Deel 3

887 28 1
                                    

~Kaj~

Na het optreden. Kleden we ons om. Ik loop naar het busje toe en ga achter in zitten. Naast mij zit Dioni. Ik pak me telefoon. En ik ga naar afbeeldingen. Ik klik op de foto van dat meisje. "Zo KAJ !!!" Schreeuwt Dioni. Alle jongens kijken om. Jai zit voor me en pakt me telefoon. "GOZER geef terug !!" roep ik. "Zo, zo vind jij haar leuk??" Iedereen is druk in de bus. "Geef eens hier!!" Roept Samuel. Die voorin zit. Hij pakt me telefoon uit de handen van Jai. Hij lacht. "Dus, je hebt een vriendin ??" Vraagt Dioni. "Nee, ik ging in de pauze naar buiten. Ze werd bijna over reden. "Dus je bent der held?" Vraagt Cassius. Ik luister niet en ik ga veder met me verhaal. "Ze kende me nog geen eens ! Haar mobiel was stuk dus heb ik het met die van mij gedaan. En via Instagram stuur ik deze foto naar de op. De jongens reageren niet meer. Onder tussen heb ik mijn mobiel weer terug.  Ik ga naar insta en zoek der op. Ik druk op volgen.

~Lisa~
Ik zit samen met Anouk in de Mac. Ik heb me mobiel gemaakt. Ik app met Milan. "Met wie app je ??" Vraagt Anouk. "Oow met Milan." "Wanneer gaan jullie nou wat beginnen ??" "Hij moet de eerste stap zetten!!" Ik krijg een Insta verzoek. KAJLeroy wilt je volgen.

Anouk kijkt op me scherm. "OMG !!!" Ze schreeuwt zo hard dat mensen Sssttt zeggen. "Stil !! De hele wereld hoeft het niet te weten !!" "Maar.. Maar hoe kan dit ??" Ik vertelde het hele verhaal. "Omg wil ik ook !" We lopen de Mac uit en worden opgehaald door haar moeder.

Ik stap uit de auto. "Doeii bedankt voor de leuke dag! Ik doe de deur open. "Hooi" schreeuw ik. Ik loop meteen door naar me kamer. Ik kijk op me mobiel. Ik volg KAJ nu ook op twitter en hij mij. Hij stuurt die foto via Dm. Ik leg me mobiel weg en plof neer op me bed.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now