Deel 14

623 17 0
                                    

Ik kom thuis. "Hooi !!" "Heey lies." Me zus zit op de bank. "En hoe was het op school ?" "Oke." Ik heb me jas en schoenen uit gedaan. "En hoe is het met je liefde ??" Lacht ze. "Ook goed." "Pff waarom zeg je bijna niks ??" "Omdat mijn mobiel was afgepakt en die vrouw heeft Samuels appje gezien, dus zei ze : leuk dat je iets met Samuel hebt. Hij is van b brave he ?? En daarna is me band geklapt !!!" Schreeuw ik. "WAT ?!" "Die vrouw is geschorst hoor." "Ohh mooi !! Maar hoe is het nou met jou en Samuel ??" "Goed hoezo ?" "Nou gewoon." Ik krijg een app. Ik pak me mobiel. "Samuel ??" "Ja."

Samuel: heey babe

Ik: heey 💖

Samuel: hoe is het ??

Ik: goed met jou ??

Samuel: heel goed !! Vooral toen ik jou foto's en filmpjes zag 😉

Ik: welke filmpjes ??

Samuel: van Snapchat

Ik kijk met grote ogen naar me beeldscherm. Ik kijk naar me Snapchat en zie dat Anouk alles via mijn verhaal heeft gedeeld. DUS OOK WAT IK ALLEMAAL ZEI OVER SAMUEL !! "Lies is er iets ??" "Nee." Ik loop naar boven en app met Melissa.

Ik: melis help me plzz

Melissa: wat is er mop ??

Ik: Anouk heeft alles en dan ook alles op Snapchat gegooid !!

Melissa: dat is toch niet erg ?? Het waren mooie foto's !

Ik: ze heeft me gefilmd ! Dat ik dingen zei over Samuel. Dat is gwn privé !!

Melissa: oke luister, ga naar instellingen van je Snapchat, klik op deel verhalen met. Dan druk je op aangepast. Je moet nu 24 uur wachten en dan kan je hem weer open zetten.

Ik: tnx mop !! 😘

Melissa: geen probleem hoor x

Ondertussen heb ik allemaal berichten binnen van Samuel. Hij vraagt of ik morgen mee ga naar de repetities en daarna na een optreden. Ik zeg ja maar hij vraagt ook of Anouk mee komt. Blijkbaar vind ie haar leuker dan mij ofzo. Me zus komt naar boven gelopen en gaat naast me zitten. "Gaat het ??" Ik kijk der niet aan en zwijg. "Is het weer zo'n klootzak ??" "Nee....ja.....weet ik niet." "Wat is der ?" "Niks, ik ben bang. Bang dat het weer gebeurd. En Anouk vind hem leuk en ik denk Samuel haar ook." "Ik denk dat je weer op de verkeerde bent gevallen meid." "Maar met hem ben ik een half jaar ofzo bevriend geweest." "Dus ?? Jongens veranderen als ze een relatie krijgen met iemand." Ze staat op en loopt weg. Ik lig op me bed en doe me ogen dicht.

Ik loop over straat en kom Samuel tegen. Heey babe zegt ie. Heey schat. Hij geeft me een fles drank en een pepermuntje ofzo. Nee ik wil niet en ik geef het terug. Heb je me geld vraagt ie. Ja en ik geef 60 euro, alsjeblieft. Nu dit opdrinken. Nee ik wil niet. DRINK OP !! Nee ik wil niet zei ik !! GVD !! Hij slaat me en schopt me. Ik lig op de grond en smeek dat iemand me gaat helpen. Ik schreeuw van de pijn.

Ik schrik wakker. Nee ik wil dit niet meer!! Ik begin te huilen en kijk naar me schouder. Ik hoor iemand rennen op de trap. Ik veeg snel me tranen weg en ik ga op me mobiel. Dan word mijn deur open gedaan. "Gaat het lieverd ??" Me moeder staat in de deur opening angstig te kijken. "Ja hoezo ?" "We hoorde je gillen." "Oow ik schrok van een spin." "Gelukkig maar !" Ze doet de deur dicht en loopt naar beneden. Pff gelukkig ze gelooft het, anders gaat ze zeuren en moet ik het uitmaken met Samuel. Maar dat wil ik echt niet !! Ik zet een muziekje aan en plof neer op me bed.

Vrienden met b-braveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu