Chapter 30.

2.1K 147 23
                                    

Mno scuze ca postez aum dar nu am vrut sa postez ieri ca imi veneau idei sa termin cartea si as fi murit dupa daca faceam asta.

Va iubesc ca inca imi suneti alaturi desi eu sunt o vaca *ceea ce pot confirma toate persoanele care ma cunosc*

Ma gandeam sa ma apuc de inca o carte avand in vedere ca cealalta carte a mea este in pauza si am idei de ff cu trupe si deastea, dar apoi mi-am dat seama ca acum chiar nu am timp deoarece trebuie sa imi repar mediile. Dar la vara, dupa cum va amintiti de anul trecut , voi posta zilnic, uneori chiar si de doua ori pe zi. Atat am avut de spus. Sper sa va placa capitolul.

___________________________________________________


POV CAROLINA


Umarul ma doare si acum regret ca imi place sa ma joc cu victimele mele, in loc sa le omor cu sange rece. Acum poate o sa mor eu.

Am uitat sa va spun ca o data ce nu mai locuiesc cu Slender nu mai sunt nemuritoare? Oups, cred ca am uitat. Ei bine daca eram nemuritoare nu imi faceam griji pentru o rana stupida, dar acum trebuie sa actionez repede pana nu ma omoara asta.

Ma intorc, punandu-mi o mana la umar si cealalta bagand-o in buzunarul din spate luand otrava care o car mereu cu mine. E o seringa. Ma uit in ochii ei. E o femeie draguta, pacat ca e un drac.

-Mrrr, ai tupeu, tipo! tip eu la ea cu o fata de diavol

-Cine esti tu si ce cauti in casa mea?! zbiara ea la mine tinandu-si o mana la piept. Sa nu uitam ca si eu am ranit-o si ca ea poate muri mai repede ca mine.

-Mno, ai auzit vreodata de creepy pasta?

-Logic ca am auzit! Am si fost un demon impielitat ca voi, dar am vrut sa devin cineva mai bun! Daca Slender m-a gasit si asa se razbuna el pentru felul in care l-am ranit, te rog sa ii zici ca ma doare in fund! urla ca o pshopata in calduri la mine.

Cat tupeu are curva!

-Cum te cheama, draga? o iau eu cu frumosul, dar se vede ca ma doare in cur de ce crede ea despre mine.

-Katniss, draga. ma ia ea la misto

Ce i-as baga un bambus in anus [1] acum.

-O sa ii spun ce crezi despre el, desigur, asta nu va mai conta.

Atunci ii bag seringa cu otrava in gat si ii iau cutitul ,cu care ma ranise in umar , si i-l bag in tampla.

-Tarfa... soptesc plecand din camera spre casa ca sa ma intanlesc cu ailalti si sa imi bandajez ranile.

In scurt timp am ajuns unde trebuia sa ma vad cu cei doi ametiti care desigur ca ma asteptau deja.

-Ce ti-a luat atat? sare cu gura prietena mea de catarama.

Ce i-as da cu un catar in cap, dar dupa nu mai am cu cine vorbi. Mmmm naspaaa.

Uneori ma gandesc, ce am facut de am fost data afara, apoi imi amintesc ce am facut, m-am indragostit de un cacat cu ochi aka Jeff.

-Mno pai draga prietena, mi-a luat ceva pentru ca o curva era sa ma omoare!

-CE?! CUM?! UNDE?!

-Vrei sa iti raspund in ordine?

-...

-Ok. Ce? Era sa fiu omorata. Cum? Nu am fost atenta si am lasat o curva vie si m-a atacat cu cutitul meu. Unde? In casa curvei, desigur.

-Haoleo!

-Mdeah, dar nu a stiut unde sa loveasca si m-a lovit in umar iar eu am omorat-o dupa.

-Asa se face!

-Stiu!

-Daca ati terminat cu prostiile astea, haideti sa mergem domnitelor! zise clownul care se uita la noi cum vorbeam

-Bine draga domn'le!

Am luat-o inapoi prin padure si nimeni nu mai zicea nimic. Eram destul de tacuti fata de alte dati cand faceam ca animalele din jungla de se teleporta Slender dupa noi sa ne dea o bulina neagra. Cred ca am vreo 15 pana acum, cica la 50 ne exmatriculeaza. Asta e. Oricum mai am doar vreo 2 ani pana termin.

Am ajuns in fata cladirii si m-am dus direct la mine in camera, direct in baie, incuind usa si pornind apa la cada. Daca nu faceam asta riscam sa intre vaca aia prietena si sa nu mai iasa decat dupa vreo 3 ore si am nevoie sa imi dezinfectez rana si de o baie buna. Vaca aia statea sa faca spuma ca un copil de 10 ani, dand din crengi, adica din maini.

Am luat spirtul si am dezinfectat rana aia stupida. Am avut si mai rele. Eu nu mi-am dat seama imediat ca nu mai sunt nemuritoare si cineva imi bagase o tepusa in mana si a durut ca dracu.

In fine. Am facut o baie lunga, iar cand am iesit din baie l-am vazut pe Slender rosu de furie si pe colega mea de camera zacand pe jos inconstienta. Ce dra....

__________________________________________

[1]- Metoda Bambusului. Metoda de tortura creata de chinezi. Bambusul este un lemn care creste usor, asa ca introdus in anus, il face pe adversar sa moara de durere. Chinezii doreau de la persoane torturarea indelungata pentru a afla informatii importante, daca ii omoara rapid pierd informatia.

________________________________________

Scuze ca e asa de scurt dar nu am prea multe idei. Daca vreti, va puteti lasa parerea despre ce o sa se intample in capitolul urmator si mai am o intrebare: Vreti sa inchei cartea sau sa fac o scurta pauza si sa o continui vara?

Bye, va iubesc, va pup :*

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum