Chapter 7.

3.9K 252 50
                                    

Hey lume. Acum, chiar imi pare rau ca o sa inceapa scoala deoarece eu nu mi-am terminat temele. Deci s-ar putea sa nu mai postez pana nu trece prima zi de scoala. Deci s-ar putea sa postez abia luni seara. Un cititor m-a facut sa inteleg ca daca cer voturi in schimbul capitolelor nu este bine. Si are dreptate. Numai ca am recurs la aceasta varianta deoarece voi nu mai imi ziceati parerile voastre.

Acesta este capitolul. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

        POV NIALL

   Deci, treaba mea era sa ii dau domniferele care erau in cutia de la Slender. Logic ca Slender nu ar fi facut asta in veci. Sa ma puna sa o fac cu Caro. Dar trebuia intr-un fel sa o tinem in camera asta izolata ca Jeff sa pregateasca surpriza de maine. 

        Adica, nu puteam sa o lasam pe Caro aici si sa ii spunem ca mergem dupa ceva si sa ne facem ca am uitat-o acolo.

        Desigur, Slender vorbea serios cand a spus ca trebuie sa isi faca o casa. Si asta probabil va face parte din surpriza lui. Sincer, nimeni inafara de Slender si Jeff nu stiu ce are degand sa faca....

        Ea sta pe un scaun si asteapta sa vina Slender cu cutia. Si eu asteptam asta. Adica. Treaba mea era sa ii pun somniferele in apa si sa o adorm pana dimineata. Acolo e treaba ei ce face.

        Defapt. Ea se va trezi intr-un loc in padure si va trebui sa urmeze niste biletele pana la un loc unde aranjeaza Jeff surpriza.

        Slender intra cu cutia si mi-o intinde. De acolo scot un pliculet care avea somnifere. Ma duc la baie si il torn in paharul cu apa.

        Ies de acolo cu paharul si i-l intind.Ezita sa il ia.

-Bea-l! Nu am pus otrava. Cred ca ti-e sete. 

-Multumesc! spune ea cu jumatate de voce.

        Il bea si ea incepe sa caste si deodata i se inchid ochii si adoarme. Nu se mai scoala pana maine.

        Il chem usor pe Slender si asta a fost treaba mea.Sa joc teatru. La cat teatru am jucat in unele interviuri numai pentru ca Simon avea chef. A trebuit sa mint o data ca ies cu o fata ca sa dea bine ea deoarece urma sa fie impresariata de Simon. Fata era o mini Taylor Swift. O mica curva in devenire...

        POV CAROLINA

        Ma trezesc in padure... cred. Sunt asezata pe iarba, langa mine este un iepure cu o privie gen 'cine esti tu si ce cauti aici?'. Ma ridic, si iepurasul fuge speriat. Ho, ma nemancatu-le ca nu iti fur carnea de pe oase!

        Ma rotesc putin in jur si observ pe copac o scrisoare. Ma duc spre el. Oare cum am ajuns eu aici? Ultimul lucru pe care mi-la amintesc este ca Niall mi-a dat un pahar cu apa si apoi am adormit.

        Iau scrisoare. Era rosie cu o funda neagra unde se deschide. E pe sistem cu mgnet ca sa nu trebuiasca decupat plicul. Care apropo era foarte tare. Din el scot o scrisoare.

        "Te afli intr-un loc unde m-am asigurat ca nici daca ai incerca sa gasesti un om, nu ai putea. La 300 m de scrisoarea asta la dreapta o sa gasesti un rucsac cu apa si mancare. Daca mai mergi vreo 600m in aceiasi directie de la rucsac o sa gasesti o alta scrisoare si acea scrisoare o sa aiba si un indiciu elementar in ea. Du-te cat mai repede dupa ele"

        Ce vrea sa insemne asta? Zici ca suntem in Saw. Numai ca acolo toate rapirile incep la fel 'Toata viata ai' . Oricum, merg cei 300 m cum mi-a spus in scrisoare si gasesc unul din rucsacurile mele prinse de o creanga ceva mai sus, probabil ca sa nu ajunga vreun animal la ele. I-au rucsacul. Avea in el, apa si sanvisuri. Am mers in continuare pana am vazut o alta scrisoare atarnata de un copac gros si batran. O iau repede si o desfac. Eu pastrez scrisorile astea!

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now