Chapter 3.

4.6K 224 27
                                    

Imi cer sincere scuze ca postez abia acum, dar am avut treaba. As fi postat aseara dar aseara am vrut sa ma uit la Saw 1 si Saw 2. Acum, dupa ce postez ma uit la Saw 3. Iubesc acest film. Chiar daca la inceput mi-era frica sa ma uit deoarece este din categoria horror, dar acum ma uit fara probleme.

        PS:Ii multumesc lui @Vise_Colorate pentru coperta. Cine a vazut ce facusem eu inainte clar s-a prins ca sunt varza la coperti...

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

        POV JEFF

        Carolina. O fata destul de scunda cu parul brunet si cu ochii caprui. Parul il are pana deasupra mijlocului. Este asa de firava pe interior , chiar daca la exterior pare ajutoarea diavolului. Nu este. Este o simpla fata carea suferit mult.

        Chiar imi pare bine ca a facut ea primul pas deoarece eu chiar daca o iubesc nu vroiam sa il fac eu deoarece credeam ca ma uraste dupa acea faza.

        Nu o mai vreau doar pentru o noapte. O vreau ca sa fie alaturi de mine pana la adanci batraneti. O vreau alaturi de mine. Vreau sa stie ca o iubesc si nu as trada-o niciodata. Vreau sa stie ca ea este jumatate din inima mea si ca daca as trada-o sau ar pleca ar lua jumatate din mine. Ar lua acea jumatate blanda si dragastoasa pe care o am pentru ea. Daca acea parte pleaca toti din jurul meu vor suferi, poate vor muri.

        Unde ma duce viata. Acum 2 ani o vroiam ca pe o partida amarata de s3x. Acum un an dupa ce m-am despartit de Rowan, cu care am fost pentru a-mi alunga dorul de Carolina, am simtit ca o sa mor. Cand a venit atunci in acea zi cu bagajele am simtit ca o sa imi sara inima din piept de fericire. Nu am putut sa cred ca dupa 2 ani ea chiar se va intoarce. 2 ani fara ea. 2 ani in care am avut timp sa imi dau seama ca inima mea e goala pe dinauntru.

        POV SLENDER 

        Sincer. De la monstru la cititori, eu am stiut tot timpul unde e Carolina. Am stiut tot timpul ce face. Am stiut tot timpul ca a fost cu Andreuws, cum au rupt relatia, cum Sally si Eli stiau ca ea este acolo si ca in vacante o vizitau. Stiam tot. Stiam de ce a plecat. Nu am adus-o inapoi deoarece as fi facut-o sa se intoarca. Stiam ca urma sa se intoarca dupa ce termina liceul acolo. 

        De unde stiam? Pai, daca nu ati uitat, eu citesc ganduri. Iar acel liceu fiind abia format atunci ii trebuiau 5 ani pana ca Zalgo sa ii puna scut de protectie contra citirii gandurilor.

        POV JACK

        Plecarea Carolinei de acum 2 ani. Nu sunt multe de spus. Toti i-am dus dorul. Ea facea mult amuzament prin casa. Cand a venit stiam ca ea ne-a dat a doua sansa. Intr-o seara i-am jurat lui Jeff ca daca pana cand se termina facultatea nu o sa vina inapoi o sa il omor. Nu mai din cauza prostului asta care a facut-o sa sufere.

        Sincer, daca eram in locul lui la fel faceam. Nu o iubesc, imi este ca o colega. O prietena. Nimic mai mult. Si nici nu vreau sa fie vreodata.

       POV SALLY

        Desi eu si cu Eli am fost cel mai aproape de ea si o puteam vizita tot ii duceam dorul. Este ca o mama pe care nu am avut-o niciodata. Este o persoana foarte buna care este criminal doar pentru ca Jeff atunci era in faza de strans fete. El m-a adus si pe mine, si pe Carolina, si pe Eli, si pe Alice si pe Jane. Practic el a facut brigata de criminale. 

        Cand a plecat si am vazut acel bilet imi venea sa plang. Imi venea sa imi vars tot sufletul. In secunda 2 am sunat-o si i-am zis ca la prima vacanta o sa vin, apoi am aflat ca si Eli stie , si o sa vina si ea.

        Cat timp Carolina a fost plecata, eu m-am imprietenit foarte mult cu Eli, am ajuns sa fim BFF. Pe Carolina nu o pot numi BFF, ea este BM (Best mom). O iubesc ca pe propria mama. Chiar daca mama mea nu m-a vrut nici pe mine nici pe Ben si ne-a lasat la orfelinat...

        Iubitul meu. Ahhh... Ce bine suna. Iubitul meu. Iubitul meu. Iubitul meu. Flereste este un iubit foarte bun. Ma ubeste si eu il iubesc. Eu ii zic Fler sau Fli. Este un dulce cu mine. Ma strica bombonica sau Sallysa-mea. Cand m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui a fost cel mai frumos moment. I-am dat o perioada de proba de 1 saptamana deoarece nu vroiam sa aud ca este la fel ca Jeff.

        POV ELI

        Cand a plecat, m-am simtit goala pe dinauntru. Chiar daca atunci cand a plecat eu o cunoasteam aproape de 3 luni, mi-a fost ca o mama. M-a aparat atunci cand era sa fiu pedepsita pentru ca am spart un vas de vreo 1000$, si m-a aparat si a spus ca l-a vazut pe Masky cand l-a spart si atunci el a platit si a fost pedepsit.

        Ben, iubitul meu. Mi-a zis ca ma iubeste cand am fost in achipa la practica si am fost in Franta. M-a tarat pana in varful turnului si mi-a spus cat ma iubeste si m-a sarutat scurt si apasat.

        Eu si Sally ne-am apropiat foarte mult. Am devenit BFF. Ne spunem tot. Avand in vedere chestia cu... Ben nu m-a grabit si a zis ca nu o sa ma grabeasca niciodata. Si am vrut sa vad cat pot sa il testez. Suntem impreuna de aproape un an. Am hotarat ca la aniversarea de 1 an sa o fac. Acesta fiind cadoul meu pentru el.

        POV MASKY

        Cand Carolina a plecat, singurul lucru pe care l-am gandit a fost :" De ce mama naibii a plecat? Cred ca sigur e vina lui Jeff". Nu i-am simtit foarte mult dorul. Dar nici nu pot sa spun ca nu i-am simtit de loc dorul. A fost undeva acolo in inima mea un mic gol. Ea facea tot amuzamentul in casa asta. Chiar daca din cauza ei am primit o pedeapsa in care nu am avut voie sa vanez 3 zile. Atunci tot ea a vanat pentru mine si mi-a adus de mancare.

        Carolina a fost o super prietena si mereu ne-a ajutat cum a putut pe toti. Chiar mi-a fost dor de ea in acesti 2 ani. Nu pentru ca as placea-o ci pentru ca m-am obisnuit cu ea prin casa.

        POV BEN

        Carolina nu este decat o amica. Este ca o mama pentru sora-mea si asta face ca sa fie si ca o mama pentru mine. Eli este o super iubita. O iubesc si nu am gabit-o deoarece nu vreau sa creada ca profit de ea. Eu chiar o iubesc. La aniversarea noastra de 1 an de relatie am sa o intreb daca vrea sa fie logodnica mea. NU II SPUNETI! NU FITI CARCOTASI! PASTRATI SECRETUL!!!

        POV HOODY

        Carolina este o persoana care stie sa ajute. Nu am cunoscut- decat ca pe Carolina, criminala cu suflet. Restul din casa o cunosc mai bine. De cand am aflat de ce a plecat carolina Jack a zis ca o sa ne rupa capul la toti daca mai ne jucam cu vreo fata din liceul nostru. Cu restul putem sa ne jucam.

        POC NIALL

        Mi-a fost foarte dor de Carolina. Practic, datorita ei am ajuns aici. daca nu era ea nu ajungeam aici si nu mai reuseam sa fc ce am facut. Se implinesc 2 ani de cand baietii au murit. Slender m-a zis ca daca vreau o sa poata sa ii aduca la viata sub forma de fantome pana le reface Slender trupurile si sa le aduca inapoi si sa spunem presei ca a fost doar o farsa ca sa avem si noi o pauza. Poate o sa o fac. Si am sa o fac. Imi este nespus de dor de baieti.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

        Acesta este capitolul. Sper ca v-a placut. Am vrut sa stiti si voi ce cred ei despre plecarea Carolinei.

Le multumesc:

        @qlmPrettyLittleLiar -Locul 2

        @adaclip- Locul 2

    Si locului 1 @Vise_Colorate pentru ca au participat la concurs.

        Ii mai multumesc lui @Vise_Colorate si pentru coperta grozava.

        Vreau sa il mentionez si pe @VictorGr pentru cele 100 de puncte si nu a putu lua locul 1 deoarece s-a inscris prea tarziu [adica acum 2 zile si concursul s-a terminat de mult].

Jeff the KillerOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz