Chapter 6.

4K 245 31
                                    

Hey lume. Stiu ca postez destul de tarziu dar sincer mai am o gramada de teme si nu sunt sigura ca le termin pana cand incepe scoala. Greu... Oricum, Multumesc pentru comentariile din capitolele trecute.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

                POV CAROLINA

-Carolina, suntem foarte fericiti pentru tine! Sare imediat Sally si ma imbratiseaza urmata de Eli,

        Sincer nu speram sa reactioneze asa. Nici macar nu stiau ca suntem impreuna si se impaca cu logodna...

        Atitudinea lui Masky mi s-a parut ingrozitoare. Cum sa spuna asa ceva? Adica, inteleg ca el are o parere despre Jeff, dar despre mine?

        Oare ce fel va reastiona Jeff cand va afla ca nu mai sunt "pura"? Sper sa nu fie asa suparat incat sa rupa logodna. Adica daca ma iubeste nu ar face asta, nu? 

        Ma imbratisez de vreo 10 minute cu fetele cand Niall imi trage cu o banana in cap?!

-Ce ai ma, muratura?

-Carolina, trebuie sa vorbim de la fosta vedeta la criminala!

-Acum faci pe tata?

-Da! Treci imediat aici si mergem cu Slender in subsol si discutam ca niste oameni intregi la minte, nu ca cei din telenovelele indiene, unde 1/3 din film plang, 1/3 din film stau si se uita unii la altii ca niste handicapati si in 1/3 din film merg sau tipa unii la altii....

-Ok.. Tati. Hai sa mergem pana nu ma mananca Smile de fericire...

        Am mers in spatele celor doi nebuni, adica Slender si Niall, pana am ajuns la subsol. Se pare ca exista o camera secreta de care nimeni inafara de Slender si Niall nu stiu, si este o camera izolata fonic, pentru distractii sau convorbiri personale.

-Asa, spuneti ce vroiati si gata!

-Carolina, de cat timp esti impreuna cu Jeff?

-De cat timp il cauti?

-5 zile.

-Atunci de 5 zile suntem impreuna! Si de 4 ore logoditi!

-Carolina, esti sigura ca cu el vrei sa fii? ma imtreaba Slender...

-Auzi, e treaba mea. Niall ce cauta aici?

-Pentru ca defapt el e logodnicul tau! Cand ai semnat acel regulament acum 2 ani nu ai citit tot. Undeva scria ca tu dupa liceu te vei logodi cu el si Jeff cu Rowan. Dar cum Rowan a plecat el nu e logodit. Dar tu esti logodit cu el. Daca vrei poti rupe logodna, plecand cu Jeff din aceasta casa, astfel acele semnaturi nu vor mai conta.

-Ce? Mi-ai ascuns ca ma voi logodi? Nu ti-am ascuns. Astea erau regulile ca sa ramaneti in casa, sa va logoditi cu cine spun eu, ca sa nu existe vreun razboi pe fete, sau sa isi bata baietii joc de voi.

-Dar nu mi-ai zis!

-Ori accepti, ori iti faci imediat bagajul si pleci, iar Jeff nu e obligat sa vina cu tine decat daca vrea sa duca logodna pana la capat!

-Nu stiu ce sa fac. Ma mai lasi 14 zile sa ma gandesc, sa ii spun si lui Jeff decizia mea si despre contract si daca decizia e sa plec sa caut un loc unde sa stam?

-Sigur. Ai 14 zile la dispozitie. Cu cardul acela pe care vi l-am dat cand ati venit fiecare aici, va ramane al vostru, deoarece inca studiati la liceul meu, dar sa stit ca pierdeti bonusurile pe care le-ati fi primit daca erati la noi in casa, deoarece stii ca eu dau bonusuri si in vacanta!

-Da. Multumesc de cele 14 zile. Am o intrebare.

-Care?

-Cine cu cine mai e logodit? Ceilalti stiu?

-Deci, Ben cu Eli, Sally cu Jeff, Jane cu Masky si Alice cu Jack. Cand am reinoit contractul acum 1 an am schimbat cine cu cine e logodit, deoarece Rowan plecase, la fel si celelate doua fete, dar le-am adus pe Jane si Alice inapoi. Dar te-am pastrat in contract deoarece stiam ca trebuie sa te intorci dupa ce termini liceul in California.

-De unde stiai?

-Stiam, pentru ca acel liceu nu are peste 5 ani ca sa aiba acoperire de la Zalgo pentru citirea gandurilor. Si da, restul stiu ca dupa terminarea liceului sunt logoditi, dar nu spun nimic deoarece nu vor sa plece de aici.

-Ok.... Ma duc sa ma gandesc. Daca plec, pot lua cardul cu mine?

-Da. Si ca sa stii, si Jeff poate. Impreuna pe cele 2 carduri aveti 7 miliarde de dolari. Va ajung o viata.

-De unde 7 miliarde?

-Pai, tu ai ramas cu 2 miliarde si el a mai primit bonusuri si a facut 7 miliarde. 

-Ok... Pa...

-Stai! spune Niall.

-Ce e?

-Cat timp mai stai aici, chiar daca urmeaza sa pleci tre sa fi logodnica mea.

-Ce? Nu-mi face asta, te rog!

-Imi pare rau , Carolina, dar nu eu decid asta, ci Slender! Si el mi-a spus mie sa iti spun ca la noapte trebuie sa dormi la mine in camera.....

-Nu!

-Daca spui nu, trebuie sa pleci in acest moment fara card si fara Jeff. 

-Ok...

-Apropo, sa va distrati. In sertar gasesti tot ce ai nevoie Caro, daca stii despre ce e vorba! spune Slender.

-Nu-mi cere sa fac asta!

-Trebuie, asta fac logodnicii! Daca vrei ca Jeff sa nu afle puteti sa o faceti in aceasta camera si sa ii spun ca voi doi sunteti la Zalgo pentru a-l ajuta cu munca noaptea si ca dormiti acolo, si veniti dimineata!

-Ok... 

        Nu pot sa cred cea mea frumoasa zi din viata mea s-a transformat intr-un cosmar de nedescris. Nu pot sa cred ca Slender mi-a zis ca la noapte sa ma culc cu Niall. Nu pot sa cred ca el a fost deacord. Si presupun ca el o sa ne poata citi gandurile sa afle daca facem sau nu ca sa stie daca ne da afara sau nu. Nu pot sa cred ca el imi cere ca in fiecare noapte sa o fac cu el aici, chia sub Jeff. Noroc ca, camera e izolata fonic si ca el nu stie de ea.... Acum Slender cred ca se duce sa ia pachetul ala din sertarul lui Niall apoi sa il ascunda cu tentaculele in timp ce ii spune lui Jeff ca pe mine si pe ne-a trimis la Zalgo.

        Vrea sa o fac cu el in speranta ca el o sa ma atraga asa. dar nu o sa o faca. Abia astept sa ii zic lui Jeff sa se duca sa il plateasca pe Zalgo sa creeze o casa in padure ca sa ne mutam noi acolo... Nu vreau sa sau mult aici. O sa ii spun maine si el va rezolva tot in aceiasi zi deoarece lui Zalgo ii ia 5 minute sa creeze o casa. Apoi ne mutam acolo si cumpar mobila si tot ce ne trebuie.

        Abia astept sa plec din nou de aici! Sa plec cu dragostea mea Jeff...

[nota autorului]

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

        Acesta a fost capitolul. Cred ca v-am uimit. Nu va asteptati la asta? Ca sa stiti, Slender i-a felicitat pentru logodna doar ca sa poata sa aiba increderea Carolinei sa o duca in acea camera si sa o tina peste noapte.

        Pun next la 20 de comentarii si 25 de voturi

        Va sfatuiesc sa cititi cartile "Insemnarile Unei Criminale [CreepyPasta F.F]" de @Morcovi_La_Putere

                                                                                "O minte criminala" de @qlmPrettyLittleLiar

      Multumesc celor care au citit acest capitol :)) :*

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now