Colega de la Liceul Ghost West

4.6K 314 10
                                    

Hey world. SEX SEX SEX SEX SEX !!!! Stiu ca am mai scris un capitol azi dar o fata pe nume @Denisuta_Denisa mi-a scris ceva si m-a convins ca voi meritati chiar daca sunt suparata pe voi ca votati din ce in ce mai putin. Nu cred ca va pica uncghiile daca pasati un buton. Oricum, nu as putea sta suparata pe voi ca ar insemna sa nu mai scriu la aceasta poveste care mi-a captat inimioara. Deci ce am scris la inceputul capitolului trecut ramane valabil pentru capitolul urmator. Va iubesc chiar daca cineva mi-a zis-o in fata ca eu vorbesc singura aici cand scriu la nota autorului.Acesta este capitolul si sper sa va placa. Pup:*

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

         POV CAROLINA

  Stateam si dormeam cand deodata o lumina ma trezeste. Ma uit inspre usa ca sa il vad pe Jeff ca se uita la mine. oare cat am dormit. Deschid telefonul si ma uit la ceas. 00:05. Pfeu... N-am intarziat la ore.

-Ce cauti aici? il intreb eu inca somnoroasa.

-Ar trebui sa imi multumesti ca te-am trezit. Slender mi-a zis ca daca vreau sa vii la ore sa vin sa te iau din debara.

-Bine.

    M-am ridicat de pe canapea si Jeff nu si-a dat seama ca a inchis usa. Usa se poate deschide pe interior doar cu cheia si de la exterior se poate deschide fara cheie. prin urmare daca Jeff nu are cheie am ramas blocati aici. ce mama naibii. jur ca daca asta este tot vreun plan de al lui am sa il ciopartesc. Da, Am sa il ciopartesc mai rau decat este.

-Jeff?

-Da? Haide sa plecam.

-Pai fi gentelman si deschide usa. spun eu cu o fata serioasa.

-Ok. Spune acesta si deschide usa. WTF?!

-Dar de ce la tine se deschide si la mine nu?

-Poate pentru ca nu sunt atat de prost incat sa o inchid si am pus o piatra langa usa ca sa o tina macar putin de tot deschis.

-Pfeu...

-Haide.

-Bine.

    Am luat-o pe hol. Azi e Marti. Avem prima ora Ascunderea crimei. Asta va fi simplu. este ora care imi place cel mai mult. Nu pot sa cred ca iar am inceput scoala. Slender ne-a zis acasa ca a schimbat profesorul de la romana deoarece a observat ca toti chiuleam dar aveam media 10 la romana. Ciudat , nu?!

   Am ajuns in clasa unde dau sa ma asez pe scau dar cineva imi trage scaunul de sub mine. Ma uit sa vad cine a facut asta de am reusit sa ajung pe jos. cand ma uit dau de doi maronii ce se uitau la mine. 

-Hey, de ce ai facut asta?

-Scuze, mi s-a parut amuzant si te-am trezit ca erai adormita cand ai intrat. Arpopo eu sunt Rowan. 

-Esti noua?

-Nu, dar am ramas repetenta anul acesta deoarece nu m-am prezentat la 97% din ore.

-Dar de ce?

-Nu-mi placeau profesorii care predau la clasa 10-a anul trecut. Va stiu toti profesorii vostri si pe cei care i-ati schimbat anul asta si o sa vin. Mie imi place sa invat, dar nu imi place sa fiu obligata. 

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now