Deel 2

961 28 0
                                    

~Anouk~

Ik sta al een uur voor de spiegel. "Pff het lukt niet !!" De bel gaat en me moeder doet open. Iemand komt naar boven. De deur word open gedaan. " hooii" zegt Lisa.
"Heey Lisa !!" "Lukt het met je haar??" Vraagt Lisa. " pff nee." Lisa helpt me met me haar. Ik heb een roze jurkje aan en hakjes aan. Lisa heeft een grijs shirt met een jasje er over heen, met een zwarte broek. "Lies, waarom moet je nou gympen aan doen??" "Dat ben ik, ik hou niet van laarzen of hakken zegt Lisa. "Nou boeiend, kom we gaan." " wie brengt ons Anouk ??" "Me moeder."

~Lisa~
We zijn bij het concert. We staan denk ik in het midden. Pff ik hoor de muziek nog geen eens, ik hoor alleen maar gegil. Nou eindelijk, het is pauze. Samen met Anouk loop ik naar de pauze plek. Ik pak me mobiel en app met Milan. Het is zo benauwd hier. "Anouk ik ga even naar buiten." Anouk knikt. Anouk loopt naar andere meiden. Ik loop naar buiten. Eindelijk frisse lucht. Maar ik heb geen internet !! Ik hou me mobiel in de lucht en ik zoek naar internet. Opeens hoor ik getoeterd. Ik zie een auto op me af rijden. Opeens Iemand trekt me mee.

"Gaat het ??" Ik kijk op. Ik Zie als eerst zijn mooie blauwe ogen. "Ja het gaat, tnx." "Hey ben jij niet van gisteren??" Ik kijk hem vreemd aan. "Gisteren??" "Ja, in Beverwijk. Jij liep tegen me aan" "nee jij tegen mij." "Haha, oow trouwens." Hij gaf me een hand. "Ik ben KAJ. Van B brave, maar dat wist je denk ik al." "Uhmm nee.." "Wil je een foto??" "Oow nee hoor, ik kan gewoon zeggen dat ik je heb ontmoet." Lach ik. "Haha, maar dan geloven ze je niet he." "Daar heb je gelijk in." Ik zoek me mobiel in me zakken. Maar dan kijk ik op de grond. "Shit hij is kapot !" Ik raap hem op en doe hem in me broekzak. "Dan doen we het met die van mij" KAJ pakt zijn mobiel en we maken een selfie. "Ik stuur hem wel naar je op." "Stuur hem maar naar me insta. Lisa_xx17.'' Maar dan word KAJ geroepen. "KAJ kom je??" " Ja!! Doeii" en hij loopt weg. "Doeii" schreeuw ik.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now