Deel 21

605 15 0
                                    

Ik zit op me bed. Eindelijk !! Eindelijk heb ik gezegd wat ik voel !! Pap ik deed dit voor jou ! Ik loop naar het raam en ik kijk naar de lucht. Was je maar hier. Hier bij mij. Het spijt me zo pap !! Maar ik heb nu alles er uitgegooid. Ik ga weer veder.. veder met me leven. Ik hoor geklop op me deur. "Nee !!" "Ik ben het Samuel." "Oow kom maar !" Hij doet de deur open en dan achter zich dicht. Hij legt zijn tas naast me bed en gaat op me bed zitten. "Wat is er net gebeurd ??" Ik kom naast hem zitten. "Anouk was aan het praten over me vader. Me moeder negeert het altijd. Dus ik werd boos en nu hebben we ruzie." "Het komt wel goed." Zegt Samuel. "Zullen we een film kijken ??" "Ja, een romantische film ??" Vraagt Samuel. "Uh is goed." Ik hoop niet dat hij denkt dat ik het wil gaan doen !! Ik zet de film aan en ik ga tegen Samuel aan liggen.

De film is afgelopen en ik zet hem uit. Dan word er op me deur geklopt. Ik doe de deur open en daar staat me zus. "Heey, ik heb gehoord dat je ruzie hebt met mam ?" "Klopt." "Kan ik even binnen komen ??" "Nee Samuel is hier." "Oow, maar uhm.... Mama kan er niks aan doen he." Hoe bedoel je ??" "Nou ze heeft het moeilijk." "Na 2 jaar lang ?? Jullie accepteren het gewoon niet." "Ik vind het moeilijk en ik huil er wel om hoor !" "Dat is niet genoeg. Je zou toch ook niet willen als jij dood was dat ik nooit naar je graf kom ?" "Je hebt gelijk. Nou veel plezier he." Ze gaan me denk ik eindelijk begrijpen !! Ik doe de deur dicht. "Zullen we naar bed ?" Vraag ik. "Is goed." We kleden ons om en gaan in èèn bed liggen.

Volgende dag....
We hadden nog wat gepraat en daarna gingen we slapen. Alleen ik kon niet slapen. Het kwam niet alleen door me vader maar ook omdat ik niet wist wat Samuel met me zou doen. Maar er is gelukkig niks gebeurt. Ik word wakker en ik draai me om. Huh ?? Er ligt niemand naast me. Heb ik het allemaal gedroomd ??? Ik ga onder me dekens liggen. Ik hoor de trap en dan gaat de deur open en weer dicht. Ik draai me me om en ik kijk wie het is. Samuel ?? Ik ga recht op zitten. "Een ontbijtje voor mevrouw." Ik kijk verbaast naar hem. Dan komt ie naast me zitten en eten we. "Ik hoor dit toch te doen ?" "Haha nee hoor." "Kon je alles vinden ?" "Ja je zus is heel aardig !" Haha ik lach.

We lopen nu door het park en we gaan zo naar hun optredens. We lopen hand in hand. "Kijk wat een schatjes." Zeg ik. Er lopen allemaal honden in het park. Ik zou echt een hond willen !! "Ben je dol op honden ?" "Ja, je hebt dan een vriend voor het leven." "En ik dan ?" "Haha jij bent mijn hondje." Hij laat me los en doet een hond na. "Woef woef !!" "Haha." "Pak me dan !" Ik ren achter Samuel aan. Iedereen kijkt ons vaag aan. Maar ik heb schijt. Als ik het maar leuk heb ! Dan stopt Samuel opeens en ik knal tegen hem aan. Ik keek niet uit want ik zie Milan. "Kijk je uit !" Lacht Samuel. Milan loopt naar me toe. "Heey lies !" "Heey Milan !" "Hoe is ie ??" "Goed hoor met jou !" "Ook goed !" "Mooi !! Dit is Samuel. Me vriendje." Samuel steekt zijn hand uit. Maar Milan negeert hem en praat veder met mij. Ik zie Samuel raar kijken. Dus ik zeg maar gauw gedag ! "Nou doei Milan." Ik loop een stukje veder. "Doei Lisa ! Ik spreek je morgen wel weer !" Hij rent weg. Morgen ?? Waar heeft hij het over. Ik loop samen met Samuel terug naar huis want we worden opgehaald om naar het optreden te gaan.

We zitten in de bus. Ik zit naast Jai en Cassius. Achter me zitten Dioni, Samuel en KAJ. Na dat we met Milan hadden gesproken heeft Samuel niks meer tegen me gezegd. Ik snap niet waarom. Denkt hij dat ik verliefd ben op hem ?? Ik denk dat het eigenlijk tijd is om iedereen op de hoogte te brengen dat Samuel en ik iets hebben. Maar hij moet dat doen niet ik. Over 2 dagen is het Valentijnsdag. Zou hij wat doen met me? Ik heb nog niks gehoord. Zou hij me eigenlijk wel leuk vinden ?? Wat moet ik voor hem kopen ?? Ik heb nog nooit wat met Valentijnsdag gedaan. Het is voor het eerst dat ik met iemand heb op Valentijnsdag. Jai doet de tv aan. "Oh yes voetbal !!" Roept hij. "Wie tegen wie ?" Vraagt Dennis die achter het stuur zit. "Nederland tegen Duitsland." "Omg Nederland staat achter !!" Roep ik. "Met 3-2 !" Roept Cassius. "Dat halen ze zo in." Zegt Anouk. "Zo in ??!" Roepen wij. "Ja ?" "Dat denk je maar." Zeg Samuel. We kijken aandachtig naar de tv. Er word gescoord door Duitsland. "GVD !!" Roep ik. "Shit hey !!" Roept KAJ. "Ja, ja schiet !" Roept Cassius. "Nee dat halen ze nooit !" Roep ik. "Nou, nou misschien wel." Zegt Dioni. En ja hoor Nederland scoort. "Yeessss !!!!!!" Roepen de jongens en ik. "Maar we staan nog wel achter !" Zegt Jai. Dan komt er een pauze. "GVD pauze !" Roept Samuel. "Wedden dat Nederland gaat verliezen !" Zeg ik. "Wedden van niet !" Zegt Jai. "Oke waarop ?" Vraag ik. "De verliezer moet uhm...." "Een ijs koude emmer over je hoofd gooien !" Roept Dioni. "Ja !" Roept Jai. "Oke is goed." We schudden elkaar de hand.

~Samuel~
Ik zit op me mobiel op twitter. Nu naar Amersfoort. Tweet ik. Ik krijg allemaal reacties zoals, ik zie je daar , jammer ik ben er niet bij, love you ! En jij en ik passen bij elkaar!!Jai doet de tv aan. "Oh yes voetbal !!" Roept hij. "Wie tegen wie ?" vraagt Dennis die achter het stuur zit. "Nederland tegen Duitsland !" "Omg Nederland staat achter !!" roept Lisa. "Met 3-2 !!" Roept Cassius. "Dat halen ze zo in." Zegt Anouk. Je ziet al dat ze er geen verstand van heeft. "Zo in ?!!" Roepen wij. "Ja ??" "Dat denk je maar !!" Roep ik. We kijken aandachtig naar de tv. Er word gescoord door Duitsland. "GVD !! Roept Lisa. Lisa is echt speciaal !! Ik ben blij dat ze mijn meisje is. Ze is gek, ze doet gewoon met ons mee,doet ook jongens dingen en ze accepteert bijna alles !! Een perfect meisje ! Ik denk dat ze ook nooit vreemd gaat. Wat een mazzel heb ik !! Ik moet iets speciaals doen met Valentijn. Alleen heb ik nog niet verteld dat we naar de BZT show gaan. "Ja Nederland scoort !!" Roepen de jongens en Lisa. "Maar we staan nog wel achter !!" Zegt Jai. Dan komt er een pauze. "GVD pauze !!" Roep ik. Jai en Lisa maken een weddenschap. Zie je ze doet gewoon leuk mee !! Ik staar naar haar. Ze lacht lief en ze is druk.

~Lisa~
De voetbal is bijna afgelopen. We tellen af "10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...0". "Yeesss!!!" Roept Jai. "Oh Nederland oh Nederland jij bent de kampioen !!!" Zingen we. "Ja ja Lisa !!" Roepen de jongens. "Haha, zullen we het morgen doen ?" "Morgen heb je toch al wat ??" Vraagt Samuel geïrriteerd aan mij. Oh daarom zei hij niks. Hij denkt dat ik morgen een date heb. "Nee ??" "Wat heb je morgen dan ?" Vraagt KAJ. "Niks." Ik zie hun elkaar aan kijken. "Je gaat toch wat doen met die Milan ?" Vraagt KAJ. "Nee ? Hij zei maar wat." "Oke morgen !!" Roept Jai. Ik kijk uit het raam. de jongens en Anouk zijn druk maar ik niet. Zou hij me wel geloven ?? Hij is toch niet jaloers he ?? Ik kijk naar Anouk en zij naar mij. Ze knikt naar me. Hoezo knikt ze naar me ?? "We zijn er !! " roept Dennis. We stappen uit. Samuel loopt naar me toe en geeft me een kus. "AAA daar is b brave !!" "Mag ik op de foto ?!" Er staan gillende fans achter het hek. De jongens lopen naar hun toe. Wat heeft Samuel ? Net deed hij geïrriteerd en nu doet hij lief. ik snap het niet. Een paar fans geven een kus op de wang van Samuel. Nou ik ben toch ook niet jaloers als dat gebeurt. Anouk loopt naar me toe. "Kom we gaan naar binnen." Ik kijk naar de jongens. "Oke." Ik loop met Anouk het gebouw in. De jongens kijken heel even om.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now