Deel 43

466 12 1
                                    

"Whooo !!!" Hoor ik opeens. De jongens fluiten en schreeuwen. We stoppen met zoenen. "Wil je mijn meisje zijn ??" Vraagt Samuel dan. Ik glimlach. "Ja !!" Zeg ik dan. Ik geef hem een knuffel. "De twee zijn weer herenigd." Zegt Jai. "Nu rijden ze samen op hun witte paard naar hun kasteel." Zegt Dioni. We lachen. "Nou wat denk je van dat we naar de auto gaan." Zegt de tourmanager. "Ja dat is het paard !!" Roept Jai. "Nou dat gaat toch niet. We zijn met te veel." Zegt Cassius. "Wij regelen wel een taxi !!" Zegt Anouk. "Ja gaan we naar die villa ??" Vraagt Melissa. De jongens knikken. De meiden lopen naar de uitgang. Ik loop met ze mee. Dan stoppen de meiden en keren ze zich naar mij om. Ik kijk ze vreemd aan. "Jij hoort daar he." Zegt Melissa. "Hup, hup !!" Zegt Anouk. Ik kijk ze lachend aan. "Weten jullie het zeker ??" Vraag ik. "Ga nou maar. Wij redden ons wel." Zegt Melissa. "Doeii jongens !!" Roepen ze. "Tot zo meiden !!" Roepen ze. "Geen doei meer voor mij ??" Lach ik. "Pestkop !!" Lacht Anouk. Ze lopen weg. Ik ga naar Samuel. Hij pakt me hand en we gaan naar buiten.

Ik zit achterin. Naast me zit KAJ en aan de andere kant Samuel. Ik voel me moe. Ik doe me ogen dicht. Ik voel dat iemand me hand pakt. Ik doe ogen weer open. Het is Samuel. Ik ga tegen Samuel aan liggen en ik doe me ogen dicht. Na een tijdje word ik wakker. Samuel slaapt. KAJ zit met zijn oortjes in. Jai leest een boek. Dioni zit op zijn mobiel en Cassius praat met de tourmanager. Ik blijf tegen Samuel aan liggen. "Ja jongens we zijn er !!" Ik ga zitten. "Samuel. Samuel." Fluister ik. Hij word langzaam wakker. "We zijn er." Hij gaat zitten. Dan word zijn deur met een ruk open gedaan. KAJ en Jai staan daar. "Ey slaapkop !!" Roept KAJ. "Sta op !! Sta op !!" Zingen ze. We lachen. We stappen uit. "bedankt !!" Roepen de jongens. Ze zwaaien. Ik loop samen met Samuel voorop. We zien Melissa en Anouk zitten. "Omg daar zijn jullie eindelijk !!" Roept Melissa. Cassius doet de deur open. Anouk en Melissa rennen naar binnen. We lopen naar binnen. Ik doe me schoenen en jas uit. Ik pak me mobiel. Ff me tante appen.

Ik: hey tante. Ik ben bij de jongens en de meiden. We logeren in de villa. Alles gaat goed !! Samuel en ik hebben weer met elkaar. Ik ben zo happy !!

"We gaan naar bed." Zegt Dioni. "Is goed ik kom." Iedereen gaat naar boven. Ik wacht op een berichtje.

Tante: is goed meisje !! Oow wat leuk !! Slaap lekker he !

Ik glimlach. Ik loop maar boven. Ik ga naar de slaapkamer. Huh waar is iedereen ?? Ze gingen toch naar boven ?? Ik leg me mobiel op het kastje naast het bed van Samuel. Ik loop de kamer uit. Ik sta stil en ik luister. "Sstt ik zie der." Hoor ik zachtjes. Ik lach. "Haha grappig hoor !!" Lach ik. Niemand reageert. Ik loop veder. "Aaaa !!!" "Aanvallen !!!" Hoor ik van alle kanten. De jongens en de meiden komen op me af rennen met kussens. "AAA !!" Gil ik. Ik ga op me hurken zitten. Ze slaan er op los. Maar niet meer op mij. Ze slaan elkaar !! Haha. Ik kruip stiekem weg. Ik ga in een kamer. Ik sta stil. Dit was de 'meiden' kamer. "Wat is er ??" Hoor ik achter me. Ik draai me om. Samuel staat in de deur opening. "Niks." Zeg ik. Ik pak stiekem achter me rug een kussen. Hij loopt naar me toe en laat zijn kussen vallen. "Is er echt niks ??" Vraagt hij dan. Ik glimlach. Dan sla ik met die kussen. "Ey !! Vuile dief !!" Roept hij. Hij pakt me vast. Ik laat de kussen vallen. Hij zoent me. "Ey klef en bef we gaan naar bed !!" We stoppen met zoenen. Ik pak me mobiel om te kijken hoe laat het is. "Omg het is 3 uur !!" Ik kijk verschrikt naar me telefoon. Samuel lacht en rent weg. Ik ren achter hem aan. Ja uhm... We hebben geen pyjama mee, geen tandenborstel, geen borstel en geen schone kleren. We hebben niks !!! Ik kom aan in de jongens kamer. Anouk en Melissa liggen op een matras. "Ligt Melis gewoon op mijn bed !!" Lach ik. "Ey daar is nu je bed !" Lacht Melissa en ze wijst naar Samuel die druk aan het praten is met KAJ. Ik ga op het bed zitten bij Samuel. "Ja ik doe het licht uit lies !!" Zegt KAJ lachend. "Pff ik ga al liggen." Ik ga naast Samuel liggen. Samuel draait zich naar mij om. "Wil je niet naast me liggen ??" Vraagt hij lachend. "Ja naast jou wel !!" Lach ik. "Naast wie niet ??" Vraagt KAJ. "Haha, naast Melissa !!" Lach ik. Melissa begint ook keihard te lachen. Iedereen kijkt ons vreemd aan. "Lisa kwam een keer bij mij slapen." Lacht Melissa. "We hadden geen zin om een matras te pakken dus kwam ze in mijn bed. Maar blijkbaar praat, schop en sla ik in me bed !! Dus Lisa had de volgende dag allemaal blauwe plekken." Lacht Melissa. "Melis vertel dat verhaal over je broertje." Lach ik. "Oow ja. Ik was samen met me broertje in bed in slaap gevallen. Ook samen in één bed. Ik schopte hem dus en toen schopt hij me keihard terug !! Ik werd er zelfs wakker van !! En veder wil je niet weten !!" Zegt Melissa. "Dat willen we wel weten !!" Zegt Dioni lachend. "Nou we hadden daarna ruzie en ik schopte hem uit bed." We lachen allemaal. "Nou wat denk je er van dat we nou eindelijk gaan slapen !!" Zegt Anouk. "Nou ik doe het licht uit hoor !!" Zegt KAJ. "Doe maar !!" Roept Cassius. Het licht gaat uit en ik kruip tegen Samuel aan.

Vrienden met b-braveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu