoi!

    -Ce?

    -Ce-ai auzit Carolina! intr-un sfarsit a spus si Jorge ceva. Imi trimiteam prietenii sa iti spuna tot felul pentru ca eu ma antrenam cu Slender, nu aveam timp de prea mult football, dar eram atent la tot. Sa para ca sunt o persoana normala , un licean ca orice altul, cu iubita si toate cele, dar sa am timp si de antrenamente.

   -Sa se noteze ca dupa 2 minute dupa ce ne-am despartit, erai deja impreuna cu alta fata si faceati "treaba", ca sa spun asa. 

    Am luat inapoi cutitul de la Jeff plina de rabunare si l-am ucis. A fost exact ca in filme cand politaii spun ca este crima pasionala. A fost o crima pasionala, cu multe injunghieri si foarte rapida. In cateva minute de la moartea lui am simtit cum suntem teleportati, si fix inainte sa se intample Jeff mi-a aruncat o privire urmata de cuvintele: Suntem morti!

    Ne-am trezit in biroul lui Slender care se uita ba la mine ba la Jeff cu o privire dezamagita.

   -Jeff, ce ai facut?!

  -Nu eu, pisi aici de fata. Am incercat sa o opresc dar...

  -Niciun dar, ea este noua, nu stie consecintele, tu esti de destula vreme ca sa poti realiza ce se va inatmpla.

  -Dar i-am zis care sunt consecintele!

   -Bine, o sa discutam mai tarziu, vreau sa ma lasi sa discut cu Carolina!

    Zis si facut. In mai putin de un minut Jeff a iesit pe usa si m-a lasat singura cu Slender care se uita ganditor la mine, nestiind probabil ce sa faca cu mine. Probabil se gandea daca merit o a doua sansa sau ceva de genul.

  -Carolina, vreau sa iti aduc la cunostinta ca elevul pe care tocmai l-ai ucis era unul dintre cei mai buni elevi ai mei, ceea ce insemna ca in caz de vreo problema el intra in actiune si va salva pe voi restul. Nu te gandi ca nu ar fi fost probleme si daca era unul dintre cei mai slabi studenti din aceasta scoala. Crimele intre persoanele ce fac parte din aceasta scoala sunt strict interzise si deobicei se pedepsesc cu moartea la cei ce stiu care sunt regulile. Tu in schimb esti noua si nu pot sa iti aplic aceleasi masuri, deoarece nu ar fi corect si pari un elev care are initiativa si poate deveni foarte bun asa ca o sa fie exclusa pedeapsa cu moartea. In schimb va exista o pedeapsa si pentru tine si pentru Jeff, pe care te-as ruga sa i-o comunici cand iesi de aici, bine?

  - Bine! Si in ce consta pedeapsa?

   -Un fel de detentie, insa stiind ca elevii acestei scoli nu au probleme cu invatatul ca pedeapsa sau statul cateva ore pe plus in scoala, detentia va fi diferita fata de ceea ce insemna detentie la vechea ta scoala. In seara aceasta nu se fac ore deoarece profesoara cu care urma sa faceti practica e bolnava, iar asta ar insemna un dezavantaj pentru unii la bonusurile de la practica. Asa ca scoala o sa fie goala, iar voi aveti ca detentie sa faceti toata scoala sa luceasca pana maine dimineata la ora 6 am inainte sa soseasca cei de la scoala de dimineata. De asemenea fiind doi, treaba o sa fie prea usoara, asa ca aveti imeidat dupa ce terminati aici, de curatat si aranjat gradina din spatele casei unde locuim, si de facut micul dejun pentru toti, in functie de preferintele fiecaruia. O sa fie o noapte destul de lunga asa ca ai putea sa te odihnesti, iar treaba o incepeti de la 5 pm. Aveti 11 ore pentru toata scoala si inca 10 ore pana la micul dejun. Succes.

   - Si ce se intampla daca nu reusim sa terminam?

   -Veti repeta pedeapsa pana reusiti sa o faceti la perfectie. De asemenea, nu aveti voie sa va apropiati de birourile din scoala, unde sunt tinute fise importante, si de toata cancelaria si biroul directorului.

   -Bine.

    -Poti pleca!

   Am iesit pe usa , unde Jeff ma astepta ca sa auda care e verdictul. Deja incepusem sa ma gandesc cum o sa terminam toata treaba, dar daca Jeff nu o sa vrea sa ajute si o sa trebuiasca sa fac tot singura? M-am apropiat de el iar el s-a ridicat in picioare astept sa auda ce aveam de zis.

    -Avem o pedeapsa de facut!

    -Ah, deci am scapat usor!

    -Cum zici tu, daca ti se pare usor sa cureti o scoala intreaga, toata curtea casei si de facut micul dejun pentru toata lumea.

    -E putin de munca, normal, dar i-am omorat unul din elevii lui de top, e normal sa fie strict. La ce ora trebuie sa incepem?

   -La 5pm.

   -Plecam pe la 4:30pm de acasa si ne apucat de treaba, ok?

   -Da!

    Am plecat impreuna spre casa unde ne-am pus cateva ore la somn. Alarma a sunat pe la 4pm. M-am dat jos din pat, m-am imbracat adecvat pentru treaba pe care urma sa o facem si am plecat impreuna cu Jeff spre scoala.





Jeff the KillerWhere stories live. Discover now