Examenul

9.9K 466 10
                                    

        In prima saptamana de vacanta nu am avut activitati ca sa nu ramana in urma Sally si Ben cu invatatul si nici sa nu ramana in urma cu misiunile sau sa fie exclusi de la ele, asa ca am stat pe bara. Jack nu era prea fericit pentru ca abia astepta sa ne spuna care este locul si ce are fiecare de facut, dar a inteles cat de important este ca cei doi sa isi ia intai examenele cu bine si dupa aceea avem timp de toate misiunile din lume. 

     In aceasta perioada cat au invatat mi-a facut placere sa ii ajut, mai ales pe Sally care era o dulceata de fata. Desi era clasa a 8-a ca sa zicem asa, si ar trebui sa aiba 14 ani, aceasta avea o putere destul de draguta, putea sa se transforme oricand intr-o fetita de 8 ani pentru a-si pacali victima. Cand se transforma arata exact ca un copil normal, care este speriat si are nevoie de ajutor, si asa isi ademenea deobicei victimele cand nu era in misiuni.

    Era deja miercuri, ziua in care acestia primeau rezultatele la examene. Se vedea pe fata lor ca erau foarte emotionati. Slender ne-a rugat sa venim cu ei cand se afiseaza pentru a-i felicita. Am mai vorbit cu Slender saptamana aceasta despre diferite reguli de la scoala. Mi-a explicat cat de important este examenul. In scoala aceasta dau examenul 180 de elevi si doar 80 intra in acest liceu, restul sunt trimisi la alte licee in diferite parti ale lumii. Nu era mare tragedie, dar trebuiau sa se obisnuiasca cu mediul nou si toti si-ar dori sa ramana in locul unde au invatat timp de 4 ani. 

     Stateam impreuna cu Sally, Ben, Jeff, Jack si Masky pe hol asteptan sa vina Slender si sa puna listele la avizier. Trebuiau sa apara pe la ora 6:30 pm. Mai erau 2 minute pana atunci insa l-am vazut pe Slender cum a iesit si a pus listele. Toti s-au ingramadit sa vada rezultatele, si plecau unii mai fericiti altii mai tristi. Am asteptat pana s-a facut un pic de loc si ne-am dus sa ne uitam si noi. I-am cautat pe lista si ambii aveau numele colorat cu verde, ceea ce insemna ca erau admisi la acest liceu, Sally avand media de 9,90 iar Ben media de 9,67. Aveau rezultate foarte bune si erau foarte fericiti ca au fost admisi. I-am felicitat toti si ne-am hotarat sa mergem acasa.

    Ajunsi acasa , Jeff si cu Masky s-au dus in bucatarie sa isi faca niste gustari , iar eu cu restul am ramas sa ne uitam la televizor. Dintr-o data au inceput sa se auda injuraturi din bucatarie asa ca ne-am ridicat sa vedem ce se intampla de se injura ca la usa cortului.

   Cand am intrat, Jeff statea cu o mini maceta in mana care parea a fi rupta iar Masky parea sa fi luat un cutit de bucatarie pentru a se apara. Cred ca a auzit si Slender zgomotole ca si-a facut imediat prezenta sa vada despre ce este vorba, si nu parea prea fericit ca a fost intrerupt.

   -Ce se intampla aici? Sunt ocupat cu fisele de scolarizare pentru cei ce tocmai au luat examenul si va aud aici tipand ca ultii oameni. Ce este?

    Jeff i-a aruncat o privire urata lu Masky dupa care a intins maceta rupta catre Slender.

   -Uite ce i-a facut animalul asta Karasitei.

   -Karasita? ma bag in discutie fara a sti la ce se referea

   -Eu le pun nume la cutite! Slender nu este voie sa umblam in lucrurile celuilalt si cer sa se faca intalnire sa hotaram o pedeapsa! zice el foarte revoltat

   -Jeff nu am timp de prostiile voastre acum, insa nu va ramane nepedepsita fapta. Masky ai interdictie la misiunile casei o saptamana si la vanatoare 3 zile, si in plus sa ii faci toate mofturile lui Jeff pentru urmatoarele 12 ore, desigur in limita bunului simt! Daca te roaga sa ii aduci ceva, sa cureti ceva sau sa ii speli sotele o faci! S-a inteles?

   -Da, Slender! a spus si si-a coborat privirea in podea, se vedea ca nu a vrut sa ii strice maceta si Jeff a facut un scandal prea mare pentru o bucata amarata de fier.

    Ne-am risipit fiecare in camera lui deoarece dupa aceasta cearta nimeni nu mai avea chef sa stea la o barfa. Am petrecut toata seara uitandu-ma la seriale si mancand din rezeva de dulciuri ramasa, care deja incepuse sa se termine ceea ce inseamna ca va trebui sa fac niste cumparaturi in zilele ce urmeaza.

     M-am culcat destul de devreme deoarece maine dupa micul dejun o sa mergem in prima misiune. Aparent Jack alesese o padure unde niste grupuri de la scolile normale faceau camping vara si erau cam 20 de persoane in fiecare saptamana acolo.

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum