Deel 28

503 10 0
                                    

Ik word wakker. Pff heb slecht geslapen !! Ik kijk op me wekker en zie dat het 11 uur is. Ik ga zitten op me bed. Oow nee er ligt een briefje. Ik pak het briefje.

Heey lieverd,
ik ben naar me werk. Haal jij even boodschappen ??

Dacht ik al !! Ik sta op en kleed me om. Ik pak me mobiel. Ik heb een app van Samuel.

Samuel: hey babe, vandaag wat doen ??

Ik: sorry ik kan niet. Misschien later op de middag 😘

Ik leg me mobiel weg. Ik loop naar beneden en maak me ontbijt. Na me ontbijt doe ik me schoenen en jas aan. Ik loop naar boven en pak me tas. Ik loop naar beneden en pak twee plastic tassen. Ik doe de deur open en dan weer dicht.

Ik kom thuis met twee zware tassen. Ik leg ze in de keuken en doe me jas en schoenen uit. Ik ga weer naar de keuken en ruim alles op. Als dat klaar is loop ik naar boven. Ik speel achter me piano. Ik heb een liedje geschreven. Ik neem het op via mijn computer. Na dat ik me liedje heb opgenomen, zet ik het op een cd. Ik krijg een bericht. Ik pak me mobiel. Het is een app van Samuel. Waarschijnlijk mist hij mij. Ik glimlach en kijk naar zijn bericht.

Samuel: je kon toch niet ??!

Lisa: klopt hoezo ??

Samuel: ik heb je samen met Milan gezien !!

Ik kijk me mobiel vreemd aan. Met Milan ?? Ik heb hem nog geen eens gezien.

Ik: kan niet. Waar ?!

Samuel: bij de Vomar

Hij stuurt een foto. Huh ?! Ik sta op de achtergrond. Je ziet Anouk en Milan en ik sta bij de Vomar.

Ik: ik stond te wachten tot de Vomar open ging. Ik was niet bij Milan.

Samuel: kom naar me huis en we bespreken dit !!

Ik: ik kom om 4 uur.

Ik wacht op een bericht maar er komt niks. Ik sluit me computer af en ik loop naar boven. Ik pak de was uit de wasmachine. Ik doe de andere was in de wasmachine. Ik druk op een paar knoppen en de was begint te draaien. De natte was hang ik op. Ik loop naar de kamer van me zus en ruim daar der troep op. Na dat ik alles heb opgeruimd loop ik naar me bed en plof ik neer. Ik doe me ogen dicht en ik val in slaap. Maar dan word ik wakker. Ik doe me ogen open en hoor de bel. Ik ren naar beneden en doe de deur open. Samuel loopt boos naar binnen. "Waarom kon je niet naar me komen ?!" Vraagt hij boos. Ik doe de deur dicht. "Je moest zeker naar Milan ?!" Roept hij boos. "Ik heb niks gedaan !!" "Jij hebt mij afgewezen en dan ga je naar hem toe !!!" "Niet !! Ik moest.... Uhm..." "Ja zeg het maar !!" "Ik moest boodschappen doen !!!!" Roep ik. "Alweer ??" Hoe vaak moet jij wel niet boodschappen doen ??! Is er wel iemand thuis ?!" Hij gaat de woonkamer in en kijkt rond. Ben je alweer alleen ??" Vraagt hij rustig. "Ja." "Is je moeder wel eens thuis ??" "Ja zo vaak." Lieg ik. Samuel gaat zitten op de bank. "Maar wat deed je op die foto ??" Ik ga naast hem zitten. "Ik....ik weet het niet. Ik snap het niet." "Het is wel heel toevallig." "Ja vind ik ook !! Het spijt me Samuel." "Nee het spijt mij. Ik ben voor niks boos geworden." Ik knuffel hem. "Zullen we tv kijken ??" Vraagt Samuel. "Is goed !!" Ik zet de tv aan en ik kruip tegen Samuel aan. We liggen op de bank en al snel val ik in slaap. "Lisa, Lisa !!" Ik word wakker. "Ik moet gaan." "Oow zo snel !!" "Haha ja als je slaapt gaat de tijd snel !!" "Oow sorry dat was mijn bedoeling niet !!" "Geef niet." We lopen naar de deur. Hij doet zijn schoenen en jas aan. Ik doe de deur open. "Oow ja ik wilde nog vragen waarom je de deur eerst niet open maakte." "Deed ik toch ??" "Ik stond al een paar minuten aan te bellen." "Oow ik was in slaap gevallen." "Gaat het wel goed met jou ??" "Jou hoor prima !!" Ik geef hem een kus. "Doeii babe !!" Zegt Samuel. "Doeii !!" Hij loopt naar zijn scooter en rijdt dan weg. Ik doe de deur dicht. Dit is al de tweede ruzie !!! Ik wil geen derde ruzie !!

Ik loop naar de keuken. Ik pak de noedels. En ik maak me eten. Na dat ik klaar ben met me eten maken loop ik naar de bank en ik doe de tv aan. Ik Zapp naar 3 en ik kijk de BZT show. Ik krijg berichten binnen.

(Me zus) Fleur: Ik eet bij Mike !!

Me moeder: Ik ben uiteten maak maar wat voor je zelf !!

Ik zucht. Ik ben blij met Samuel !! Het liefst wil ik de hele dag bij hem zijn!! Hij laat mij tenminste niet in de steek !! Oke ruzies hoort er bij. Ze zeggen als je geen ruzie hebt dan heb je geen echte relatie toch ?? Of is dat onzin. Misschien verzin ik het wel om mezelf op te vrolijken !!

~Samuel~
Ja we gaan weer logeren !! Dit keer bij Cassius. Ik zou Lisa ophalen maar ze zei dat ze nog wat dingen moest doen. We hebben gister onze tweede ruzie gehad !! Maar dat zet ik even op zij. We moeten jammer genoeg zelf naar Cassius. Ik pak me spullen en ik loop naar beneden. "Mam ik ga !!" Me moeder rent half naar me toe. "Doeii lieverd !!" Ze geeft me een kus op me voorhoofd. "Doeii !!" "Voorzichtig he !!" "Ja ja !!" Ik pak me spullen. ik doe de deur open en weer dicht. Dan loop ik naar me scooter en ik rij naar Cassius. Ik kom aan. "Ey Sam !!" Roept Cassius vanuit de deur opening. "Ben je serieus op mij aan het wachten ??" "Nee joh !! Het was toevallig want KAJ is net binnen." Ik stap van me scooter af en doe hem op slot. "Oow !!" Ik loop naar Cassius toe. "Waar is Lisa ?!" "Die komt zo." Ik stap naar binnen en doe me schoenen en jas uit. Ik loop de woonkamer in. "Ey Sam !!" Roepen de jongens. "ey boys !!" Ik ga zitten. "Is Lisa er niet ??" "Nee die moest nog wat doen." "Ik denk iets met Anouk want die is er ook nog niet !!" Zegt Dioni. "Maar hoe gaat het tussen jou en Lisa ??" Vraagt KAJ nieuwsgierig. Alle jongens kijken mijn kant op. "We hebben uhm.... Gister weer ruzie gehad." "Wat ?!!" Roepen de jongens. "Maar ik vind Lisa heel raar doen." "Hoezo ?!" Vraagt Jai. "Ze slaap de hele tijd. Eerst op het bankje dan slaapt ze als ik aan bel en dan valt ze in slaap als we tv kijken." "Dat is inderdaad raar." Zegt Cassius. "Misschien is ze oververmoeid." Zegt Jai. "Ja maar door wat dan ?!" "Wat doe ze meestal Sam ???" Vraagt Dioni. "Geen idee.... Ik weet alleen dat ze vaak de boodschappen doet." "Ja maar dat is een klusje. Ik heb ook klusjes dus daar ligt het niet aan." Zegt Dioni. "Nou laten we het ergens anders over hebben !!" Zeg ik. Ik zie Jai boos naar mij kijken.

Dan gaat de bel. Jai racet naar de deur en doet hem open. "Heey girls !!!" "Heey Jai !!!" Lacht Anouk. "Hooi." Zegt Lisa. Ze stappen naar binnen. Jai doet de deur dicht en loopt weer terug naar zijn plek. Jai kijkt opeens niet zo blij. Ik kijk naar hem. Hij kijkt me aan en knikt. Dan komen de meiden binnen. "Heey girls !!!" "Hooi !!" Zegt Anouk. "Heey." Zegt Lisa. Ze gaan naast elkaar zitten. "Sorry dat ik het vraag maar gaat het goed Lisa ??" Vraagt KAJ. Ze knikt. Je ziet aan der dat ze moe is. "Filmpje kijken ??" Vraagt Cassius. "Is goed !!" Roepen we. Hij stopt een horror film er in. We kijken de film. Het is zo'n leuke film !! Dan zet Cassius hem op pauze. "Even pauze ??" Vraagt Cassius. "Is goed !!" Zegt Jai en hij loopt naar de wc. Ik kijk voor me en zie dat Lisa weer slaapt. "Cassius zijn de bedden al klaar ??" Vraag ik. "Nee hoezo ??" Ik wijs naar Lisa. "Anders maken we de bedden klaar en gaan we zo film kijken." Zegt Cassius. "Oke !!" Zeg ik. We gaan met z'n alle naar boven en pakken luchtbedden en twee matrassen. We slepen ze naar beneden. We hallen de banken en stoelen weg. Behalve de bank waar Lisa op slaapt natuurlijk !! De jongens worden druk. "Jongens Lisa slaap !!" "Oow ja sorry !!" Zegt Dioni. "Ze moet zo toch wakker worden !!!" Zegt Anouk. "Sorry maar jij en Lisa moeten in èèn bed." Zegt Cassius. "Geeft niet." Zeg ik. Ik loop naar Lisa en ik ga op me hurken bij der zitten. "Lisa ?? Lisa ??" Zeg ik zachtjes. Ik streel over der wang. Ze word een beetje wakker. "Wat ??" Zegt ze zachtjes. "Ga maar lekker in bed liggen." Ze gaat langzaam zitten. Ik sta op en pak der op. Dan leg ik der in bed. Ik ga naast der liggen en ik doe me arm om der heen. "Cassius doe hem maar weer aan !!" Zegt Dioni. Hij zet de film weer aan. Lisa kruipt tegen me aan.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now