Deel 15

717 17 0
                                    

~Samuel~
We zitten in de bus. We moeten alleen nog Lisa en Anouk ophalen. Ik app der dat we er bijna zijn. Ik kijk uit het raam en denk aan Lisa. "Wat vind jij Sam ?" Vraagt Jai. "Huh wat ??" "Haha, meneer zit met zijn bedachten bij Lisa !!" Zegt Dioni. "Wat is er ?" "We Willen een keer met z'n alle op vakantie en hun willen naar Spanje. Legt KAJ uit. "Oow.... uhm dat zie ik dan wel." We stoppen. Dennis loopt naar buiten en doet de deuren open. "Dank u wel." Zegt Lisa. "Heey jongens !!" Zeggen Lisa en Anouk. "Yo girls " roepen wij. Lisa zit voorin en ik schuin achter haar. Anouk zit achterin met Cassius en Dioni. Ik kijk naar Lisa en zie der stralen. "Word u eigenlijk nooit gestoord van die gekke achter me ??" Lacht ze. "Hè hou het voor je lies !' Zegt KAJ. En Jai zegt "hey je bent zelf gek !!" "Ja ik word zo vaak gek van ze." Lacht Dennis. "Haha, ik ben niet de enigste !!" "Het is 5 tegen 2 dus jullie winnen niet. Lekker puh !!" Zegt Jai. "We zijn bijna in Amsterdam !!" Roept Lisa. "Dat gaat snel !!" Roept Dioni. "Haha dat komt door mij." "Ja tuurlijk Lisa alles draait om jou he !!" Roept Dioni lachend. "Ja haha."

"We zijn er !!" Roept Dennis. We stappen uit en lopen naar binnen. We kleden ons om en gaan naar de zaal,Lisa en Anouk zijn al in de zaal. We moeten even wachten want shaker is er nog niet. Ik praat met KAJ en Jai. "En heb je dat meisje nog gezien ?" Vraag ik aan KAJ. "Uh nee." "vind je een meisje leuk ??" Zegt Jai. "Hm vond." Anouk en Lisa dansen samen met Dioni en Cassius. Ik kijk naar Lisa. "Sam !!" Roept Jai. "Huh wat ?" "Je moet niet naar der staren !" "Ik staar niet." Dan komt Shaker binnen.

~Lisa~
Cassius en Dioni laten hun moves zien en ik en Anouk proberen het na te doen. Dan komt Shaker binnen. "Haai guys !!" "Ey Shaker !!" Roepen de jongens. "Oo 2 nieuwe girls." "Hooi ik ben Lisa en dat is Anouk." "Haai, ga maar zitten." Ik en Anouk gaan op de grond tegen de muur zitten. "Oke jongens we gaan door waar we vorige week mee bezig waren !! We herhalen het stukje ! 5....6....7...8." Ik kijk naar hoe goed de jongens dansen. Tijdje later..... "Oke goed gewerkt guys !! We zijn klaar voor vandaag !!" Samuel loopt naar me toe en helpt me opstaan. "We gaan ons omkleden en dan gaan we meteen door." "Is goed." Ik geef hem een kus en hij geeft mij een kus. Hij loopt weg maar kijkt nog een paar keer om. Ik lach naar hem. "Hallo !!? Je hoeft niet zo te kijken hoor !!" Zegt Anouk. "Waarom let je op me ?!" "Doe ik niet !!" Ik loop weg naar buiten. Ik ga tegen een muur staan. Anouk komt ook naar buiten lopen. "Sorry lies !!" "Je kan ook gewoon zeggen dat je hem nog steeds leuk vind !!!" "Vind ik niet lies, echt niet." "Bemoei dan niet met me !!" De jongens komen naar buiten lopen. "Is de bus er nog niet ?!" Vraagt Dioni. "Nee." Zegt Anouk. Samuel komt naast me staan en slaat een arm om me heen. Ik sta tegen hem aan. "Waar moeten we eigenlijk heen ?" Vraag ik. "Naar Hoofddorp, dat is niet zo ver." Zegt Samuel. "Niet zo ver ??" Zegt Anouk. "Nou meestal is het veder hoor." Zegt Samuel. "Daar is hij !!" Schreeuwt KAJ. "Yeeeee." Zegt Jai en gaat springen. Haha wat is Jai toch gek. Ik stap samen met Samuel in de bus.

We komen aan. Allemaal gillende meiden staan voor de bus, maar ze kunnen er niet langs door de bewakers. We stappen uit en die meiden gillen "mogen we op de foto ???!" "Omg Dioni !!" De jongens lopen er naar toe en geven handtekeningen en maken foto's. Anouk loopt al veder. "Lies ! Kom we gaan alvast naar binnen !!" "Ik blijf hier wachten." De jongens zijn klaar en lopen naar de bus om nog wat spullen te pakken. Samuel pakt mijn hand en we lopen met z'n alle naar binnen. Ik hoor nog net de meiden gillen: "Nee heeft Samuel met iemand ?!" "Nee Samuel !!" "Mooie meisje Samuel !!"

We zijn veel te vroeg dus de jongens repeteren. Ze staan op het podium te zingen. "Goed zo jongens !! Jullie mogen pauze houden !" Ze pakken hun drinken en praten wat. Ik ga samen met Anouk ook op het podium staan. We kijken naar de grote zaal. Samuel loopt naar me toe. "Wil je zingen ?" "Nee." Samuel en KAJ lopen naar de microfoons toe en gaan zingen. Soms voelt het als een film maar ik weet niet wie ik speel. Dus ik zet maar een masker op en lach er rustig mee. Jij zegt dat het beter word, houd vol het komt echt goed. Maar ondertussen weet je niet, niet hoe het voor mij voelt. Ik weet niet eens waarom en niet eens meer hoe lang. Ik hoop vol en geduldig bleef omdat het werd verlangd. Jij laat niet snel los wil meer, word tijd dat ik me keer. KAJ zingt mee. Nu laat ik je los. Nu laat ik je los. Ik zing mee door de microfoon. "Nu Lisa !!!" Roepen KAJ en Samuel. De tijd die wacht op niemand en dus zeker niet op ons. Dat was, nu weg nu sta je daar dat doe je elke keer. De jongens herhalen dat. Na het liedje klapte iedereen. KAJ en Samuel gaven me een knuffel, ze wilden wat zeggen maar ze moesten hun voorbereiden. Ik loop het podium af. "Je kan mooi zingen !" Zegt Anouk. "Tnx."

Anouk en ik staan een tijdje te wachten. Cassius komt aan lopen en zegt: "heey meiden, we wachten in onze kleedkamer, komen jullie mee ?" We lopen achter Cassius aan. We doen de deur open. Het is een hele mooie en luxe kleedkamer. De jongens kijken ons aan, Jai en Dioni waren gek aan het dansen. "Daar zijn de girls." Zegt KAJ. We glimlachen en gaan op een bank zitten. Dioni en Jai gaan door met gek dansen. Cassius doet ook mee. Ik sta op en loop naar de jongens en ga mee dansen. Nu gaat iedereen dansen en we lachen. Dan word er op de deur geklopt. "STILTE !!" Schreeuwt er iemand. We zijn even stil maar dan begint Dioni te lachen. Hij loopt naar de deur en doet hem open. Daar staat Dennis. We liggen allemaal slap. "Jongens jullie moeten op !!" Zegt Dennis. We lopen naar het podium.

Het is 11 uur en ik lig in bed maar kan niet slapen. Me mobiel trilt de hele tijd. Ik kijk op me mobiel en zie dat ik allemaal appjes heb van b brave +Lisa groep en van Samuel heb. Samuel zegt allemaal lieve dingen zoals, I love you, morgen chillen ?? En b brave groep +Lisa willen ze gaan logeren. Ik open de gesprek en wil wat type maar dan doet iemand me deur open. "Lieverd kan je niet slapen ?" Ik knik. "Ga dan niet op je mobiel zitten he ?!" "Ja !!" Ze sluit de deur en loopt weg. Ik leg me mobiel weg en slaap al snel.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now