Deel 36

420 10 0
                                    

Ik ren weg. Ik kom aan bij een vijver. Ik ga zitten op een steen en ik kijk naar het water. Ik begint te huilen. Ik heb alles verpest !! "Aaaaaaaaaaaa !!!!!!!" schreeuw ik. "Ik haat me leven !!" Ik kijk naar boven. "Help me papa. Alsjeblieft !!" Zeg ik zachtjes. Dan zie ik een vallende ster. Wauw !!! Ik heb dit nog nooit gezien !! Oow ja ik mag een wens doen. Uhm.....ik wens dat alles weer normaal is zo als vroeger. Ik kijk naar het water. Wil ik het net weer goed maken heeft ie een ander !! Hield ie wel van me ?? Heeft hij ooit wat voor mij gevoeld ?? Of was alles gewoon nep. Wat heb ik wat andere niet hebben ?? Ik denk na. Muziek !!! Hij wilt misschien mijn muziek stelen !! Ik moet het beschermen !! Ik ren terug naar huis.

~Samuel~
Ik loop met het meisje mee naar der huis. Dioni heeft me omgepraat. Zodat ik met der ging dansen. Nou het was zo saai !! Ze weet alles maar dan ook alles over mij. Als ze wat vertelde over der zelf, wilde ik het ook doen maar dan zegt ze bevoorbeeld van ja jij hebt blauw/groene ogen. Dat irriteert me zo erg !! Ze pakt der mobiel. Ik zie mij op der achtergrond. Ik lees stiekem haar berichten. En wat denk je. Ze hebben het over mij !! Nou sorry maar dit word niks. Ze is een soort betweter. Ik mis Lisa. Haar mooie blauw/groene ogen die stralen. Haar glimlach. Haar gekkigheid. Alles !! We komen aan bij het huis van.....uhm hoe heet ze ook alweer ?? Oow ja Rachel. "Dankjewel dat je me thuis bracht." Zegt ze. "Geen dank. Bye !!" Ik loop weg. Ze kijkt me verdrietig na. "Sam ?!" Roept ze. Ik draai me om. "Kom je niet naar binnen ??" "Nee ik moet naar me vriendin." "Lisa ?!" Roept ze. Ik kijk der aan en dan loop ik weg. "Doe de groeten !!" Roept ze. Ik loop gewoon veder.

Ik heb geen idee waar ik ben. Ik pak me mobiel. Ik kijk op Google maps. Ik loop via Google maps naar KAJ zijn huis. Maar dan kom ik in de straat van Lisa. Ik loop door de straat. Ik kijk bij Lisa naar binnen en dan naar boven. Der licht is aan. Ik stop en ik twijfel of ik ga aanbellen. Maar ik loop maar door. Ik kom aan bij het huis van KAJ. Ik bel aan. KAJ doet open. "Ey gast !! Waar is het meisje ??" "Thuis." Zeg ik kort af en ik loop naar binnen. Ik loop door naar de woonkamer. Alle jongens zitten daar. "Ey gast waar is dat meisje ?!" Roept Dioni. "Thuis." Zeg ik geïrriteerd. Ik ga zitten. Jai lacht naar me. "Was ze niet leuk genoeg ??" Vraagt Dioni. Ik knik. "Hoezo ?!" Vraagt Dioni. Ik pak me mobiel. "Dioni laat hem maar." Zegt Jai. KAJ komt ook op de bank zitten. Ik ga naar mijn contacten. Ik stop bij Lisa dekker. Ik twijfel of ik der ga bellen. Maar dan haalt iemand me hand weg. Ik kijk naast me. KAJ schud zijn hoofd. "Doe maar niet Sam." Zegt hij. Ik leg me mobiel op tafel. Ik kijk voor me uit.

~Lisa~
Ik word wakker door me wekker. Ja ik ga weer naar school. Ik ben er een tijdje niet geweest omdat ik me kut voelden en van me tante mocht ik thuis blijven. Ik ga zitten in me bed. Dan word de deur open gedaan. Lynn komt binnen gerend. "Goedemorgen !!" Roept ze. "Goedemorgen Lynn." "Wij gaan samen naar school!!" Roept ze. Ik knik. Ik sta op en ik kleed me om. "Ben je klaar ??" Lynn zit op de grond op me te wachten. "Ja." We lopen samen naar beneden. "Goedemorgen !!" Zegt me tante. Ze heeft de tafel gedekt. "Goedemorgen !!" Roepen Lynn en ik. We gaan met z'n alle gezellig eten.

Ik rij het schoolplein op. "Lisa !!!" Roepen de meiden. Ik stop vlak voor de meiden. "Heey meiden !!" Zeg ik. We geven elkaar een knuffel. "Ik zet me fiets even in de fietsenstalling." Zeg ik en ik rij weg. Ik stap af en ik zet hem in een stalling. Ik doe me fietst op slot en ik loop naar de meiden. Melissa is er nog niet. Maar als ik aan kom lopen stoppen ze met praten. "Jullie mogen best door met praten hoor." Zeg ik. Ze kijken me even aan en gaan door met hun gesprek. "Ik moet het nog vragen !!" Zegt er een meisje. "Oke maar ik regel de kaartjes wel." Zegt Anouk. "Ik koop het via de jongens." Zegt Anouk. "Omg dan zie ik Dioni !!" Zegt een vriendin. Oow leuk ze gaan naar een concert van b-brave. Ze zijn druk aan het praten over b-brave. Dan zie ik Melissa. Ik ren naar der toe. "Melissa !!" Roep ik blij. "Lisa !!" We omhelzen elkaar. "Hoe gaat ie ??" Vraagt Melissa. "Goed. Heel goed !!" Lach ik. "Mooi !!" We lopen naar de andere meiden. "Zijn ogen !! Omg zo mooi !!" "Ja echt wel !!" "Waar hebben we het over ??" Vraagt Melissa. "B-brave !!" Roepen de meiden. Ik glimlach. De bel gaat. We lopen naar binnen.

Het is 3 uur en ik ben uit. Melissa, Anouk en ik lopen naar beneden. "Ik ga even naar me kluis." Zeg ik. "Is goed. Wij wachten hier wel." Ik loop naar me kluis. Ik doe me kluisje open en ik leg me boeken erin. Er komen twee meisje aan lopen. Ik vang toevallig hun gesprek op. "Rachel heeft gister Samuel ontmoet !!" "Niet ?! De Samuel Leijten ?? Van b-brave ?!" "Ja en ze hebben gezoend !!!" Ik kijk verschrikt. Ik verstop me achter me kluisje. Dan lopen ze weer weg. Ik doe me kluisje dicht. Ik krijg een bericht. Ik kijk wie het is.

Jai: ey ik wacht op het schoolplein. 😉

Ik glimlach. "Hey waarom duurt het zo lang ?!" Zegt Melissa opeens. Melissa en Anouk lopen naar me toe. "Oow sorry ik heb een app van Jai." Ik glimlach en ik stop me mobiel in me broekzak. "Oow zo !!" Lacht Melissa. "We zijn vrienden !! En hij heeft al met Sterre." Zeg ik. Anouk en Melissa lachen. We lopen naar de voordeur. "Hij wacht op me op het schoolplein." Zeg ik tegen de meiden. Ze lachen. In de deuren zitten ramen. Ik zie Jai maar ik zie ook iemand anders. Ik stop. De meiden stoppen ook en kijken me vreemd aan. Ik...ik zie Samuel !!! De meiden kijken ook. "Ik ga er wat van zeggen !!" Zegt Melissa. "Nee !! Doe je niet !! Ik wacht gewoon. Hier." "Hier ?! Je moet een keer naar buiten lies !" Zegt Anouk. "Ik ga niet." Zeg ik. Er lopen een groepje meiden langs. "Ey Lisa daar is Samuel !!" "Moet je je ex niet gedag zeggen ?!" Roepen ze. Ik kijk ze aan. "Hij komt zeker voor mij." Lacht Rachel. De meiden lopen naar buiten. Melissa en Anouk kijken hun raar aan. Rachel loopt naar Samuel toe. Ze zoenen !!! Ik ren weg.

~Melissa~
Lisa rent weg. Anouk rent achter der aan. Ik ben zo boos dat ik naar buiten ga. Ik loop op Samuel af. De meiden zijn al weg. "Dat jij je hier nog durft te tonen !!" Roep ik boos. Samuel draait zich om. "Ga alsjeblieft weg !!" Roep ik. "Wat is er ??" Vraagt Samuel verbaast. "Jij bent een dikke vette player !! Je doet gewoon alsof je van niks weet !! Na ongeveer vier weken ga je gewoon weer met een ander !!" Roep ik. "Een ander ?! Waar heb je het over ??" "Hoepel op !!" "Doe normaal !!" Zegt KAJ die voor me komt staan. "Ik heb het toch niet tegen jou !!" Roep ik. Ik ga gewoon veder waar ik gebleven ben. "Jij hebt ondertussen een ander en Lisa kan nergens anders aan denken dan aan jou !! Je doet der pijn. !!" Roep ik. "Snap dat dan." Zeg ik zachtjes. Jai loopt naar me toe. "Wat is er nou precies gebeurt ??" Vraagt Jai. "Sorry. Lisa heeft der dag niet en ik...." "Geef niet. Vertel maar wat er is gebeurt." Zegt KAJ. "Nou... Onze vriendinnen hadden het de hele dag over jullie en daar kon ze niet zo goed tegen. En net hebben jullie elkaar gekust !!" Ik wijs naar Samuel. "Helemaal niet !!" Roept Samuel. "Ik mag dat mens niet eens !!" Roept Samuel. "Wij willen praten met Lisa." Zegt KAJ. "Ik weet niet of dat nu uit komt." "Waar slaat dat op ??" Zegt Jai en hij loopt naar binnen. Ik ren er achter aan. Jai, Samuel en KAJ zoeken Lisa. Ik zoek in de wc's. Ik kom bij een wc boven. Ik sta bij de deur. Ik wil hem open doen maar ik hoor Lisa praten. "Ik...ik heb hem gisteren met Rachel gezien." Snikt ze. "Ik...ik...ik wilde het weer goed maken. Want jij en Tim waren zo kloos en dat wilde ik ook weer." Snikt ze. Dan zie ik de jongens aan de andere kant van de gang. Shit ze mogen niet weten dat Lisa hier is !!!

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now