Am aflat

4.4K 247 12
                                    

Acesta este capitolul si imi pare rau ca vine abia acum , dar am fost foarte ocupata. Ca sa stiti am sters toate anunturile deoarece acum nu isi mai aveu rostul si imi umpleau cartea de capitole. Oricum, acesta este capitolul. Atentie va fi multa drama.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

        POV CAROLINA

        Am asteptat cat am asteptat dar ma plictiseam. Asa ca am hotarat sa merg sa iau si eu lemne si poate ii gaseam. Cand m-am dus sa caut lemne i-am vazut mergand cu cate 2 crengi in mana. Astea sunt lemne de foc? Si eu am mai multe lemne. Am pus usor lemnele jos si am stat sa ascult ce vorbesc.

-Ai reusit. O placi?

-Nu , o alta distractie.

     Ce? Eu sunt doar o distractie. Am plecat de acolo deoarece riscam sa fiu prinsa deoarece nu ma puteam abtine din plans. M-am dus la cort si am luat toate lucrurile lui Jeff si le-am aruncat in lac. Perna lui din cort am pus-o afara pe o patura. de acum acolo va dormi. Eu cu Ben nu am nimic. El chiar nu se joaca cu mine. Se pare ca Jeff ma considera una din curvele lui. Eu nu sunt curva lui. Eu sunt carolina si nu o sa il las.

    Au ajuns si baietii si se uitau la perna si patura.

-Carolina, nu il poti da pe Ben afara din cort ca sa stam noi singuri.

-Aia nu e a lui Ben. E a ta. 

-Dar de ce dorm eu afara?

-Deoarece nu vreau sa fiu o distractie. Poti sa iti gasesti alta curva ca sa te distrezi cu ea. 

-De unde ti-a venit asta?

-Pai... M-am dus sa i-au si eu lemne deoarece ma plictiseam si v-am vazut pe voi mergand cu cate 2 crengute in maini si ca ii spuneai lui ben ca sunt doar o distractie.

-Ne-ai spionat.

-Nu. Va cautam deoarece ati stat mult.

-Si de ce ne-ai ascultat conversatia?

-Pentru ca pot. Dumnezeu mi-a dat auz. trebuie sa il folosesc.

-S-o crezi tu ca dorm afara.

-Ba dormi.

-In cel mai bun caz dormim toti trei inauntru, altfel tu dormi afara deoarece esti o curva. 

-Nu am cum sa fiu curva pentru ca sunt virgina.

-Si noi de unde stim ca este adevarat.

-Daca vrei mergem la un control dupa ce terminam aici.

-Nu mersi. 

-Oricum, tu dormi afara deoarece esti un curvar nenorocit.

-Ba nu!

-Ba da.

-Ba nu.

-Bro, lasa fata in pace. faci focul bine si dormi afara unde o sa fie mai cald acolo langa foc.

-Bine, bro.

-Acum ca ati terminat confesiunile intre frati, tre sa mergem. Cele 30 de persoane nu se omoara singure. Mai avem 6 zile. cate 6 persoane pe zi ca sa avem si noi o zi libera.

-Ok...

    I-am luat pe baieti si am pornit. Am hotarat sa incepem cu Femeile. Si am hotarat sa terminam azi 18 persoane. Femeile si Barbatii. Maine facem copii si adolescentii, si in ultima zi sa facem gemenii. Si apoi sa plecam acasa cat de repede se poate.

    Am ajuns la prima casa unde erau in casa 5 femei si 8  barbati. Era o reuniune de familie. Am omorat fiecare persoana pana cand ne-am dat seama ca erau si 3 copii acolo. Perfect. O sa terminam in 2 zile si ne putem intoarce. I-am omorat si pe aia. Am luat de la fiecare o inima pe care eu le-am pus in pungi si le-am sigilat dupa care pe etichete am pus "femeie", 'barbat" sau "copil". Am plecat la urmatoarea casa. Acolo erau o femeie , un barbat si 3 adolescenti. Deci azi este ziua in care omoram aproape tot. Si maine daca mai ramane ceva omoram daca nu plecam din seara asta acasa trimitandu-i mesaj lui Slender. Am omorat si aceste persoane. m-am descarcat mult pe unul din adolescenti deoarece semana cu Jeff cand era normal. Era blond cu ochii albastri. Oh, de ce exista persoane asa. Blond si albastru sunt o combinatie perfecta. La fel ca dincolo le-am sigilat inimile si le-am pus etichete.

    In total mai avem de omorat un barbat, o femeie si 4 adolescenti. Si cum noi avem chef de omorat deoarece suntem nervosi, am hotarat sa terminam tot azi. Am plecat la urmatoarea casa unde erau 3 adolescenti care se jucau carti. Am intrat usor si fiecare l-a luat pe cate unul torturandu-l. Eu i-am scos ochii , i-am gaurit stomacul si i-am scos inima despicandu-l pe tot corpul.

    Am plecat mai departe. Am ajuns la o vila mare unde intr-o sala unde se mananca mancau o femeie , un barbat si un adolescent. ne-am facut treaba si apoi am plecat acasa sunand-ul pe Slender.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

  Acesta a fost capitolul si imi cer scuze ca e scrut . Nu am putut scrie mai mult. Va pup si va iubesc mult de tot. Bye. Kisses.

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum