Pregătire cu obstacole

11.3K 522 25
                                    


             Am ajuns acasa unde restul au facut cele 2 ore de lucru individual. Macar atat sa primesc si eu ca am avut nota cea mai mare, liber de la cele 2 ore super plictisitoare de lucru individual. Am stat in camera uitandu-ma la 2-3 episoade dintr-un serial dupa care m-am bagat la somn. Maine avea sa fie o zi lunga.

       Dimineata m-am trezit mai devreme si mi-am pregatit toate cele necesare ca sa il pot pregati pe Jack E. M-am dus jos si mi-am facut ceva de mancare rapid. Era weekend deja, astazi nu aveam scoala, asa ca dupa ce il pregatesc pe Jack pot sa stau degeaba sau sa fac ce doresc.

     Mia-m luat cele necesare si am coborat in sufragerie, locul unde am hotarat sa fac pregatirea deoarece nu voiam sa raman singur cu el intr-un dormitor. Nu stiam de ce este in stare si nu voiam sa ii fortez mana.

    L-am asteptat jumatate de ora in care am butonat telecomanda de la televizor, iar cand a aparut , am stins televizor si i-am facut semn sa se aseze.

-Deci, azi începem cu orele de limbi străine, si as vrea sa fii foarte atent ca ai mult de recuperat, de aceea incepem cu aceasta materie. La restul e mai putin de facut, si mai mult de a fi atent pe la ore ca sa pari interesat.
-Bine!
-Fii şi tu atent şi învaţă un pic  şi vei scapa  repede ca pana la urma nu inveti filozofia vietii aici, ci un minim necesar de cultura generala ca sa poti vorbi cu cineva in caz de ceva intr-o alta limba.
-Dar nu vreau să scap, imi place sa fac pregatire cu o domnisoara asa de draguta.
-Fii atent! Nu sunt aici sa te holbezi la mine, si sa iti predau ceva. Nu o fac din placere, ci pentru ca Slender m-a pus. Si daca nu vrei sa ma duc sa il pun pe Slender sa iti gaseasca pe cineva mai dur, sau sa faci cu el insusi, te rog frumos sa fii atent la ceea ce predau si nu la decolteul meu!
-Da , sa traiti! 
      Am inceput sa ii predau din fiecare limba pe care o faceam la scoala, si spre surprinderea mea, stia, nu avea nevoie de pregatire. Avea nevoie de cineva care sa il puna la punct ca sa poata demonstra ce stie. Am trecut destul de rapid prin toate limbile pe care le faceam si am terminat in cam 1 ora si jumatate toata pregatirea. I-am zis sa citeasca pentru maine o carte la care sa imi prezinte rezumatul insa mi-a spus ca o stie si ca poate sa imi zica rezumatul pe loc. 

    L-am pus sa povesteasca si cand m-am convins ca a citit l-am oprit. L-am pus sa imi povesteasca alte 2 carti si le-a stiut pe ambele. Iar la istorie nici nu mai zic, am inceput si istoria un pic sa vad cum se descurca si era as. Are o memorie vizuala excelenta, doar ca e puturos si nu isi da interesul la scoala
   
    I-am zis ca am terminat si ca nu mai are nevoie de pregatire si numai trebuie sa repetam ziua de astazi. M-am dus la Slender si i-am povestit tot ceea ce s-a inatmplat, deoarece trebuia sa ii dau raportul dupa fiecare ora si mi-a spus ca va avea o discutie si cu el si cu ceilalti profesori ca sa vada de ce are note mici daca stie si ca nu mai este nevoie sa fac pregatire cu el.

    In restul zilei am iesit pe afara, si mi-am cumparat cateva chestii dintr-un magazin cu ornamente pentru camera si cu mini mobiliere, si inca cateva hanorace over-sized si niste dulciuri. Restul serii l-am petrecut in fata laptopului uitandu-ma la cateva episoade din serial si mancand dulciuri.

   Mai spre 11pm m-a chemat Slender la masa dar eu eram deja plina de la dulciuri, l-am refuzat iar acesta ne-a spus ca saptamana viitoare se va face o reevaluare datorita faptului ca unii elevi aveam note mai mici decat meritau si ca sa ne pregatim si sa fim cei buni saptamana aceasta.

   Mi-am propus ca maine seara sa invat un pic si sa recapitulez la materiile la care invatasem deja. 

  M-am culcat relativ devreme cu gandul ca maine am treaba si ca o sa fie o saptamana stresanta acum ca stiu ca la sfarsitul saptamanii se dau note. 

Jeff the KillerOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz