Deel 9

681 22 0
                                    

Ik sta bij de trap en hoor Samuel en KAJ praten. "Ik had zo'n leuk meisje net gezien!!" Zegt KAJ tegen Samuel. "Waar ??" "Bij me thuis. Het is een dochter van een collega van me vader." "Dus KAJ is verliefd !!" Lacht Samuel. "Moet jij nodig zeggen !! Met je li.... Dan stopt hij met praten. Ze praten veder maar ik hoor het niet meer. Ik zit met mijn gedachten bij die li. Zie je nou wel hij heeft een ander !! De jongens zijn uit gepraat en lopen door naar de woonkamer. Ik ga naar beneden en loop naar de woonkamer. "Heey Lisa." "Heey KAJ. Hoe ging je examen ??" "Denk goed." "Mooi." Ik loop naar de tv en kijk naar hoe Dioni en Cassius spelen.

Anouk stoot me aan. Ik kijk der aan. "Ga naar Samuel toe." Fluistert ze. "Nee, die is Verliefd op een ander." Ze kijkt me vreemd aan. Dan komt Jai naar beneden. "Heey gozer !!" Roept hij met een gekke stem. Ik lach om hem. "Lisa wil jij spelen ?" Vraagt Dioni. "Nee hoor." "Ik ga namelijk koken." "Oow dan wil ik wel."

Na het eten gaan we met z'n alle naar buiten. Ik en Anouk lopen achter aan. Anouk zeurt de hele tijd over Samuel. "Kap nou eens !" "Hoezo ? Je vind hem toch leuk ??" "Weet ik niet." Ik kijk der boos aan. "Laat dan maar zitten !!" En ze loopt naar KAJ en Jai. Ik loop alleen achter aan maar dat boeit me niet. Als ik haar gezeur maar niet hoor. Dan komt Samuel naast me lopen. Hij doet weer raar, hij probeert stoer te praten. Maar ik reageer niet op hem. Er valt een stilte. KAJ komt naast ons lopen en praat gezellig met me.

We komen bij het strand aan. Er is een hele mooie zonsondergang. We trekken onze schoenen uit. De jongens en Anouk rennen door het water. Ik sta in het water en kijk naar hun. "Hier kun je li... KAJ stopt weer met praten. Maar maakt zijn zin af. Hier kun je Lana wel naar toe nemen !!" Schreeuwt KAJ naar Samuel. Er schieten weer dingen in me hoofd. Ik ben verliefd.. Maar dan op de verkeerde !! Dit gebeurd mij nou altijd !! "Ik ga even wandelen !!" Roep ik maar niemand hoort me. Ik loop door het water.

Ik kijk achter me en zie de jongens en Anouk niet meer, maar ik loop veder. Het is hier mooi !! Ik geniet en zing. Ik weet nog de tijd, dat ik glimlachjes zag om alles wat ik deed of zei, maar dat ben ik kwijt, dat is niet meer het geval, die glimlach is verleden tijd. Ik neurie het liedje veder. Ik stop en ik kijk me zelf in het water. Wat deed ik fout ? Gaf ik je geen aandacht genoeg ? Dacht je dat ik je verlaten zou? Ik kijk veder in de zee. De keuze is beperkt, zeg 't me eerlijk als je denkt dat 't niet werkt, laat me dan gaan, stuur me op eeuwig verlof. Ik stopte even.

Opeens zong er iemand, Hou me niet vast in een doolhof. Ik keek om en zag Samuel naar me toe lopen. "Je kan mooi Zingen. Waarom ben je hier alleen ??" "Ik zei dat ik ging wandelen." "Oow even met je vriendje appen ??" Lacht hij. Ik kijk hem boos aan en loop weg. Hij rent achter me aan. "Lisa wacht !! Zo bedoelde ik het niet !!" Hij trok aan me arm. "Het was een grapje." Hij kijkt me aan. "Weet je dat je eigenlijk heel mooi bent als je boos bent." Ik glimlachte. "Nu ben je nog mooier." Hij streelt me over me wang. Hij komt dichterbij. En toen kwam het "de Kus"

Vrienden met b-braveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن